Produs vândut de partener Marketplace
VIRTUFIT

BARE PARALELE PUSH UP VIRTUFIT PUSH UP SUPPORTS

5900 RON

Bare paralele pentru push-up proiectate ergonomic, cu manere confortabile si prindere buna!

Culoare: Negru

Fara marime

Vândut și expediat de ICONIC SPORTS

Beneficii:

Descriere

Cu barele paralele pentru push-up VirtuFit, va puteti antrena si mai eficient decat cu un push-up normal, unde mainile sunt pe podea. Barele pentru push-up sunt proiectate ergonomic si au manere confortabile, cu o prindere buna. Unul dintre avantajele barelor pentru push-up VirtuFit este ca pot fi folosite acasa, dar sunt si usor de luat cu tine in vacanta sau cand te antrenezi afara. Acest lucru se datoreaza faptului ca pot fi demontate si, prin urmare, ocupa aproape deloc spatiu. Barele pentru push-up de la VirtuFit sunt realizate din materiale de calitate si, prin urmare, primiti o garantie de 2 ani la achizitie.

Efectul barelor pentru push-up
VirtuFit Push-Up sunt 2 suporturi separate pentru maini in care tineti un suport pentru impingeri in fiecare mana. Barele pentru flotari va permit sa faceti flotari mai profunde, care va strang si mai mult pieptul. Acest lucru ofera muschilor pieptului si bratelor un antrenament mai greu. Si nu numai muschii pieptului si ale bratelor primesc un impuls, ci si muschii abdominali, ai spatelui si ai umerilor sunt antrenati. Flotarile nu numai ca te fac mai puternic, dar ard si calorii. Pentru a-ti cobori bratele si apoi a te impinge din nou in sus, energia trebuie arsa. Desigur, acest lucru necesita o anumita regularitate. De exemplu, incepeti cu 10 flotari pe zi si cresteti treptat pana la 30 sau mai mult.

Cu barele pentru push-up VirtuFit, reduceti presiunea asupra incheieturilor Daca efectuati o tractiune obisnuita fara suporturi de impingere, mainile dvs. vor fi plate pe podea. Acest lucru va forteaza incheieturile sa se extinda excesiv. Acest lucru poate duce la durere si probleme nervoase. Atunci cand folosesti barele pentru push-up VirtuFit, antebratele tale sunt fortate sa lucreze mai mult, reducand tensiunea asupra incheieturilor. Suporturile pentru push-up mentin incheieturile intr-o pozitie neutra si acest lucru previne plangerile.

Utilizarea unui suport pentru push-up VirtuFit

Vrei sa lucrezi mai mult muschii abdomenului? Utilizati un suport de impingere cu doua maini, deoarece acest lucru solicita si mai multe muschii abdominali.
Culoare: Negru
Dimensiuni: 30 x 22.5 x 12 cm
Dimensiuni pachet: 21 x 15 x 11 cm
Greutate: 1.8 kg
Greutate maxima admisa: 150 kg

Informa╚Ťii tehnice

  • LUNGIME (├«n cm) 30 cm
  • STARE PRODUS Produs nou

Opinii clien╚Ťi

Informa╚Ťii tehnice

LUNGIME (în cm)

30 cm

STARE PRODUS

Produs nou