Scaune camping (33 Produse)

Meriți confort chiar și cu cortul. Alege unul dintre scaunele pliabile de la Decathlon. Scaune camping realizate din materiale respirante și rezistente care să ofere o rezistență ridicată.

Primul Pret Tehnic
Nou
Scaun Coleman Standard Quad Verde
19500 LEI
COLEMAN

Scaun Coleman Standard Quad Verde

Nou
Șezut Scaun Camping MH500 L
4499 LEI
QUECHUA

Șezut Scaun Camping MH500 L

Livrare estimată: 14 zile din depozit internațional
Șezut scaun MH100
4999 LEI
QUECHUA

Șezut scaun MH100

Livrare estimată: 2 zile
Nou
Șezut Scaun MH500 XL
11999 LEI
QUECHUA

Șezut Scaun MH500 XL

Livrare estimată: 14 zile din depozit internațional
Scaun Coleman Rabatabil cu 5 pozitii
74900 LEI
COLEMAN

Scaun Coleman Rabatabil cu 5 pozitii

Scaun pliabil Bungee Coleman Lime
48900 LEI
COLEMAN

Scaun pliabil Bungee Coleman Lime

Scaun Coleman Deck verde
42000 LEI
COLEMAN

Scaun Coleman Deck verde

Scaun Coleman Deck
34900 LEI
COLEMAN

Scaun Coleman Deck

Scaun Coleman Sling Gri
44500 LEI
COLEMAN

Scaun Coleman Sling Gri

4.6/5 Pe baza a 6957 Opinii exprimate online și în magazine

CUM ALEGI CELE MAI BUNE SCAUNE DE CAMPING PENTRU TINE?


Te pregătești să dai startul unui nou sezon de mers în camping? Asigură-ți un confort optim în fiecare moment cu un echipament complet destinat zilelor petrecute cu cortul. De la scaune pliabile de camping pentru întreaga familie, până la mese pentru camping încăpătoare pentru toți cei dragi, la Decathlon găsești tot ce ai nevoie pentru confort chiar și atunci când mergi cu cortul. Lasă-te inspirat de colecția disponibilă online și află tot ce trebuie să știi pentru a alege scaune de camping confortabile și rezistente, care se potrivesc așteptărilor și nevoilor tale.

Dacă te întrebi cum alegi un scaun de camping pliant care să bifeze toate elementele de confort, dar să fie și ușor de transportat, iată ce trebuie să verifici înainte de a investi într-un set de scaune pliabile de camping:

  • - Greutatea totală a scaunului de camping și greutatea suportată de acesta. Un scaun pliabil de camping trebuie să aibă o greutate redusă pentru a facilita transportarea, dar în același timp structura acestuia să fie rezistentă. Poți alege dintre scaune de camping ușoare, cu o greutate între 2 și 3 kg, ce suportă o greutatea maximă de până la 90 kg, sau poți opta pentru scaune ce susțin o greutate de până la 150 kg, dar care cântăresc până la 5-6 kg.
  • - Înălțimea scaunului de camping pliant variază în funcție de cui este destinat. De exemplu, scaunul de camping pentru copii are o înălțime mai mică pentru a putea fi folosit în siguranță de către cei mici, în timp ce scaunele de camping pentru adulți sunt mai înalte pentru un plus de confort și o postură corectă.
  • - Materialele din care este confecționat un scaun pliabil de camping pentru adulți și copii. Atât structura scaunului, cât și șezutul joacă un rol important în confortul și stabilitatea ta. De aceea, poți opta pentru un scaun de camping cu cadru metalic ce rezistă la greutăți mai mari sau un scaun de picnic și camping cu structură din plastic, mai ușor de transportat datorită greutății reduse. Cât despre șezut, caută un scaun de camping realizat din materiale ce favorizează respirabilitatea corpului și care sunt ușor de curățat.
  • - Opțiunile pentru extra confort ale scaunului pliabil de camping. Când cauți cele mai bune mijloace pentru o relaxare completă, optează pentru scaune de camping cu opțiuni speciale, cum sunt cotierele, scaunele de camping cu suport pentru cap, scaun înclinabil sau scaun cu suport pentru picioare.

Descoperă colecția Decathlon de scaune de camping pentru copii și adulți și alege modelul care se potrivește nevoilor tale. Optează pentru confort și relaxare deplină în mijlocul naturii și mizează pe un echipament de camping complet și eficient.


TIPURI DE SCAUNE DE CAMPING ÎN COLECȚIA DECATHLON


Tu cauți un scaun de camping stabil, dar poate cei dragi au nevoie de un scaun pliabil care să le ofere mai mult confort. La Decathlon găsești câte un model pentru fiecare! Fie că ai nevoie de scaun de camping pentru copii, fie că preferi un scaun pliabil pentru relaxare, alege modelul potrivit nevoilor tale și pregătește-te pentru excursia cu cortul.

Online și în magazinele Decathlon, ai la dispoziție o varietate de modele:

  • - Scaun pliabil de camping clasic, cel mai des ales model pentru excursiile în mijlocul naturii;
  • - Scaun de camping cu cotiere și suport pentru cap, ideal dacă îți dorești să te relaxezi;
  • - Scaun de camping pliant cu secțiune pentru picioare, o sursă de confort pentru întreg corpul;
  • - Scaun de picnic sau scaun de camping de tip taburet, o opțiune compactă, ideală pentru drumețiile scurte;
  • - Scaun de camping recliner, cu poziție ajustabilă a spătarului, ușor de transformat în șezlong;
  • - Scaune de camping pentru copii, special create pentru micii pasionați de drumeții.

Fiecare model trebuie ales în funcție de nevoile utilizatorului. Astfel, greutatea sau costurile pentru un scaun de camping crește în funcție de designul și opțiunile acestuia. Stabilește care sunt nevoile tale și optează pentru scaune de camping de la Decathlon care să îndeplinească fiecare criteriu de pe lista ta. Testează-le și descoperă cât de ușor te poți bucura de confort și relaxare în mijlocul naturii.


Oferă bucuria de a face sport

Oferă un card cadou