Duș Solar Camping 10L

10999 LEI

Produs conceput pentru a clăti și a curăța lucrurile în aer liber.

Pentru a vă bucura de un duș, este suficient să-l suspendați la înălțime. Apa se încălzește datorită soarelui, iar dușul se pliază pentru o mai bună compactare.

Livrare la domiciliu
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
+ 109 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Utilizare ușoară

Poate fi și așezat pe sol, dar și agățat.

Capacitate

Volum: 10 L. Umplere prin partea de sus. Buton On/Off pe mâner.

Deschidere/ închidere

Deschidere largă.

Compactare

Foarte compact. Nu ocupă spațiu atunci când este pliat. Pliat: 30 x 20 x 7 cm.

Transportare ușoară

Mâner pentru transportare ușoară.

Rezistenţă

Rezistă la o temperatură maximă de 50°C.

Greutate

Ușoară: 300 g

Informații tehnice

Timp necesar pentru încălzirea apei

Timpul de încălzire depinde de mai mulți factori : temperatura inițială a apei, temperatura exterioară , tipul de sol(ciment, iarbă, etc.), vânt, soare, etc. Pentru a accelera procesul de încălzire, expuneți dușul la soare între orele prânzului și ora 18. Temperatura scade imediat ce soarele dispare. Puteți pune apă caldă direct.Atenție, temperatura nu trebuie să depășească 50°C, pentru a nu risca deteriorarea componentelor sau supraîncălzirea apei.

Recomandări de utilizare

Acest duș funcționează prin gravitație. Instrucțiunile de utilizare sunt imprimate pe duș. 2 posibilități de utilizare.- suspendat (ex : pe o creangă rezistentă), atașați chinga și apoi agățați mânerul de cârlig.- pe suprafață plană (ex: acoperiș al unei rulote).Aveți grijă să nu detașați furtunul și nu puneți dușul prea aproape de margine, astfel încât să nu cadă.Vă sfătuim să testați întotdeauna temperatura apei înainte de duș.

Atenționări

Vă sfătuim să nu îl așezați în spatele parbrizului unei mașini; testele au arătat că apa poate urca până la 50°C. Este recomandat să verificați, înainte de duș, care este temperatura apei, pentru a vă asigura că nu este prea fierbinte.

Vizibilitate asupra nivelului apei

Una dintre cele 2 fețe este transparentă, permițându-vă să vedeți nivelul de apă rămas.

Nu aruncă, reparăm!

În caz de nevoie, puteți găsi pe decathlon.ro, ”SETUL DE 6 PATCH-URI AUTOCOLANTE DE REPARAȚII PENTRU SALTEAUA DE AER” pentru a repara o eventuală scurgere. Acest produs este potrivit pentru duș. Cod de referință: 8557113. Copiați codul și puneți-l în bara de căutare de pe decathlon.ro. Puteți comanda, de asemenea, chinga reglabilă pentru dușul solar 10L. Cod de referință: 8649659.

Teste de căldură

Iată citirile noastre de temperatură după expunerea dușului la soare.Testul a fost efectuat într-o după-amiază la mijlocul lunii iunie, în sudul Franței.Duș plasat pe o suprafață albă, durăTemperatură exterioară medie de 28 °C. Temperatură inițială a apei 20°C,
putere medie de 828 W/M², vânt de 2 km/h.- În 3h46 min, apa trece de la 20°C la 35°C.- În 5h46 min, apa trece de la 20°C la 39°C.

Impactul asupra mediului

Quechua își ia angajamentul de a reduce impactul produselor asupra mediului.
Acest produs nu este conceput eco astăzi, dar lucrăm pentru ca acesta să fie cât mai eco-responsabil: conceptul eco, reparabilitatea și rezistența în timp sunt principalele noastre obiective.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 100% EVA Carcasă externă 100% Poliester Mâner 100% Acrilonitril butadien stiren Chingă textilă 100% Poliester

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se spăla și usca înainte de depozitare. A se depozita într-un loc uscat și curat.

Restricții de utilizare

Atenție: Nu beți apa depozitată în rezervorul dușului.

TESTE

Centrul nostru mondial de concepere Quechua se află în Passy, la poalele masivului Mont-Blanc în Haute Savoie. Acesta este un loc veritabil de întâlnire pentru echipele noastre (designeri, șefi de produs, ingineri etc.) și practicanți de sporturi outdoor. Un avantaj excelent pentru a proiecta produsele pentru drumeții montane și pentru a vă aduce toată expertiza noastră.

Aprobat de

Pentru a corespunde cerințelor, produsele Quechua sunt testate în munți, în toate condițiile pe care le puteți întâlni în timpul drumețiilor.
Echipele noastre, precum și un grup de testare (format din parteneri, ambasadori și clienți) testează produsele pe toată durata dezvoltării lor, până la comercializare.

Recomandări de întreținere

A se spăla manual

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Duș Solar Camping 10L
Duș Solar Camping 10L

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri