Skip filters
Filtre
Preț

Saci de dormit, cearceafuri si perne (57 Produse)

Cum să alegi
Cel mai bun sac de dormit: De ce trebuie sa tii cont cand il alegi?
Primul Pret Tehnic
ECODESIGN
Sac de dormit ARPENAZ 0°C Kaki
29999 LEI
QUECHUA

Sac de dormit ARPENAZ 0°C Kaki

(3)
termen estimat: 2 zile din depozit local
Reduceri
Sac de Dormit SLEEPIN BED 2 în 1 MH500 15°C Mărimea L Albastru
34999 LEI -8%
32199 LEI
*De la ‪21.03.2023‬, în limita stocului disponibil
QUECHUA

Sac de Dormit SLEEPIN BED 2 în 1 MH500 15°C Mărimea L Albastru

(20)
termen estimat: 15 zile din depozit internațional
4.4/5 Pe baza a 6679 Opinii exprimate online și în magazine

La Decathlon vei găsi întotdeauna sacul de dormit adaptat nevoilor și practicii tale. Oferim o gamă largă de saci de dormit de camping și saci de dormit de trekking. Astfel, vei avea de ales între saci de dormit foarte comozi, saci de dormit ușori și compacți, saci de dormit concepuți pentru temperaturi mai mult sau mai puțin ridicate (până la 0°C).


Care sunt cei mai buni saci de dormit pentru tine?


Pentru cei care sunt adepții relaxării în aer liber sau preferă drumețiile la munte, alegerea echipamentului potrivit este esențială pentru a se bucura de o experiență completă și mai plăcută. Pe lângă hainele, încălțămintea și accesoriile create special pentru petrecerea timpului în natură, ai nevoie și de un sac de dormit dintr-un material rezistent și călduros, în care să te simți confortabil și să te odihnești cât mai bine! Poți alege un sac de dormit sarcofag, un sac de dormit din puf și un cearșaf pentru sac de dormit durabile, din materiale de cea mai bună calitate. Dacă îți dorești o experiență completă, însă cu maximum de confort, atunci poți opta pentru un sac de dormit din puf și un cearșaf de mătase pentru sac de dormit, confortabil, care facilitează menținerea în cele mai bune condiții a sacului de dormit. Folosirea unui cearșaf permite îmbunătățirea calităților termice ale sacului de dormit, așa că nu va trebui să îți faci griji din cauza frigului!


Saci de dormit de camping Quechua


Pentru ieșirile de camping, îți recomandăm sacii de dormit care oferă un confort deosebit. Oamenii merg de obicei în camping cu mașina, așa că acești saci de dormit sunt mai grei și mai voluminoși decât sacii de dormit de trekking. Descoperă noua noastră colecție de saci de dormit din bumbac, preferata clienților noștri în ceea ce privește confortul. De asemenea, îți oferim saci de dormit dublabili, adică îți poți închide fermoarul împreună cu un alt sac de dormit pentru a crea o cușetă drăguță pentru două persoane, la fel ca acasă.


Saci de dormit trekking Forclaz


Pentru ieșirile de trekking și drumeție, întrucât îți vei purta sacul de dormit în rucsac, îți recomandăm să alegi saci de dormit compacți și ușori. Majoritatea sacilor noștri de dormit de trekking au o formă de „sarcofag”, adică lați la umeri și înguști la picioare. Acest lucru optimizează izolarea termică (fără pierderi de căldură) și caracterul compact, menținând în același timp libertatea relativă de mișcare. Toți sacii noștri de dormit sunt dublabili și, prin urmare, pot fi închiși împreună cu un alt sac de dormit cu fermoar pe dreapta sau pe stânga.


Cearșafuri pentru sacii de dormit Quechua și Forclaz


Dormitul într-un cearșaf de sac, numit și sac de carne, îți va permite o întreținere considerabil mai ușoară a sacului de dormit. În general, este utilizat pe scară largă în cabane și refugii. Pentru un confort maxim, te sfătuim să alegi un cearșaf cu aceeași formă ca sacul de dormit.


Cum să alegi mărimea potrivită a sacilor de dormit?


Vă sfătuim să vă adaptați alegerea sacului de dormit în funcție de două elemente:

Înălțimea: M, L sau XL pentru adulți și pentru cei mai mici oferim saci de dormit pentru copii.

Temperatura medie la care intenționezi să îți petreci nopțile.

Saci de dormit de camping Quechua Pentru ieșirile de camping, vă recomandăm sacii de dormit care oferă un confort deosebit. Oamenii merg de obicei în camping cu mașina, așa că acești saci de dormit sunt mai grei și mai voluminoși decât sacii de dormit de trekking. Descoperiți noua noastră colecție de saci de dormit din bumbac, preferata clienților noștri în ceea ce privește confortul. De asemenea, vă oferim saci de dormit dublabili, adică vă puteți închide fermoarul împreună cu un alt sac de dormit pentru a crea o cușetă drăguță pentru două persoane, la fel ca acasă. Saci de dormit trekking Forclaz Pentru ieșirile de trekking și drumeție, întrucât vă veți purta sacul de dormit în rucsac, vă recomandăm să alegeți saci de dormit compacți și ușori. Majoritatea sacilor noștri de dormit de trekking au o formă de „sarcofag”, adică lați la umeri și înguști la picioare. Acest lucru optimizează izolarea termică (fără pierderi de căldură) și caracterul compact, menținând în același timp libertatea relativă de mișcare. Toți sacii noștri de dormit sunt dublabili și, prin urmare, pot fi închiși împreună cu un alt sac de dormit cu fermoar pe dreapta sau pe stânga. Cearșafuri pentru sacii de dormit Quechua și Forclaz Dormitul într-un cearșaf de sac, numit și sac de carne, vă va permite o întreținere considerabil mai ușoară a sacului de dormit. În general, este utilizat pe scară largă în cabane și refugii. Pentru un confort maxim, vă sfătuim să alegeți un cearșaf cu aceeași formă ca sacul de dormit. Cum să alegeți mărimea potrivită? Vă sfătuim să vă adaptați alegerea sacului de dormit în funcție de două elemente: - Înălțimea: M, L sau XL pentru adulți și pentru cei mai mici oferim saci de dormit pentru copii; - Temperatura medie la care intenționați să vă petreceți nopțile.


De ce să cumperi saci de dormit de la Decathlon?


La Decathlon ai la dispoziție o gamă variată de saci de dormit confortabili, din care să alegi modelul potrivit pentru tine. Un sac de dormit eficient și practic este prevăzut cu fermoar, poate fi folosit și ca pilotă și poate fi spălat la mașină fără a deteriora țesătura. Online sau în magazinele fizice, la Decathlon găsești o mulțime de modele de saci de dormit ieftini, pentru orice buget, din cele mai bune materiale, care au un impact minim asupra mediului. Descoperă toată gama de saci de dormit și alege varianta care se potrivește cel mai bine experiențelor tale în mijlocul naturii!

Oferă bucuria de a face sport

Oferă un card cadou