Skip filters
Filtre
Preț

Cort 2 persoane, Cort 3 persoane (25 Produse)

Pornești în aventură alături de prieteni apropiați sau de familie? Ai nevoie de corturi de 2 persoane și corturi de 3 persoane de la Decathlon! Ideal pentru grupurile restrânse, cortul de camping pentru 2 și 3 persoane îți oferă atât protecția de care ai nevoie, cât și un loc potrivit pentru odihnă. Caracterizate de dimensiunile restrânse și un design compact, cortul de drumeție la munte pentru 2 persoane îți oferă intimitatea de care ai nevoie pentru un somn odihnitor. În timp ce un cort de camping de 3 persoane este mai spațios, fiind recomandat familiilor mici și grupurilor restrânse de prieteni. Ai planificat deja următoarea drumeție în inima naturii? Asigură-te că ai inclus în rucsac corturi de 2 persoane și corturi de 3 persoane de la Decathlon!

Cum să alegi
Cum să-ți alegi cortul? Cort pentru camping sau trekking?
ECODESIGN
Cort Camping MH100 3 Persoane
24999 LEI
QUECHUA

Cort Camping MH100 3 Persoane

(414)
termen estimat: 2 zile din depozit local
ECODESIGN
Nou
Cort camping 2 SECONDS 2 persoane
34999 LEI
QUECHUA

Cort camping 2 SECONDS 2 persoane

termen estimat: 2 zile din depozit local
Cort Coleman Darwin 2+
59900 LEI
COLEMAN

Cort Coleman Darwin 2+

Cort Coleman Darwin 3+
69900 LEI
COLEMAN

Cort Coleman Darwin 3+

Reduceri
Cort pentru 2 persoane MonoDome 82050GN2
16900 LEI -34%
11000 LEI
* De la 10.10.2022, în limita stocului disponibil
HOUSEFIT

Cort pentru 2 persoane MonoDome 82050GN2

Reduceri
Cort pentru 3 persoane MonoDome 82050GN3
22900 LEI -38%
14100 LEI
* De la 04.10.2022, în limita stocului disponibil
HOUSEFIT

Cort pentru 3 persoane MonoDome 82050GN3

Reduceri
Cort pentru 3 persoane tip MADRID 82191
76900 LEI -53%
35600 LEI
* De la 20.09.2022, în limita stocului disponibil
HOUSEFIT

Cort pentru 3 persoane tip MADRID 82191

Primul Pret Tehnic
Cort Camping MH100 2 Persoane
14999 LEI
QUECHUA

Cort Camping MH100 2 Persoane

(721)
termen estimat: 2 zile din depozit local
Cort Coleman Kobuk Valley 3 Plus
79900 LEI
COLEMAN

Cort Coleman Kobuk Valley 3 Plus

4.5/5 Pe baza a 3338 Opinii exprimate online și în magazine

MODELE DE CORT PENTRU CAMPING PENTRU 2 PERSOANE


Cauți corturi pentru 2 persoane pentru cea mai frumoasă experiență în camping? Descoperă o gamă variată de modele de corturi de dormit pentru 2 persoane, disponibile online și în magazinele Decathlon. Indiferent de sezonul în care călătorești, te bucuri de o experiență revigorantă în inima naturii alături de cea mai dragă persoană. Bucură-te din plin de clipele petrecute în camping când ai un cort de 2 persoane pe care poți conta în orice moment. Completează echipamentul pentru camping de care ai nevoie cu un cort calitativ și rezistent ce îți asigură protecția necesară pe durata nopții.

Dacă ai consultat deja colecția Decathlon de corturi de munte pentru 2 persoane, probabil ai observat că există diverse modele, cu funcții și specificații diferite. Vrei să afli mai multe despre fiecare pentru a alege modelul potrivit pentru tine? Citește în continuare!Tipuri de cort:

  • - Cort de 2 persoane clasic, cu structură de bețe pentru cort, ce susțin cortul în poziție verticală. Acest model este o opțiune accesibilă, recomandată dacă mergi în drumeții rar și doar în sezonul cald. Cortul de munte pentru 2 persoane are o formă compactă odată ce se strânge și este ușor de transportat.
  • - Cort de camping pentru 2 persoane cu instalare rapidă. Cunoscut și sub denumirea de cort de camping 2 Seconds, acest model are o structură autoportantă ce permite montarea ușoară, prin câteva mișcări.
  • - Corturi de 2 persoane cu tehnologia Fresh & Black, special conceput pentru drumețiile din sezonul cald. Folia de protecție de la interior permite reflectarea razelor de soare, izolarea termică și respingerea luminii puternice din timpul zilei, pentru a te odihni într-un mediu potrivit.

Fie că alegi un cort clasic de 2 persoane, fie că alegi un cort de camping ușor de montat cu protecție la temperaturi ridicate, asigură-te că modelul ales este potrivit nevoilor tale și are dimensiunile potrivite. Descoperă odihna la superlativ cu corturi de 2 persoane de la Decathlon!


CUM ALEGI CEL MAI BUN CORT DE 3 PERSOANE?


Ai nevoie de un cort spațios pentru 3 persoane? Ești pe pagina potrivită! La Decathlon găsești o colecție diversificată de corturi de 3 persoane pentru cele mai relaxante experiențe în mijlocul naturii alături de prieteni sau familie. Deși similare cu corturile de 2 persoane din punct de vedere al tehnologiei și modului de montare, un cort de camping pentru 3 persoane este vizibil mai spațios, lăsând spațiu și pentru depozitarea rucsacului și obiectelor personale. Dacă ai nevoie de un upgrade al echipamentului de camping, iată ce ar trebui să știi pentru a face o alegere potrivită:

  • - Verifică atent modul de montare și fixare. Asemănător modelelor de corturi de 2 persoane, și corturile dedicate unui grup mai mare beneficiază de tehnologia 2 Seconds și Fresh & Black. Astfel, te bucuri de aceeași rapiditate de montare deși cortul este vizibil mai încăpător.
  • - Spațiul de acces în cort trebuie să fie mai mare. Mai mult, poți opta pentru un cort de 3 persoane cu două zone de acces, fie dispuse pe două laterale consecutive ale cortului, fie în fața și în spatele cortului.
  • - Rezistența la vânt și umezeală. În special dacă vrei să pornești într-o drumeție în sezonul rece, asigură-te că alegi un cort pentru 3 persoane impermeabil, cu folie de protecție anti-umezeală și o structură rezistentă la vânt.
  • - Protecție împotriva temperaturilor ridicate. Călătorești vara? Îți recomandăm să încerci cortul de 3 persoane cu tehnologia Fresh & Black, pentru confort termic sporit și protecție la lumina puternică.
  • - Cameră de protecție pentru bagaje. Majoritatea modelelor de corturi de 3 persoane dispun de o cameră mai mică pentru depozitarea bagajelor sau a încălțămintei. Astfel, le protejezi de precipitațiile ce pot apărea în timpul nopții.

Transformă fiecare vacanță cu cortul într-un moment de relaxare cu corturi de 2 persoane și corturi de 3 persoane de la Decathlon. Bucură-te de odihnă indiferent de sezon și creează noi amintiri alături de cei dragi!


Oferă bucuria de a face sport

Oferă un card cadou