DOMYOS

Centură Sudație Fitness Cardio Negru

2999 RON
Ref. : 8379543

Talie mai lată și mai lungă pentru a accelera sudația în zonele țintă (abdomen și șolduri).A se spăla manual.

Produs conceput pentru fitness cardio. Permite amplificarea efectului de transpirație. Încălzirea muşchilor reduce senzaţia de oboseală după efort.

Culoare: Negru

UNIC 10
Disponibil

Ridicare gratuită din magazin

+ 29 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Utilizare

  Se ajustează prin banda auto-adezivă. Neopren 2 mm: flexibil şi rezistent.

  Polivalență

  Centura favorizează transpirația, pentru amplificarea efectului de sudație.

  Informații tehnice

  Poziționare

  Mărime universală, se prinde cu ajutorul unui arici. Se poziționează în zona abdominală, pe sub haine. Se strânge cu putere, evitându-se pliurile.Se reglează apoi la circumferința taliei datorită benzii cu arici. Asigură libertate de mișcare și confort pentru orice fel de activitate.

  Posibile efecte

  Mirosul materialului din neopren poate fi neplăcut înainte de folosirea produsului. Centura de sudație este conformă cu testele de calitate și de toxicologie a materialelor folosite.

  Utilizare

  Permite amplificarea efectului de sudație în timpul sportului, dar și hidratarea pielii. Hidratarea pielii datorită transpirației intensive asigură finețea pielii. Pentru pierderea în greutate, se recomandă utilizarea centurii în complementul unei activități fizice și a unui regim alimentar echilibrat.

  Produse complementare

  Costum de sudație, jachetă de sudație, bermude de sudație.

  Principii de funcționare

  Atenție : nu se slăbește prin transpirație. Centura favorizează transpirația, pentru amplificarea efectului de sudație. Cantitatea de apă eliminată ajută la eliminarea particulelor de piele moartă și asigură un nivel de hidratare optim. Se recomandă un consum important de apă după utilizare, pentru a evita riscul de deshidratare. Ajută la încălzirea mușchilor.

  Garanție

  2 ani

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Spumă 100% Rubber - Emulsion Styrene Butadiene Rubber - Dry Căptuşeala principală 59% Polietilenă tereftalată, 41% Poliamidă

  Restricții de utilizare

  A nu se utiliza 12 ore continuu.

  TESTE

  Produsul a fost supus unor teste de spălare şi uscare pentru a verifica menţinerea formei şi a culorii. Testele sunt efectuate în mod consecvent într-un laborator extern, pentru a confirma calitatea produsului.

  Recomandări de întreținere

  A se spăla manual

  A nu se înălbi

  A nu se usca în mașina automată

  A nu se călca

  A nu se curăța chimic

  Opinii clienți

  Loading

  Întrebări și răspunsuri