Produs vândut de partener Marketplace
PRO NUTRITION

Aminoacizi, D-Aspartic Acid 150g

4800 RON

Recomandat pentru accelerarea recuperării după efort și în procesul de dezvoltare musculară

150 g Produs indisponibil online momentan

Vândut și expediat de SC PRO NUTRITION IMPEX SRL

Beneficii:

Descriere

DAA sau acidul d-aspartic este cunoscut pentru importan╚Ťa sa ├«n dezvoltarea ╚Öi desf─â╚Öurarea armonioas─â a sistemului nervos. Acesta este un neurotransmi╚Ť─âtor, ajut├ónd la producerea ╚Öi intensificarea semnalelor nervoase, stimul├ónd noi conexiuni cerebrale ╚Öi promov├ónd stocarea noilor amintiri ╚Öi ├«nv─â╚Ťatul. ├Än plus, DAA stimuleaz─â secre╚Ťia mai multor hormoni, precum cea de testosteron ╚Öi de hormon de cre╚Ötere.

BENEFICII D-ASPARTIC ACID:

  1. Poate cre╚Öte produc╚Ťia de testosteron ├«n organism, un hormon important pentru dezvoltarea muscular─â, cre╚Öterea osoas─â.
  2. Suplimentarea cu DAA poate ├«mbun─ât─â╚Ťi performan╚Ťa fizic─â prin cre╚Öterea capacit─â╚Ťii de efort ╚Öi reducerea oboselii musculare.
  3. Acidului d-aspartic poate crește nivelele de testosteron și a libidoului.

MOD ADMINISTRARE:

Lua╚Ťi 3 g (aproximativ 2 m─âsuri) o dat─â pe zi cu cantitatea preferat─â de ap─â, diminea╚Ťa la micul dejun. Pentru rezultate optime, utiliza┼úi produsul continuu timp de 4-8 s─âpt─âm├óni dup─â care se recomand─â o pauz─â de 4 s─âpt─âm├óni.

Alergeni: Poate con╚Ťine urme de substan╚Ťe cu poten╚Ťial alergen (lapte, gluten, soia, ou─â).
Aten╚Ťion─âri! Suplimentele alimentare nu ├«nlocuiesc o diet─â variat─â ╚Öi echilibrat─â ╚Öi un mod de via╚Ť─â s─ân─âtos! A nu se dep─â╚Öi doza recomandat─â pentru consumul zilnic! A nu se l─âsa la ├«ndem├óna ╚Öi la vederea copiilor mici! Nu se administreaz─â copiilor ╚Öi femeilor ├«n perioada de sarcin─â ╚Öi al─âptare. Persoanele cuafec╚Ťiuni medicale cunoscute┼či / sau sub tratament medical ar trebui s─â consulte un medic ├«nainte de a lua oricesuplimente alimentare

Informa╚Ťii tehnice

  • C├ónd Diminea╚Ť─â
  • FUNC╚ÜII ├Änt─ârirea musculaturii

Valoare nutri╚Ťional─â

Compozi╚Ťie -- 3g
-
Acid D-Aspartic -- 3000 mg

Opinii clien╚Ťi

Informa╚Ťii tehnice

Când

Diminea╚Ť─â

FUNCȚII

Întărirea musculaturii

Valoare nutri╚Ťional─â

Compozi╚Ťie -- 3g
-
Acid D-Aspartic -- 3000 mg

Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

Compozi╚Ťie

Acid D-aspartic.

RECOMAND─éRI DE DEPOZITARE

A se păstra în loc răcoros, ferit de lumină, umiditate și căldură excesivă. A se utiliza înainte de data expirării înscrisă pe ambalaj.