INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8330834
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
TOP PROTECȚIE SOLARĂ ȘI TERMICĂ

Tricou Surf Anti-UV Albastru Copii OLAIAN

OLAIAN
4.7/5
4.7/5

Culoare : Azur deschis

Evaluarea utilizatorului
Evaluare marimi
Nicio evaluare pentru marimi
Decathlon
  • Livrare în magazin Data estimată de livrare 28/09/2021 Gratuit
  • Ridicare din punct de livrare Data estimată de livrare 28/09/2021 9,99LEI
  • Livrare la domiciliu Data estimată de livrare 28/09/2021 14,99LEI
Produs conceput pentru surf/bodyboard (nivel începător), în apă cu o temperatură mai mare de 21°C. Protejează de soare! Protejează de soare, chiar și în apă, dar și de iritații în contact cu placa. Croială largă, pentru îmbrăcare ușoară.

Avantaje

Protecție solară Material textil FPS50+. Protejează chiar și ud. Protecție UV>95%.
Nu se deplasează în apă Se poate prinde de șort.
Reducerea frecărilor Reduce frecarea cu placa. Sesiuni de 1 oră.
Întreținere Structura materialului împiedică pătrunderea nisipului.

Informații tehnice

Alegerea mărimii potrivite. Partea 1

Toate tricourile noastre anti-UV au un FPS50+, adică nivelul maxim de protecție solară.
Alegerea se va face în funcţie de lungimea mânecilor, apoi în funcţie de tipul de solicitări în timpul practicii. Gamă concepută special pentru surf.
Pentru surf, alegerea corectă se face în funcţie de durata sesiunii: 1 oră, 2 ore, 3 ore.

Alegerea mărimii potrivite. Partea 2: în funcţie de durata sesiunii

1 oră: practicare ocazională. Puteți alege între o croială largă (ce asigură o utilizare ușoară când tricoul este uscat) sau mulată (ce asigură o utilizare ușoară când tricoul este ud). Se poate prinde de şort pentru stabilitate. 2 ore: practicare consecventă. Confortul tricoului atunci când este ud este accentuat, datorită lipsei cusăturilor sub brațe şi sistemului de strângere care asigură stabilitate. 3 ore: practicare intensivă. Confort termic pentru mai mult timp petrecut în apă.

Protejează chiar și ud!

Materialul utilizat pentru acest produs blochează minimum 98% din razele UVB şi 95 % din razele UVA (FPS 50+). Acesta asigură o protecţie optimă împotriva razelor soarelui. Produsul poate fi purtat atât în apă, cât şi pe uscat. Razele UV sunt filtrate cu ajutorul materialului dens. Protecția nu se deteriorează după spălare.

Ce înseamnă FPS50 +?

FPS este un indice standard de protecţie solară (Factor de Protecție Solară), care respectă normele la nivel internațional. Acesta desemnează indicele de protecţie textilă şi, mai exact, proporția de transmitere a razelor UV. Pentru a corespunde normelor, acesta trebuie să blocheze minimum 95% din razele UV. FPS 50+ înseamnă că materialul blochează minimum 95% din razele UVB şi 98% din razele UVA.

Prevenirea iritaţiilor

Aceast tricou anti-UV limitează frecarea cu placa de surf sau cu bodyboard-ul. Croiala largă permite o îmbrăcare uşoară şi asigură confort când este uscat. Alegeţi croiala ajustată a topului 100 sau 500 dacă doriţi confort în apă sau dacă doriți să îl purtați pe sub combinezon. Limitarea iritaţiilor este garantată pentru o utilizare sub o oră. Dacă utilizarea durează mai mult de o oră, topul 500 este cea mai bună alegere.

Sistem de susținere

Aceast tricou anti-UV dispune de o gaică de prindere a șortului, pentru o susținere mai bună în timpul practicării. Această soluție este recomandată pentru sesiuni de până la 1h. Pentru sesiuni peste 1 oră, recomandăm alegerea bluzei 500, care are un șnur de strângere la nivelul şoldurilor, pentru a asigura stabilitate. Ridicarea acestui tricou poate să limiteze apariţia iritaţiilor în zona abdominală.

Căldură/vânt

Temperatura (minimă) apei recomandată pentru utilizarea produsului este de 22°C. Temperatura aerului poate influenţa temperatura recomandată.
Modelele termice (pentru sesiuni de peste 2h) sunt din polar, neopren sau ambele. Dacâ vântul depăşeşte 15km/h, creează disconfort. În acest caz, alegeţi un model cu neopren.

Tricou anti UV, pentru mai multe sporturi acvatice

Articolele noastre de protecție anti-UV sunt concepute pentru surf la nivel intensiv. De asemenea, acestea sunt compatibile și cu alte sporturi acvatice, precum: kitesurf, navigație, wakeboard sau SUP (stand-up paddle).

Protejați micuții de soare!

Pielea copiilor este mai sensibilă, întrucât sistemul imunitar începe să funcţioneze de la vârsta de 3 ani. Astfel, efectele soarelui sunt de 2-3 ori mai mari la copii decât la adulți. Din acest motiv, este important să îi protejați eficient de soare.

Protecție împotriva soarelui

Deși acest produs asigură protecție împotriva soarelui, fenomenele precum reflexia apei, a nisipului, căldura, ora din zi, trebuie luate în considerare. Purtarea acestui echipament trebuie completată de un comportament potrivit anotimpului: purtarea ochelarilor de soare, pălărie sau șapcă, aplicarea în mod consecvent a unei creme de protecție solară, hidratarea în mod consecvent, etc.

Ce este marca OLAIAN?

Produsele pentru surf de la Tribord devin OLAIAN, noua marcă Decathlon pentru surf, bodyboard & skimboard. Marcajele de pe toate produsele noastre vor fi înlocuite progresiv. Din acest motiv, produsele vor avea un logo diferit de cel de pe etichetă.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Material principal
100% Poliester
Recomandări de întreținere A se spăla înainte de prima utilizare. A se clăti cu apă curată după utilizare.
Recomandări de spălare
A se spăla automat la max. 30° - program pentru haine delicate
A se spăla automat la max. 30° - program pentru haine delicate
A nu se înălbi
A nu se înălbi
A nu se usca în mașina automată
A nu se usca în mașina automată
A nu se călca
A nu se călca
A nu se curăța chimic
A nu se curăța chimic
Restricții de utilizare: Apă > 22°C. Protejează chiar și ud. Filtrează 95% din razele UV.

Angajamentele noastre

Aprobat de Materialele cu protecţie solară sunt testate în laborator de către inginerii noştri. Produsul corespunde normelor în vigoare: EN 13758-2. Materialele utilizate sunt testate înainte de a fi lansate spre producţie. Dispunem de aparate proprii de măsurare în laboratoarele noastre, pentru a efectua teste în plus faţă de laboratoarele externe. Produsele sunt testate atât în laboratoare cu temperatură umedă şi uscată, cât și în condiții reale de utilizare.
Testare produs Produs conceput şi testat de echipele noastre din Hendaye (Franţa). Materialele folosite pentru acest produs sunt testate în laborator pentru a garanta cea mai bună calitate și durabilitate.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri