Produs vândut de partener Marketplace
DELPHIN

Geanta pastrare/transport mulinete Delphin Reel SPACE C2G, 2 comp, 33x25x12cm

16770 RON

Geanta pastrare/transport mulinete Delphin Reel SPACE C2G, 2 compartimente, 33x25x12cm, volum 9.9 litri

Culoare: CAMUFLAJ

Fara marime

Vândut și expediat de ATTIC SOFTWARE SRL

Beneficii:

Descriere

Geanta mulinete Delphin Reel SPACE C2G, 2 compartimente, 33x25x12cm
Husa tapi┼úat─â pentru mulinete ├«n care comorile dumneavoastr─â vor fi ├«n siguran┼ú─â absolut─â. Aceast─â hus─â este destinat─â ori pentru dou─â mulinete mai mici, c├ónd separatorul mobil este la mijloc, ori pentru o mulinet─â de capacitate mare, c├ónd separatorul este l├óng─â margine ┼či separ─â mulineta ┼či tamburii de rezerv─â. Datorit─â peretelui separator mobil dispune┼úi de posibilit─â┼úi nelimitate la crearea ┼či utilizarea spa┼úiului interior. Parte a acestei gen┼úi este bine├«n┼úeles m├ónerul ┼či buzunarul interior din plas─â.
├Än ciuda faptului c─â husa este proiectat─â primar pentru depunerea ┼či transportul mulinetelor, exist─â posibilitatea utiliz─ârii sale ┼či pentru alte accesorii pesc─âre┼čti.
Noul patent camuflaj brevetat de c─âtre Delphin ╚Öi denumit C2G are mai mult─â semnifica╚Ťie dec├ót poate recunoa╚Öte ochiul la prima vedere.C2G provine de la ÔÇśSecond Generation of CarpathÔÇÖ(├«n limba rom├óna A doua Genera╚Ťie Carpath) c├ót ╚Öi ÔÇśCarpath to GreenÔÇÖ,reprezent├ónd camuflajul nostru consacrat Carpath dar ├«n culoarea Verde.Acest camuflaj are intr-adev─âr un stil unic.Ini╚Ťial pare c─â este compus doar din trei nuan╚Ťe de verde, dar la o privire mai atent─â vom identifica siluete de Crap, accesorii pentru monturi c├ót si loggo-ul Delphin.Cu noul design C2G echipamentul t─âu de pescuit va avea cu adev─ârat un stil original.
Caracteristici geanta mulinete Delphin Reel SPACE C2G, 2 compartimente, 33x25x12cm

Dimensiunea genţii: 33x25x12cm
Buzunarul interior din plas─â: 28x22cm

Prezentare video geanta mulinete Delphin Reel SPACE C2G, 2 compartimente, 33x25x12cm

Opinii clien╚Ťi