INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Wed'ze

De la schi pe pârtie la Freeride sau Freestyle, Wed’ze vă propune echipamentul necesar pentru sporturi de iarnă.

WED’ZE

Înființată în 2006, Wed’ze este marca Decathlon care produce echipament pentru schi, snowboard sau săniuș.

Scopul Wed’ze

De la schi pe pârtie la Freeride și Freestyle, scopul Wed’ze este de a face accesibilă tuturor descoperirea senzațiilor oferite de sporturile de iarnă, indiferent de nivelul de practică/tipul de disciplină sportivă.

Sediul Wed’ze

Sediul Wed’ze se află în Alpii francezi, în valea Mont-Blanc, foarte aproape de pârtiile de schi. Designerii, șefii de produs și inginerii echipelor Wed’ze concep echipamentele tehnice adaptate nevoilor și dorințelor practicanților, fiind în contact direct cu aceștia și având un singur obiectiv: satisfacerea nevoilor sportive ale acestora.

PENTRU ECHIPA WED’ZE, MUNTELE ESTE O SURSĂ DE INSPIRAȚIE!

Sediul mărcii Wed’ze se află la Passy, la poalele masivului Mont Blanc, în apropiere de stațiunile de schi, de schiori și de practicanți de snowboard.

ECHIPA WED’ZE

În acest sediu se regăsește o echipă formată din 70 de persoane, care lucrează la conceperea de produse potrivite pentru a satisface nevoile pasionaților de sporturi de iarnă. Așadar, utilizatorii se află în centrul procesului de creare și dezvoltare a produselor.

OBIECTIVUL NOSTRU

Obiectivul nostru comun este acela de a face accesibilă practicarea de schi și snowboard tuturor celor care sunt pasionați de aceste sporturi, prin dezvoltarea de echipament calitativ și foarte sigur.

Mărcile create de Decathlon

Fiecare sport sau grup de sporturi dispune de o marcă pasiune, creată și deținută de Decathlon. Membrii echipei sunt sportivi pasionați și au ca viziune dezvoltarea celor mai bune produse pentru ca toată lumea să practice sport. În prezent, peste 40 de echipe ale mărcilor proprii sunt responsabile de proiectarea viitorului sportului fiecăruia.