Produs vândut de partener Marketplace
VIRTUFIT

CENTURA PENTRU FLOTARI LA PARALELE VIRTUFIT

14900 RON

Folisiti centura VirtuFit pentru a profita la maximum de antrenament.

Culoare: Negru

universală

Vândut și expediat de ICONIC SPORTS

Beneficii:

Descriere

Centura pentru flotari din nailon VirtuFit este un instrument esential pentru a obtine beneficii maxime in antrenamentele tale. Aceasta centura iti permite sa adaugi mai multa greutate la exercitiile tale, oferind in acelasi timp sprijin esential pentru spate.

Capacitate mare de incarcare
Centura VirtuFit Nylon Dip este dotata cu un lant robust si lung de 105 cm, confectionat din inele D din otel inoxidabil. Acest material rezistent are o capacitate de incarcare impresionanta de 100 kg. Poti adauga greutati suplimentare cu usurinta, fixand placi de greutate la alegere pe lant. Inchizatoarea robusta tip homar faciliteaza prinderea si eliberarea rapida a lantului, permitandu-ti sa incepi exercitii precum barbii, dips-uri si multe altele, mai intense si mai provocatoare.

Confort la purtare si potrivire universala
Centura de flotari VirtuFit este confectionata din nailon, cu un interior moale si confortabil. Acest material usor asigura un nivel inalt de confort in timpul antrenamentelor. De asemenea, este respirabil, contribuind la un antrenament placut si eficient. Designul centurii este conceput pentru a se potrivi oricarui atlet de forta, fiind disponibila intr-o singura marime, potrivita pentru toata lumea.

VirtuFit
Marca olandeza de fitness VirtuFit garanteaza o calitate excelenta. Echipamentele de fitness si articolele de fitness sunt fabricate din materiale de calitate si s-a acordat o atentie deosebita usurintei de utilizare, designului si functionalitatilor extinse.

Caracteristici:
Culoare: Negru
Dimensiuni : 82 x 1 x 16 cm
Dimensiuni pachet; 82 x 1 x 16 cm
Greutate: 0.66 kg
Capacitate incarcare: 100 kg

Informații tehnice

STARE PRODUS

Produs nou

Opinii clienți

Informații tehnice

STARE PRODUS

Produs nou