QUECHUA

Bidon Ecozen┬« cu capac ╚Öi deschidere rapid─â drume╚Ťie 1,2 L Albastru

3999 RON
Ref. : 8798181

Produs conceput pentru hidratare u╚Öoar─â ├«n timpul drume╚Ťiei. Bidon cu volum mare, u╚Öor ╚Öi prev─âzut cu capac cu deschidere rapid─â.

Deschidere ușoară cu 1 singură mână, datorită sistemului de blocare. Transparente și rezistent, din plastic Ecozen® (1,2L).

Ridicare gratuit─â din magazin

+ 39 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Deschidere/ închidere ușoară

  Deschidere rapidă, cu o singură mână, cu capac blocabil cu mâner și filtru.

  Durabilitate

  Din Ecozen┬«: plastic transparent, rezistent, ce nu re╚Ťine gusturile. 155g.

  Utilizare ușoară

  Bidon cu deschidere larg─â, m├óner de transport ╚Öi grada╚Ťie. Volum de 1,2L.

  P─âstreaz─â temperatura con╚Ťinutului

  Nu este izoterm. Se recomand─â utilizarea husei izoterme de 1,5 L.

  Reparare

  Capacul MH500 deschidere rapidă se vinde și separat, la bucată (cod:8575855).

  Informa╚Ťii tehnice

  Recomand─âri de utilizare

  Plasticul Ecozen┬«, ca ╚Öi aluminiul, nu este izoterm. Folosi╚Ťi o hus─â izoterm─â adaptat─â, pentru a p─âstra temperatura lichidelor.Pute╚Ťi transporta ╚Öi lichide calde, dar se vor r─âci rapid. A nu se utiliza cu b─âuturi gazoase. Nu introduce╚Ťi la microunde sau ├«n congelator, nu expune╚Ťi la flac─âr─â direct─â sau alte surse de c─âldur─â.

  Caracteristici practice

  Capacul se deschide u╚Öor cu o m├ón─â ap─âs├ónd butonul alb din locul marcat "AP─éSARE".├Än timpul transportului, este posibil─â blocarea acestui buton prin glisarea butonului alb ├«n jos.Spa╚Ťiul ro╚Öu indic─â faptul c─â nu mai este posibil s─â ap─âsa╚Ťi ╚Öi capacul este blocat .Bidon prev─âzut cu filtru care permite infuzarea de fructe, spre exemplu. Bidon gradat la fiecare 300ml, pentru a ╚Öti c├ót lichid a mai r─âmas.

  Recomandări de întreţinere

  Cur─â╚Ťa╚Ťi bidonul dup─â fiecare utilizare cu ap─â ╚Öi detergent de vase. Poate fi cur─â╚Ťat ╚Öi ├«n ma╚Öina de sp─âlat vase. Aten╚Ťie, ├«n timpul cur─â╚Ť─ârii ├«n ma╚Öina de sp─âlat vase, garnitura bidonului poate s─â ias─â. Pentru a p─âstra etan╚Öeitatea bidonului, repune╚Ťi garnitura. A se usca separat (bidonul de capac). Pentru cur─â╚Ťarea ├«n profunzime, ├«nmuia╚Ťi bidonul timp de o noapte ├«ntr-o solu╚Ťie de bicarbonat de sodiu ╚Öi ap─â.

  Prima utilizare

  Cl─âti╚Ťi de 3 ori cu ap─â curat─â ├«nainte de prima utilizare.

  Materiale și reglementări

  Produsele noastre, precum ╚Öi materialele folosite, respect─â normele alimentare ├«n vigoare. Nu con╚Ťine Bisfenol A (BPA), conform reglement─ârilor ├«n vigoare.Materialele plastice se ├«mpart ├«n 6 categorii. Materialele plastice folosite pentru alimente sunt incluse, ├«ns─â, ├«ntr-o alt─â categorie. Ecozen┬«, adaptat produselor alimentare, se ├«ncadreaz─â ├«n clasa 7.

  Greutate și dimensiuni

  Volum: 1,2 litri.
  Dimensiune: ├ś 9 cm x 30 cm.
  Greutate: 155 g (corp de 109 g și capac de 46 g).
  Disponibil și la: 0,5 L / 0,8 L / 1,2L

  Nu arunc─â, repar─âm!

  Acest bidon are o GARANȚIE de 5 ANI.
  Cu trecerea timpului, produsele se vor degrada, unele p─âr╚Ťi se pot uza, rupe sau se pierd.Pentru a facilita repararea bidoanelor, capacele sunt puse ├«n v├ónzare ╚Öi separat, la bucat─â.

  Conceperea produselor: cuno╚Ötin╚Ťele noastre

  Centrul nostru mondial de concepere Quechua se afl─â ├«n Passy, la poalele masivului Mont-Blanc ├«n Haute Savoie. Acesta este un loc veritabil de ├«nt├ólnire pentru echipele noastre (designeri, ╚Öefi de produs, ingineri etc.) ╚Öi practican╚Ťi de sporturi outdoor. Un avantaj excelent pentru a proiecta produsele pentru drume╚Ťii montane ╚Öi pentru a pune ├«n valoare toat─â experien╚Ťa noastr─â.

  Garan╚Ťie

  5 ani

  Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

  Compozi╚Ťie

  Corp bidon 100% Poliester Dop 80% Polipropilen─â, 10% Poliamid─â, 9% Silicon, 1% O╚Ťel inoxidabil

  RECOMAND─éRI DE DEPOZITARE

  Sp─âla╚Ťi ╚Öi usca╚Ťi ├«nainte de depozitare. Depozita╚Ťi cu capacul deschis. A se p─âstra ├«ntr-un loc uscat ┼či aerisit.

  Restric╚Ťii de utilizare

  A nu se b─âga la congelator sau la microunde.

  TESTE

  Produsele Quechua sunt testate la munte, ├«n toate tipurile de condi╚Ťii pe care le pute╚Ťi ├«nt├ólni ├«n timpul drume╚Ťiilor.Echipa noastr─â, precum ╚Öi un grup de testare (format din parteneri, ambasadori ╚Öi clien╚Ťi) au testat produsul de-a lungul ├«ntregului proces de dezvoltare, p├ón─â la comercializare.

  Recomand─âri de ├«ntre╚Ťinere

  A nu se sp─âla

  A nu se înălbi

  A nu se usca în mașina automată

  A nu se c─âlca

  A nu se cur─â╚Ťa chimic

  Opinii clien╚Ťi

  Întrebări și răspunsuri