Produs vândut de partener Marketplace
FITTRONIC

Bicicleta magnetica FitTronic 609B, Apps Zwift, Kinomap, Fitshow

1.29900 RON

Bicicleta magnetica FitTronic 609B este o bicicleta cu design modern, cu reglare a rezistentei la pedalare in 8 trepte, avand o pedalare lina si silentioasa. Se remarca printr-o constructie solida si

Culoare: GRI DESCHIS / Negru

Fara marime

Vândut și expediat de ExpertFitness

Beneficii:

Descriere

Computerul si ecranul LCD sunt proiectate pentru o operare cat mai usoara si afiseaza: timp, viteza, distanta, calorii, puls, odometru. Bicicleta 609B are o volanta de 12 kg si este proiectata sa reziste pana la 120 kg greutatea utilizatorului. Bicicleta are un design placut si oferta specificatii de varf cu dimensiuni nu foarte mari, fiind robosta si compacta.
Bicicleta ofera un confort sporit in timpul antrenamentului si ofera posibilitatea utilizatorului de a-si ajusta saua atat fata-spate cat si sus-jos, pentru a avea un antrenament cat mai placut si confortabil.

Bicicleta magnetica FitTronic 609B are si aplicatiile Zwift, Kinomap and Fitshow, cu ajutorul carora te poti conecte online si pedala alaturi de prieteni sau alti participanti.
Kinomap a fost conceput special pentru a face antrenamentul mai placut si ofera posibilitatea ca acesta sa se desfasoare alaturi de prieteni sau alti utilizatori, astfel facand ca antrenamentul sa fie distractiv. Cu ajutorul aplicatiei antrenamentul poate fi de fiecare data original si diferit chiar in confortul caminului dvs, ajuta la eliminarea plictiselii, iar timpul petrecut la antrenament va trece mult mai usor. Cu Kinomap ti se va imbunatati rezistenta si iti vei atinge obiectivele mult mai usor.

Un stimulent instantaneu al motivatiei, Kinomap va permite sa aveti un antrenament distractiv, chiar si la kilometri distanta de o sala de sport sau de un traseu in aer liber, avand un simulator, astfel incat alergarea sa o poti face in locul dorit. Bicicleta magnetica FitTronic 609B Gold este compatibila cu Kinomap prin Bluetooth.

Zwift este o aplicatie interactiva, distractiva si bine conceputa, care va conecteaza la o lume virtuala pitoreasca.

Acesta aplicatie este foarte usor de utilizat si o data ce v-ati configurat veti parcurge un videoclip cuprinzator de introducere, in care veți primi un tur ghidat al aplicatiei si al caracteristicilor acesteia. Dupa ce ati introdus datele personale, avatarul dvs. de pe ecran se va opri, va porni si va accelera cu dvs. Apoi, puteti incepe sa explorati lumea Zwift!

Cu aplicatia FitShow poti monitoriza exercitiul atunci cand utilizezi bicicleta fitness.

Pentru a putea folosi aplicatia trebuie sa conectezi bicicleta cu telefonul sau tableta prin bluetooth dupa care iti poti alege planul de antrenament dorit.

Ce poti face cu aplicatia:

  • Inregistrarea performantelor din timpul antrenamentului.

  • Stabilirea unor obiective de atins.

  • Conectare prin Bluethooth.

  • Uneori primesti si indicatii pt un antrenament cat mai eficient.

  • Accesarea hartilor din aplicatie sau in timp real.

Informații tehnice

  • Greutate roată de inerție 12 kg
  • Număr de niveluri de rezistență 8 niveluri
  • STARE PRODUS Produs nou

Opinii clienți

Informații tehnice

Greutate roată de inerție

12 kg

Număr de niveluri de rezistență

8 niveluri

STARE PRODUS

Produs nou

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

metal, plastic