Skip filters
Filtre
Preț

Hamace (7 Produse)

4.8/5 Pe baza a 646 Opinii exprimate online și în magazine

Bucură-te de liniștea de vară din curtea ta sau din natură cu un hamac! Ai o terasă mică? O grădină imensă, dar puțini copaci? Pleci în vacanță? Hamacele noastre se potrivesc peste tot pentru nevoile tale!


Pentru mai mult confort, alege un hamac Decathlon


În mod tradițional, turiștii își atârnă hamacele între doi copaci și se leagănă acolo în zilele de vară: hamacul suspendat rămâne must-have-ul nostru sezonier. Se atârnă în grădină, dar datorită structurii sale compacte, poate fi de asemenea luat în vacanțe în camping sau în mijlocul naturii (un aliat al trekkingului sau al pauzelor în natură în drumețiile de o zi!) Totuși, uneori este dificil să ai două puncte de sprijin la distanța potrivită. Decathlon s-a gândit la această problemă și a diversificat structurile: vei găsi și hamace pe picior sau cu suport, astfel încât să te poți bucura de hamacul suspendat chiar dacă nu ai unde să-l agățați.


Îmbunătățirea confortului: misiunea Decathlon


Pentru a putea satisface toate nevoile clienților, Decathlon a creat mai multe variante ale produsului său: de exemplu, compoziția țesăturii, fie bumbac, poliester sau policoton. Optează pentru calitatea hamacului alegând materialul preferat! Datorită culorilor noastre diverse, îți poți alege și hamacul după gusturile tale. Totuși, calitatea somnului nu este singurul element important: timpul de montaj este important (mai ales când îl folosești ca pat!) Hamacele noastre duble suspendate sunt ușor de reglat și instalat!


Hamacele noastre speciale pentru nevoi specifice


Revoluția aventurierilor: hamacul cu plasă de țânțari!


Totuși, o problemă persistentă în cazul trekkingului sau a călătoriilor rămâne problema țânțarilor! Preocupați de starea ta de bine, am dezvoltat un hamac din pânză pentru parașute, spațios, ușor și compact... înarmat cu o plasă de țânțari sigură! Cort, hamac, pat: cu produsul nostru 3 în 1, nopțile sub stele nu au rimat niciodată atât de mult cu liniștea.


Cauți alte avantaje?

Doar 1,1 kg de purtat în rucsac (nu încărcăm mai mult decât este necesar!)

O țesătură întărită care rezistă micilor incidente inerente vieții în natură (atârnat de un copac, o suprafață ascuțită)

Conceput pentru copii dar și pentru adulți: ideal pentru o persoană de până la 1m90!

Hamacul este furnizat cu curele, carabiniere și bețe: nu trebuie să te temi de surprize neplăcute la despachetare.


Niciodată fără jumătatea mea: hamacul cu două locuri conceput pentru voi doi!


Din motive de intimitate, caracter practic (doar un hamac pentru doi de purtat), ai prefera un hamac pentru două persoane? Acum ai această posibilitate datorită hamacului nostru suspendat pentru două persoane (sau hamacul dublu)! Cu o dimensiune de 350 x 175 cm, permite confort si versatilitate. Sistemul de prindere a hamacului suspendat este foarte simplu: nu sunt furnizate doar carabiniere, ci poți avea până la 6 metri în doi copaci. Nu ești sigur dacă l-ai agățat corect? Dacă hamacul suspendat îți „zâmbește” când te uiți la el, ai câștigat! Sistemul este același pentru un hamac dublu ca și pentru un hamac simplu. Hamacele suspendate Decathlon, fie ele cu plase de țânțari, cu două locuri sau foarte simple, sunt concepute pentru a-ți permite să dormi sau să te odihnești oriunde, cu cel mai mare confort, fără să presupună o problemă în ceea ce privește greutatea.


Oferă bucuria de a face sport

Oferă un card cadou