LIVRARE GRATUITĂ LA COMENZILE DE PESTE 200 LEI (EXCEPTÂND VOLUMINOASE ȘI BICICLETE)
Referință : 8484468
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
SCD GEAR & ACCESSORIES

Vestă Stabilizatoare Scufundări SCD 500 SUBEA

SUBEA
4.3/5
Evaluarea utilizatorului
Decathlon
până la 899,99LEI -5%

de la

852,99LEI**
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

din 30/03/2020 La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de 30/03/2020 în limita stocului disponibil
Concepută pentru scufundări (nivel mediu). Prevăzută cu buzunare reglabile, pentru lestare. Vestă stabilizatoare, ideală pentru bărbați și femei! Asigură confort și libertate de mișcare!

Avantaje

Polivalență 5 inele de fixare, 2 buzunare mari laterale, lestate.
Flotabilitate Flotabilitate crescută: M =120N (sticlă oțel 15l).
Rezistența la frecare Material: poliamidă 400d dobby.
Material cameră gonflabilă: poliamidă laminată.
Adaptare la conformație Bretele în formă de V, brevetate, adaptate atât femeilor, cât și bărbaților.
Greutate 3,24 kg pentru mărimea M.

Informații tehnice

Tip vestă (Stab / BCD)

Vestă stabilizatoare, pentru scufundări (stab/BCD) SCD 500 de la SUBEA, cu acoperire bună: volumul de aer este repartizat pe toată suprafaţa acoperită a corpului. Asigură flotabilitate optimă și o susținere bună în poziție verticală. Acest lucru oferă mai mult confort la suprafaţă. Vesta SCD 500 este confortabilă datorită conceperii sale şi reglărilor îmbunătăţite: ham cu chingă mare la nivelul abdomenului, chingă la piept şi bretele brevetate.

Vestă de stabilizare, cu bretele în formă de V, brevetate: concept Rgomoove.

Bretelele asigură susţinere optimă.
Forma bretelelor evită compresia pieptului, ceea ce permite ca aceasta să fie purtată atât de bărbați, cât și de femei. Chinga de prindere asigură reglarea uşoară a bretelelor.Pentru o reglare confortabilă se recomandă să trageţi chingile de la umeri spre şolduri, în sensul bretelelor, şi nu în jos.

Utilizare

Butoanele de purjare au fost deplasate mai în față (la nivelul pieptului și la nivelul abdomenului). Forma lor și culoarea galben fluorescent facilitează prinderea(scafandru sau binom). Deschiderile buzunarelor laterale sunt plasate mai jos, pentru acces rapid. Două orificii prevăzute pentru trecerea manometrului sau blocarea detentorului, pentru a-l avea mereu la îndemână.

Confort la purtare

Echipa Subea a creat întărituri matlasate pe partea dorsală pentru confort şi amortizare la nivelul buteliei de oxigen.Bretelele sunt întărite, pentru a oferi flexibillitate mai bună la nivelul umerilor. Chinga abdominală este concepută cu zone elastice, pentru reglarea perfectă a vestei pe spate şi şolduri.

Accesorii pentru a fixa şi depozita totul în siguranţă

5 inele: 1 inel 3D anodizat pe fiecare umăr, 2 inele 3D anodizate pe șolduri și 1 inel PVC în interiorul buzunarului.
2 buzunare pentru lest, ce pot conţine până la 3 kg.
Chinga de la nivelul pieptului este prevăzută cu un fluier, pentru semnalarea la suprafaţă. Două orificii prevăzute pentru trecerea manometrului sau blocarea detentorului, pentru a-l avea mereu la îndemână.

Flotabilitate

Flotabilitatea vestelor de stabilizare SUBEA a fost crescută pentru această nouă versiune a modelului SCD 500.
S =90N (butelie din oţel 15l)
M =120N (butelie din oţel 15l)
L =150N (butelie din oţel 151809 l)
XL =150N (butelie din oţel 15l)
Vesta SUBEA este conformă cu norma EN 1809: 2014 (cea mai recentă versiune).Au fost certificate în laboratorul DGUV -BG Bau, situat la Hans, Germania (European Notified Body n° 0299).

Material

Vesta stabilizatoare Subea este realizată din materiale de înaltă calitate, testate în apă de mare şi în piscină. Material exterior: poliamidă 400d dobby.
Cameră gonflabilă: poliamidă PA210 cu PU laminat.
Pe gulerul vestei se află mereu o etichetă ce indică mărimea. Pentru practicarea în cluburi a fost prevăzută o zonă pe umărul stâng sau pe buzunare, pentru scrierea mărimii. Vândută cu element direct system.

Sfaturi de întreţinere

1/ Clătiți vesta cu apă curată. Insistați pe butoanele de purjare şi furtunul de umflare. 2/ Goliți apa din interior, cu ajutorul butonului de purjare. Este recomandat să nu rămână apă în interior. 3/ A se usca pe un umeraș mare, într-un loc ferit de soare.
Verificați în fiecare an vesta, pentru a observa orice semn de uzură. Umflați (cu gura) camera gonflabilă, așteptați 12 h și verificați să nu se dezumfle.

Revizie veste stabilizatoare

Vesta trebuie verificată într-un atelier acreditat Subea cel puțin 1 dată la 2 ani. Serviciu Post Vânzare.

Recomandări de depozitare

Depozitați echipamentul de scufundări departe de sursele directe de căldură, care produc ozon (motoare electrice, aragazuri). A se proteja de raze UV. În caz contrar, garniturile se pot degrada mai rapid, iar siguranța dumneavoatră este pusă în pericol. A se păstra într-un loc ferit de căldură şi de lumina soarelui.

Greutate

S: 3 kg
M: 3,24 kg
L: 4 kg
XL: 4,07 kg

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Material principal
100.00% Poliamidă
Recomandări de spălare
A se spăla manual
A se spăla manual
A nu se înălbi
A nu se înălbi
A nu se usca în mașina automată
A nu se usca în mașina automată
A nu se călca
A nu se călca
A nu se curăța chimic
A nu se curăța chimic
Recomandări de stocare A nu se apropia de sursele de ozon. A se păstra într-un loc ferit de căldură şi de lumina soarelui.
instrucțiuni Pentru mai multe detalii despre acest produs, vă rugăm să consultați manualul de instrucțiuni.
Descoperiți cum să utilizați produsul
Descoperiți cum să utilizați produsul

Angajamentele noastre

Aprobat de Toate vestele stabilizatoare au fost supuse testelor de utilizare (analiza Sintetică, Dinamică şi Biomecanică) realizate de către DAN Europe, în calitate de specialist şi consultant independent.DAN Europe (Divers Alert Network Europe) este o organizaţie medicală şi de cercetare internaţională fără scop lucrativ dedicată securităţii şi sănătăţii scafandrilor.
Testare produs Partener tehnic: Planet Ocean (centru de scufundări, 5 stele PADI) cu baza la Water Sports Center, Decathlon, Hendaye - Franța. Centrul foloseşte produse SUBEA pe tot parcursul anului. Echipa noastră de monitori participă la testarea produselor SUBEA: de la concepere cu echipele (șefi de produs, designeri, ingineri) la testele de uzură, cu ajutorul scafandrilor centrului.
Garanție Disponibilitate piese de schimb, esențiale pentru funcționarea optimă: 10 ani.

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri