INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Forclaz

Ce este trekking-ul? Vă place să plecați într-o aventură mai multe zile sau săptămâni cu rucsacul în spate? Vă place libertatea controlată de autonomia zilelor si nopților în mijlocul naturii?

Practicați deja trekking-ul!

Trekking-ul este mai mult decât o drumetie. Spiritul trekking-ului este de a poposi în bivuac la lăsarea serii, de a avea timp să privești stelele, de a descoperi zilnic peisaje noi. Rămâne la latitudinea fiecăruia să aleagă locul : fie în vastitatea deșertului, fie în mijlocul orașului sau la țară, fie în centrul minunatelor peisajele de la munte.

ECHIPA

Echipa noastră este formată din practicanți de trekking, de la poalele masivului Mont Blanc, într-un sediu dedicat conceperii mondiale din Passy.

Obiectivul Nostru:

Să facem trekking-ul accesibil unui numar cât mai mare de persoane și să concepem produse în mod special pentru pasionații de trekking.

Valorile noastre :

Respectând valori precum modestia, solidaritatea, angajamentul, vitalitatea și responsabilitatea, îndrăznim să producem ansambluri de echipamente sportive ambițioase, surse de plăcere și împlinire.

Preocuparea noastră:

Să mulțumim practicanții de trekking din întreaga lume. Feedback-urile sunt resurse esențiale pentru ca la finalul zilei să reușim să îmbunătățim produsele noastre.

Angajamentul nostru

Angajamentul nostru este să asigurăm durabilitatea produselor. Să fie rezistente, fiabile și performante în același timp. Durabilitatea este o caracteristică esențială pentru practicanții de trekking care trebuie să poată conta pe calitatea echipamentului pentru a putea pleca cateva zile sau luni !

Testăm toate produsele noastre pe teren cu ajutorul practicanților de trekking. Pentru a putea valida promisiunea noastra în ceea ce privește durabilitatea încălțămintei TREK 700, am testat-o pe cel mai dificil traseu de trekking din Europa - GR20 în Corsica, precum și pe soluri cu un grad ridicat de abraziune, pe traseul GR 131 în Tenerife. Pentru această încălțăminte, clienții nostrii, practicanți de trekking, au parcurs 500 de km în 5 saptamani! În aceeași manieră, atât testele făcute în laborator, cât și cele făcute pe teren ne permit să propunem o garanție de 10 ani pentru rucsacuri de trekking.

Responsabilitatea asupra mediului înconjurător

Fiabilitatea în timp si reparabilitatea produselor sunt într-adevăr instrumente pentru reducerea amprentei noastre asupra mediului înconjurător. Căutăm în permanență și în egală măsură modalități pentru a îmbunătăți liniile noastre de producție în acest sens. Echipele noastre de producție și concepere caută materiale cu un impact redus asupra mediului înconjurător pentru a propune produse mai responsabile și cu o durabilitate în timp. Dublura interioară a gecii de puf Trek 100 este gri pentru că materialul pe care îl utilizăm reduce cu 40% emisiile de dioxid de carbon. Materialul acestei dubluri este un amestec de fir vopsit în masă și unul nevopsit. În comparație cu o vopsire clasică, acest proces permite:

  • diminuarea cu 66% a emisiilor de particule fine (PM2.5)
  • diminuarea cu 74% a eutrofizării apei dulci
  • diminuarea cu 68% a eutrofizării apelor marine

Semnătura noastră se reflectă produsele noastre și ceea ce ne străduim să respectăm.

Numele mărcii

Din punct de vedere etimologic, Forclaz înseamnă o ‘’furculiță/bifurcație mică’’. Astăzi Forclaz reprezintă o trecere strânsă între doi munți sau o trecătoare.

Mărcile create de Decathlon

Fiecare sport sau grup de sporturi dispune de o marcă pasiune, creată și deținută de Decathlon. Membrii echipei sunt sportivi pasionați și au ca viziune dezvoltarea celor mai bune produse pentru ca toată lumea să practice sport. În prezent, peste 40 de echipe ale mărcilor proprii sunt responsabile de proiectarea viitorului sportului fiecăruia.