QUECHUA

Duș solar cu presiune 10L

27999 RON
Ref. : 8650195

Produs conceput pentru duș în camping. Volum de 10L.

Promisiunea noastr─â? S─â v─â propunem o solu╚Ťie pentru a nu suspenda du╚Öul solar. Sistemul cu pomp─â d─â presiune apei.

Ridicare gratuit─â din magazin

+ 279 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Utilizare ușoară

  Nu mai este nevoie s─â ├«l suspenda╚Ťi pentru ca apa s─â aib─â presiune.

  Capacitate

  Volum de 10L. Buton reglabil pentru a nu risipi apa.

  Deschidere/ închidere ușoară

  Deschidere largă, pentru umplere și uscare rapidă.

  Transportare ușoară

  Chingă de transport și husă de depozitare.

  Design compact

  Compact și ușor de pliat: 22 x 22 x 40 cm.

  Greutate

  Ușor: cântărește 900 g cu husă.

  Imagini

  Duș solar cu presiune 10L
  Duș solar cu presiune 10L
  Duș solar cu presiune 10L
  Duș solar cu presiune 10L

  Informa╚Ťii tehnice

  Dimensiuni

  Duș sub presiune: Înălţime: 52 cm. Diametru: 24 cm.
  Du╚Ö compact (pliat): ├Än─âl╚Ťime: 40 cm. L─â╚Ťime: 22 cm. Ad├óncime: 22 cm.
  Furtunul de la duș este din PU transparent. Diametru interior: 6,5 mm. Diametru exterior: 9,5 mm. Lungime: 2,6 m.

  TIMP NECESAR PENTRU A ÎNCĂLZI APA

  Timpul de ├«nc─âlzire depinde de mai mul╚Ťi factori: temperatura ini╚Ťial─â a apei, temperatura exterioar─â, tipul de sol (beton, iarb─â etc.), v├óntul, soarele etc. Pentru a accelera ├«nc─âlzirea, m─âre╚Öte suprafa╚Ťa expus─â la soare prin culcarea du╚Öului neumflat. De asemenea, este posibil s─â se pun─â ap─â cald─â direct, dar, aten╚Ťie, temperatura apei nu trebuie s─â dep─â╚Öeasc─â 50┬░C, poate deteriora componentele produsului, ├«n plus, exist─â ╚Öi riscul s─â v─â arde╚Ťi.

  Recomand─âri de utilizare

  Pentru a accelera cre╚Öterea temperaturii, l─âsa╚Ťi rezervorul la soare ├«ntre pr├ónz ╚Öi ora 18. V─â sf─âtuim s─â nu ├«l a╚Öeza╚Ťi ├«n spatele parbrizului unei ma╚Öini; testele au ar─âtat c─â apa poate urca p├ón─â la 70┬░C. Re╚Ťine╚Ťi c─â temperatura scade imediat ce soarele apune. La ap─âsare, se va auzi un zgomot la nivelul valvei, pentru a indica presiunea maxim─â: pompa╚Ťi din nou c├ónd presiunea scade.

  Teste duș plasat vertical

  Iat─â constat─ârile noastre, cu privire la temperatur─â, dup─â plasarea du╚Öului la soare, ├«n pozi╚Ťie vertical─â.Test efectuat ├«ntr-o dup─â-amiaz─â la mijlocul lunii iunie, ├«n sudul Fran╚Ťei.Du╚Ö plasat ├«n pozi╚Ťie vertical─â, presurizat ╚Öi umplut p├ón─â la nivelul maxim de ap─â (10 L).Temperatura medie ├«n exterior 25┬░C, v├ónt slab spre deloc, puterea soarelui 750 W/M┬▓.Temperatura ini╚Ťial─â ap─â: 22┬░C ├Än 3 h, apa ajunge de la 22┬░C la 30┬░C.├Än 5 h, apa ajunge de la 22┬░C la 35┬░C.├Än 6 h, apa ajunge de la 22┬░C la 38┬░C

  Teste duș plasat orizontal

  ├Änc─âlzirea apei poate fi ├«mbun─ât─â╚Ťit─â prin cre╚Öterea suprafe╚Ťei expuse la soare:a╚Öezat─â pe orizontal─â, pe o mas─â sau pe sol. ├Än acelea╚Öi condi╚Ťii ca ╚Öi la testul cu du╚Öul plasat vertical, performan╚Ťa va fi ├«mbun─ât─â╚Ťit─â.

