SOLOGNAC

Ulei Aerosol 100 pentru întreținerea armelor cu aerosol

2499 RON
Ref. : 8555439

Produs conceput pentru a evita coroziunea. Curățarea și întreținerea armelor sunt esențiale pentru a le păstra într-o stare bună.

Pentru a-ți păstra arma în stare perfectă și pentru a-i asigura funcționare optimă, este primordial să utilizezi un ulei adaptat. Uleiul nostru este conceput de practicanți de tir sportiv.

Disponibil doar în magazin

Ridicare gratuită din magazin

+ 24 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

    Beneficii:

    Avantaje produs

    Întreținere ușoară

    Uleiul permite lubrifierea și protejarea armelor de coroziune.

    Compoziție

    Formulă compusă din ulei de sinteză și butan.

    Utilizare ușoară

    Aerosolul permite aplicarea unei doze precise.

    Temperatură optimă

    de la - 20°C până la +244 °C

    Capacitate

    200 ml

    Imagini

    Ulei Aerosol 100 pentru întreținerea armelor cu aerosol
    Ulei Aerosol 100 pentru întreținerea armelor cu aerosol
    Ulei Aerosol 100 pentru întreținerea armelor cu aerosol
    Ulei Aerosol 100 pentru întreținerea armelor cu aerosol

    Informații tehnice

    De ce este important uleiul pentru armă?

    Arma concepută în principal din metal necesită o întreținere particulară pentru a putea evita apariția coroziunii. Uleiul nostru este conceput special în acest scop, datorită inhibitorului de coroziune. Un alt uz posibil al uleiului este de a diminua frecarea dintre două piese mecanice, pentru a fluidiza mecanismul și a preveni apariția uzurii unei frecări excesive. Uleiul permite, de asemenea, protejarea armei în cazul unei depozitări prelungite.

    Recomandări de utilizare pentru o aplicare externă

    Uleiul protejează metalul și diminează frecare dintre piesele mecanice în contact. Obiectivul este dublu: fluidizarea mecanică și protejarea de uzură, mai mult sau mai puțin rapidă din cauza frecării oțel pe oțel. Este, totuși, important să știm că nu trebuie să punem ulei pe trăgaci, nici direct, nici indirect. Riscul este să se declanșeze fără să fie acționat.

    Recomandări de utilizare 1

    PERICOL. Uşor inflamabil. Recipient sub presiune. Pot exploda în cazul unei expuneri prelungite la căldură. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se feri de căldură, de suprafețele calde, de scântei, de flăcări și orice altă sursă de foc.A nu se fuma.A nu se elibera în foc.

    Recomandări de utilizare 2

    A nu se găuri sau arde după folosire. Protejați de lumina directă a soarelui. Depozitați într-un spațiu ventilat A nu se expune la soare sau la temperaturi mai mari de 50°C. Eliminarea conținutului/recipientului conform cu reglementarea locală.

    Temperaturi de utilizare

    Uleiul rămâne lichid între -20° C și +244°C. Sub această plajă de temperaturi, uleul riscă să se devină solid și să împiedice buna funcționare. Deasupea acestei plaje de temperaturi, uleiul riscă să ia foc.

    Garanție

    1 an

    Compoziție/ Recomandări

    Compoziție

    Formulă 50% Butan, 50% Petrol distilat

    Opinii clienți

    Întrebări și răspunsuri