DESCOPERĂ NOUL PROGRAM DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8549430
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
Trotinete Jr

Trotinetă cu cric SC MID 7 Gri-Albastru-Alb OXELO

OXELO
4.8/5
4.8/5

Culoare : ALBASTRU DESCHIS / ALB

Decathlon
Produs conceput pentru a facilita deplasările urbane scurte (2km) și pentru plimbări. Adaptat pentru persoanele cu înălțimea cuprinsă între 1m25-1m75. Vă deplasați mai rapid decât pe jos! Trotinetă compactă și ușoară, cu roți mari. Ideală pentru plimbări, pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 9-14 ani.

Avantaje

Calitatea deplasării 2 roţi de 175 mm din cauciuc PU. Rulmenţi ABEC 5. Frână la roata din spate.

Informații tehnice

Reguli de siguranță pentru utilizarea trotinetei MID 7

La fel ca în cazul rolelor sau skateboardului, se recomandă purtarea de echipament de protecție (cască, genunchiere și cotiere). A se verifica înainte şi după fiecare utilizare pentru depistarea oricărui joc anormal, fisuri sau opriri fără motiv. Roţile şi rulmenţii sunt piese care se uzează: A se verifica şi schimba dacă este necesar.

Întreținerea trotinetei

Roţile şi rulmenţii sunt piese care se uzează. A se verifica şi schimba dacă este necesar. Piesele de schimb (pot fi comandate la atelierul Decathlon) prelungesc durata de viaţă a trotinetei dumneavoastră.

Cui se adresează trotineta MID 7?

Adaptată pentru persoanele cu înălțimea între 1,25m - 1,75m. Un mijloc de transport practic și eficient! Secretul trotinetei MID 7: este foarte polivalentă, reglabilă în înălțime și bine echipată. Trotinetă ușor de transportat peste tot, ideală pentru deplasări prin oraș sau cu familia.

Trotinetă practică pentru deplasările în oraș

Da. Trotineta Oxelo este pliabilă (dimensiune trotinetă pliată: 90 cm) și se reglează foarte ușor în înălțime. Se poate transporta pe umăr dacă este nevoie. Roți mari (175 mm) pentru a putea depăși cu ușurință obstacolele. Apărători de noroi (în față și în spate), pentru a proteja de noroi și stropii de ploaie.

Deplasări cu trotineta MID 7

Trotineta MID 7 a fost concepută pentru deplasări de până la 2 km. Pentru deplasări pe distanțe mai mari, este recomandată o trotinetă mai tehnică, cu roți mai mari, de exemplu. Greutatea maximă utilizator: 100 kg.

Protecție

Apărătoare de noroi spate, pentru a proteja de noroi și stropi de ploaie.

Cum sunt testate produsele ?

Toate trotinetele noastre sunt testate în laborator. În cadrul acestora, trotinetele sunt validate conform normelor europene în vigoare, dar sunt supuse și unor teste de uzură (de exemplu, o mașină acționează de 10 000 de ori sistemul de pliere al trotinetei, pentru a-l testa).Se fac și teste pe teren, în timpul unora dintre ele se măsoară valori, altele se bazează pe opiniile utilizatorilor. Rezultatul: un produs testat și aprobat.

Greutate

4,11 KGM

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Structură
100% Oțel
Mâner
100% Cauciuc - Cauciuc termoplastic (TPR)
Recomandări de stocare A se depozita departe de umiditate și soare.
Restricții de utilizare: Nu se recomandă pentru salturi şi acrobaţii. Maximum 100 kg.

Angajamentele noastre

Testare produs Conformă cu norma europeană pentru trotinete EN14619.
Garanție 2 ani, cu excepţia pieselor de uzură (roţi, rulmenți, frână, grip, mânere).

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri

Serviciile noastre

Trotinetă SC MID 7
Întreținere și reparare.
Întreținere și reparare.
#