  Indicator temperatur─â ap─â

  Am ad─âugat un indicator al temperaturii apei.├Äncepe la 30┬░C ╚Öi urc─â la 40┬░C.├Änainte de du╚Ö, este recomandat s─â testa╚Ťi temperatura apei, pentru a nu risca s─â fie prea fierbinte.

  Vizibilitate asupra nivelului apei

  Am ad─âugat o fereastr─â pentru a v─â permite s─â vede╚Ťi nivelul de ap─â r─âmas.

  Nu arunc─â, repar─âm!

  Dușul este prevăzut cu un kit de reparare pentru pompă (garnituri de etanșeitate). Mânerul, furtunul și kitul de reparare pentru pompă se vând și separat pentru a repara pompa.
  Pentru a vedea tutorialele noastre video, accesează site-ul nostru de suport tehnic. Pentru a găsi mânerul cu furtun, copiază codul dintre paranteze (8802111) și pune-l în bara de căutare de pe decathlon.ro. Pentru kitul de reparare, copiază codul (960271) și pune-l în bara de căutare de pe decathlon.ro.

  Garan╚Ťie

  2 ani

  Video

  Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

  Compozi╚Ťie

  Material principal 100% Poliester Parte principal─â 100% Polipropilen─â Material principal - ├«nveli╚Ö 100% Poliuretan Geant─â de transport - Material principal 100% Poliester Ching─â 100% Poliester P─âr╚Ťi complementare 100% Acrilonitril butadien stiren Geant─â de transport - strat de protec╚Ťie 100% Poliuretan

  RECOMAND─éRI DE DEPOZITARE

  A se depozita într-un loc uscat și curat. A se spăla și usca înainte de utilizare.

  Restric╚Ťii de utilizare

  Aten╚Ťie: Nu be╚Ťi apa depozitat─â ├«n rezervorul du╚Öului.

  TESTE

  Centrul nostru mondial de concepere Quechua se află în Passy, la poalele masivului Mont-Blanc în Haute Savoie.
  Acesta este un loc veritabil de ├«nt├ólnire pentru echipele noastre (designeri, ╚Öefi de produs, ingineri etc.) ╚Öi practican╚Ťi de sporturi outdoor.
  Un avantaj excelent pentru a proiecta produsele pentru drume╚Ťii montane ╚Öi pentru a v─â aduce toat─â expertiza noastr─â.

  Aprobat de

  Datorit─â p─ârerilor exprimate de c─âtre clien╚Ťii no╚Ötri, am putut ├«mbun─ât─â╚Ťi acest produs.Am relucrat forma m├ónerului pompei, am ad─âugat 2 litri ├«n plus, o fereastr─â pentru a vedea nivelul apei ╚Öi un furtun mai flexibil. Acesta este ata╚Öat la baza de du╚Ö, astfel ├«nc├ót s─â nu risipim apa. Picioarele evit─â deteriorarea p─âr╚Ťii de jos a du╚Öului.├Än cele din urm─â, cureaua de transport v─â permite s─â transporta╚Ťi du╚Öul pe um─âr sau ├«n m├ón─â.

  Recomand─âri de ├«ntre╚Ťinere

  A se sp─âla manual

  A nu se înălbi

  A nu se usca în mașina automată

  A nu se c─âlca

  A nu se cur─â╚Ťa chimic

  Opinii clien╚Ťi

  Întrebări și răspunsuri