Produs vândut de partener Marketplace
VIRTUFIT

SET CURELE ANTRENAMENT PENTRU GLENZA VIRTUFIT NYLON

7900 RON

Instrumentul perfect pentru exercitii eficiente pentru muschii picioarelor.

Culoare: Negru

Fara marime

Vândut și expediat de ICONIC SPORTS

Beneficii:

Descriere

Setul VirtuFit Nylon Ankle Strap Pro consta in doua curele rezistente pentru glezne, special concepute pentru utilizare intensiva. Integrati-le in rutina dvs. de antrenament pentru a realiza exercitii eficiente pentru muschii picioarelor, conectandu-le la statia de scripete, statia de forta sau la echipamentul de fitness de acasa.

Avantajele setului Virtufit Nylon Ankle Strap Pro
Material usor din nailon: Fabricate din nailon, aceste curele de glezna sunt extrem de usoare, oferind in acelasi timp confort ridicat in timpul purtarii.

Potrivire reglabila: Designul curelei permite o ajustare facila si personalizata datorita curelelor Velcro, potrivindu-se aproape oricui.

Atasament universal: Curelele pentru glezne sunt echipate cu un inel D metalic negru acoperit cu pulbere, permitandu-va sa le conectati la aproape orice echipament de fitness de acasa.

Aceste curele de glezna ofera nu doar rezistenta si durabilitate, ci si versatilitate in cadrul antrenamentelor dvs. de forta la domiciliu.

VirtuFit
Marca olandeza de fitness VirtuFit garanteaza o calitate excelenta. Echipamentele de fitness si produsele de fitness sunt fabricate din materiale de calitate si, in plus, se acorda multa atentie usurintei in utilizare, designului si functionalitatii extinse.
Caracteristici: Culoare: Negru
Dimensiuni: 36 x 1 x 10,5 cm
Dimensiuni cutie: 32,5 x 3 x 13 cm
Greutate neta: 0.26 kg
Greutate bruta: 0.26 kg
Garantie: 2 ani

Informa╚Ťii tehnice

  • LUNGIME (├«n cm) 36 cm
  • STARE PRODUS Produs nou

Opinii clien╚Ťi

Informa╚Ťii tehnice

LUNGIME (în cm)

36 cm

STARE PRODUS

Produs nou