DESCOPERĂ NOUL PROGRAM DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8526441
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
TOP PROTECȚIE SOLARĂ ȘI TERMICĂ

Tricou Termic Anti-UV Surf Neopren Verde Copii OLAIAN

OLAIAN
3.6/5

Culoare : Verde opal / NEGRU / Verde turcoaz

Decathlon
până la 54,99LEI -%

de la

54,99LEI**
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

din La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de în limita stocului disponibil
54,99LEI -%
Înainte de 0,00LEIAcum 54,99LEI*
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* din La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de în limita stocului disponibil
VERIFICĂ STOC MAGAZIN(E)
Produs conceput pentru a proteja de razele UV, în timpul practicării de surfing/ bodyboarding. Pentru apă cu temperatură mai mare de 21°C.Durată până la 3 ore. Protejează de soare chiar și în apă. Tricoul asigură confort termic. Reduce iritațiile apărute la contactul cu placa.

Avantaje

Protecție solară Y Material textil SPF50+. Protejează chiar și ud. Protecție UV>95%.
Nu se deplasează în apă Cataramă de legătura cu şortul pentru a asigura stabilitate.
Reducerea frecărilor Croială mulată, fără cusături la axilă. Sesiuni de 3 ore.
Izolare termică Faţă, spate: neopren.Guler, margini: polar.Căldură, chiar și când bate vântul.

Informații tehnice

Alegerea mărimii potrivite. Partea 1

Nivelul maxim de protecţie solară.
Alegerea se va face în funcţie de lungimea mânecilor, apoi în funcţie de tipul de solicitări în timpul practicii. Gamă concepută special pentru surf.
Alegerea corectă se face în funcţie de durata sesiunii: 1 oră, 2 ore, 3 ore.

Alegerea mărimii potrivite. Partea 2: În funcţie de durata sesiunii.

1 oră: Practicare ocazională. Puteţi alege între o croială amplă (confortabil atunci când bluza e uscată, uşor de îmbrăcat) sau ajustată (confortabilă atunci când e udă). Se poate lega de şort pentru stabilitate. 2 ore: Practicare consecventă.Confortul ud este accentuat datorită lipsei cusăturilor la subraț şi legăturii de strângere care cresc stabilitatea. 3 ore: Practicare intensivă. Confort termic pentru mai mult timp petrecut în apă.

Căldură/ Vânt

Temperatura apei recomandată pentru utilizarea produsului este de 22°C dacă este purtat singur. Durata maximă a sesiunilor: 3 ore: Tricoul este din neopren, asigură confort termic.
Se poate purta pe sub combinezon.

Cum funcționează neoprenul ?

În contact cu apa, combinezonul are două caracteristici:
1. apa care a pătruns în interior se încălzește progresiv 2. se reduce transferul de căldură. Costumul și apa de pe el formează un strat protector.

Materiale

Tricoul neotermic este compus din material polar şi din neopren pentru izolarea termică.
Neoprenul este dublat cu material textil poliamidă, pentru rezistență mai mare la abraziune. Densitatea neoprenului: 1.5 mm.
Neoprenul este compus din spumă de elastomer, cu celule închise (policloropren) și conține bule de azot ce au proprietăți de izolare. Testăm și garantăm calitatea termică a neoprenului.

Protejează și când este udă!

Materialul utilizat pentru acest produs blochează minimum 98% din razele UVB şi 95 % din razele UVA (SPF 50+). Asigură protecţie optimă împotriva razelor soarelui.Produsul poate fi purtat atât în apă, cât şi pe uscat. Razele UV sunt filtrate cu ajutorul materialului dens. Protecția nu se deteriorează după spălare.

Ce înseamnă FPS 50 +?

SPF este un indice standard de protecţie solară (Factor Protecție Solară). Respectă normele la nivel international. Desemnează indicele de protecţie textilă şi indicele UV.Pentru a corespunde normelor trebuie să blocheze 95% din razele UV. FPS 50+ înseamnă că materialul blochează minimum 95% din razele UVB şi 98% din razele UVA.

Prevenirea iritaţiilor

Protejează de răni sau iritaţii ce pot apărea în contactul cu placa de surfing sau de bodyboard. Poate fi purtat şi pe sub combinezon pentru a proteja de iritaţii. Croială special concepută pentru a reduce iritațiile cauzate de mișcările de vâslire la surf.Dacă utilizarea durează mai puţin de 3 ore, nu apar iritaţii.

Uscare rapidă

Materialul din poliester permite o uscare rapidă. Tratamentul hidrofob suplimentar împiedică absorbţia apei şi limitează senzaţia de frig în cazul în care bate vântul. Material ce se usucă rapid. Efectele acestui tratament se vor atenua după 5-6 spălări la mașina automată, așadar pentru a crește rezistența în timp, se recomandă o clătire cu apă curată, în pofida spălărilor cu detergent.

Protejați copiii!

Pielea copiilor este mai sensibilă, întrucât sistemul imunitar începe să funcţioneze de la vârsta de 3 ani. Efectele soarelui sunt de 2-3 ori mai mari la copii decât la adulți. De aceea este important să îi protejați eficient.

Tricou anti UV, pentru mai multe sporturi nautice.

Articolele noastre de protecție UV sunt concepute pentru surf la nivel intensiv. Produs compatibil cu alte sporturi acvatice ca: kitesurf, navigație, wakeboard, schi nautic, mers activ pe apă sau SUP (stand-up paddle).

Protecție împotriva soarelui:

Deși acest produs asigură protecție împotriva soarelui, fenomenele precum reflexia apei, a nisipului, căldura, ora din zi, trebuie luate în considerare. Purtarea acestui echipament trebuie completată de un comportament potrivit anotimpului: purtarea ochelarilor de soare, pălărie sau șapcă, aplicarea în mod consecvent a unei creme solare, hidratarea în mod consecvent etc.

Ghid de protecție solară

https://sfaturi.decathlon.ro/?s=protectie+solara

Ce este marca OLAIAN

Marca TRIBORD devine OLAIAN, noua marcă de produse pentru surfing, bodyboarding și skimboarding. Marcajele de pe toate produsele noastre vor fi înlocuite progresiv. De aceea, produsele vor avea un logo diferit de cel de pe etichetă.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Material principal
10.00% Poliamidă, 90.00% Neopren
Material textil mânecă
85.00% Poliester, 15.00% Elastan
Recomandări de întreținere A se spăla înainte de o primă utilizare. A se clăti cu apă curată după utilizare.
Recomandări de spălare
A se spăla manual
A se spăla manual
A nu se înălbi
A nu se înălbi
A nu se usca în mașina automată
A nu se usca în mașina automată
A nu se călca
A nu se călca
A nu se curăța chimic
A nu se curăța chimic
Restricții de utilizare: Se poate purta singur sau pe sub un combinezon. Protecție vânt.

Angajamentele noastre

Aprobat de Materialele cu protecţie solară sunt testate în laborator de către inginerii noştri. Produsul corespunde normelor în vigoare: EN 13758-2. Materialele utilizate sunt testate înainte de a fi lansate spre producţie. Dispunem de aparate proprii de măsurare în laboratoarele noastre pentru a efectua teste în plus faţă de laboratoarele externe. Produsele sunt testate atât în laboratoare cu temperatură umedă şi uscată, cât și în condiții reale de purtare.
Testare produs Produs conceput şi testat de echipele noastre din Hendaye (Franţa). Materialele folosite pentru acest produs sunt testate în laborator pentru a garanta cea mai bună calitate și durabilitate.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri