Produs vândut de partener Marketplace
FITTRONIC

Minibicicleta de recuperare FitTronic P1000B

19900 RON

Design modern si compact, bicicleta poate fi folosita atat acasa, cat si la birou, deoarece nu ocupa loc mult si poate fi usor de transportat.

Culoare: Gri albastru / Negru

Fara marime

Vândut și expediat de ExpertFitness

Beneficii:

Descriere

Design modern si compact, bicicleta poate fi folosita atat acasa, cat si la birou, deoarece nu ocupa loc mult si poate fi usor de transportat.

Recomandata pentru antrenament de recuperare si persoanelor varstnice. Aceasta bicicleta permite efectuarea de exercitii de gimnastica. Pentru membrele inferioare se poate utiliza stand asezat pe un scaun sau fotoliu, iar pentru cele superioare se poate utiliza asezand aparatul pe o masa.

Bicicleta este prevazuta cu un calculator electronic ce functioneaza pe baza de baterii si cu ajutorul caruia puteti monitoriza mai multe functii: timp, distanta, calorii, numaratoare.
Afisajul functioneaza pe baza de baterii si este foarte usor de lucrat cu el. Este prevazut cu un singur buton rosu, care va ajuta sa modificati functiile afisate. Prin apasarea butonului, puteti selecta functia pe care doriti sa o afiseze display-ul, iar sagetica indica functia afisata. Fara apasarea butonului rosu, computerul va indica succesiv toate functiile, insa puteti selecta sa afiseze doar functia care va intereseaza in mod special.

Computerul se inchide singur daca nu apasati butonul rosu si daca nu mai pedalati.

Dispune de un design modern si compact si poate fi transportata cu usurinta dintr-un loc in altul, putand fi luata chiar si in concedii.
Avand in vedere designul compact si dimensiunile reduse, nu mai este nevoie sa intrerupeti antrenamentul in perioada concediilor, deoarece este facil de transportat, cantarind 3 kilograme si oferindu-va posibilitatea sa va bucurati de antrenamentul zilnic, chiar si in vacanta.

  • calculator electronic

  • functii: timp, distanta, calorii, numaratoare rotatii, scan

  • posibilitate de reglare a intensitatii la pedalare din rotita neagra

  • material: fier si plastic

  • dimensiuni: 37 x 32.7 x 23.5 cm

  • greutate neta: 3.3 kg

  • greutate bruta: 3.5 kg

  • dimensiuni ambalata: 40 x 19 x 27 cm

  • culoare albastra

Informații tehnice

STARE PRODUS

Produs nou

Opinii clienți

Informații tehnice

STARE PRODUS

Produs nou

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

metal, plastic