DESCOPERĂ NOUL PROGRAM DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8330834
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
TOP PROTECȚIE SOLARĂ ȘI TERMICĂ

Tricou Surf Anti-UV Albastru Copii OLAIAN

OLAIAN
4.6/5
4.6/5

Culoare : Azur deschis

Evaluarea utilizatorului
Evaluare marimi
Nicio evaluare pentru marimi
Decathlon
Produs conceput pentru a asigura protecție împotriva soarelui în timpul practicării de surf/bodyboard. Protejează de soare, chiar și în apă, dar și de iritații în contact cu placa. Croială largă, pentru o îmbrăcare ușoară.

Avantaje

Protecție solară Material textil FPS50+. Protejează chiar și ud. Blochează minimum 95 % des UV.
Nu se deplasează în apă Sistem de prindere a unui șort.
Reducerea frecărilor Reduce frecarea cu placa. Sesiuni de 1 oră.
Întreținere Structura materialului împiedică pătrunderea nisipului.

Informații tehnice

Alegerea mărimii potrivite. Partea 1

Toate tricourile noastre anti-UV sunt prevăzute cu FPS50+, adică asigură un nivel maxim de protecţie solară.
Alegerea se va face în funcţie de lungimea mânecilor, apoi în funcţie de tipul de solicitări în timpul practicii. Gamă noastră este concepută special pentru surf.
Alegerea corectă se face în funcţie de durata sesiunii de surf: 1 oră, 2 ore, 3 ore.

Alegerea mărimii potrivite. Partea 2: în funcţie de durata sesiunii.

1 oră: practicare ocazională. Puteţi alege între o croială largă (confortabilă atunci când tricoul este uscat, uşor de îmbrăcat) sau ajustată (confortabilă atunci când tricoul este ud). Se poate lega de şort, pentru stabilitate. 2 ore: practicare consecventă. Tricoul este confortabil atunci când este ud datorită lipsei cusăturilor sub brațe şi sistemului de prindere de șort, pentru stabilitate. 3 ore: practicare intensivă. Confort termic pentru mai mult timp petrecut în apă.

Asigură protecție și când este ud!

Materialul utilizat pentru acest produs blochează minimum 98% din razele UVB şi 95 % din razele UVA (FPS 50+). Asigură protecţie optimă împotriva razelor soarelui. Produsul poate fi purtat atât în apă, cât şi pe uscat. Filtrarea razelor UV se datorează densității materialului. Rezistă la clor.

Ce înseamnă FPS 50+?

FPS este un indice standard de protecţie solară (Factor Protecție Solară), care respectă normele la nivel international. Acesta desemnează indicele de protecţie a materialului, și mai exact, proporția de raze UV transmise. Pentru a corespunde normelor trebuie să blocheze 95% din razele UV. FPS 50+ înseamnă că materialul blochează minimum 95% din razele UVA şi 98% din razele UVB.

Prevenirea iritaţiilor

Aceast tricou anti-UV limitează frecarea cu placa de surf sau cu bodyboardul. Croiala largă a tricoului permite o îmbrăcare uşoară şi asigură confort când este uscat. Alegeţi tricoul 100 sau 500, cu o croială ajustată, dacă doriţi confort în apă sau dacă purtaţi tricoul pe sub combinezon. Limitarea iritaţiilor este garantată pentru utilizarea sub o oră. Dacă utilizarea durează mai mult de o oră, tricoul 500 este cea mai bună alegere.

Sistem de susținere

Acest tricou anti-UV Tribord dispune de un sistem de prindere al șortului de baie, pentru o susținere mai bună în timpul practicării. Acesta reprezintă o soluţie recomandată pentru sesiunile sub o oră. Pentru sesiuni peste o oră, recomandăm alegerea tricoului 500, care are un șnur de strângere la nivelul şoldurilor, pentru a asigura stabilitate optimă. Ridicarea tricoului poate să limiteze apariţia iritaţiilor în zona abdominală.

Căldură/Vânt

Temperatura apei recomandată pentru utilizarea produsului este de 22°C. Temperatura aerului poate influenţa temperatura recomandată.
Modelele termice (pentru sesiuni de peste 2h), sunt din polar, neopren, sau ambele. Dacâ vântul depăşeşte 15km/h, creează disconfort. În acest caz, alegeţi un model cu neopren.

Tricou anti-UV, pentru mai multe sporturi acvatice

Produs conceput pentru a răspunde exigențelor practicanților de surf.
Acest produs este compatibil și cu alte sporturi acvatice, precum kitesurf, navigație, wakeboard, schi nautic sau SUP (stand-up paddle).

Protejați copiii!

Pielea copiilor este mai sensibilă, întrucât sistemul imunitar începe să funcţioneze de la vârsta de 3 ani. Efectele soarelui sunt de 2-3 ori mai puternice asupra copiilor decât asupra adulților. Din acest motiv, este important să îi protejați eficient.

Protecție suplimentară împotriva soarelui

Deși acest produs asigură protecție împotriva soarelui, fenomenele precum reflexia apei, a nisipului, căldura, ora din zi, trebuie luate în considerare.
Purtarea acestui echipament trebuie completată de un comportament potrivit anotimpului: purtarea ochelarilor de soare, pălărie sau șapcă, aplicarea în mod consecvent a unei creme solare, hidratarea în mod consecvent, etc.

Ce este marca OLAIAN ?

Produsele pentru surf de la Tribord devin OLAIAN, noua marcă Decathlon pentru surf, bodyboard & skimboard. Marcajele de pe toate produsele noastre vor fi înlocuite progresiv. Din acest motiv, produsul dumneavoastră poate avea un logo diferit faţă de cel din imaginea de prezentare a produsului.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Material principal
100% Poliester
Recomandări de întreținere A se spăla înainte de o primă utilizare. A se clăti cu apă curată după utilizare.
Recomandări de spălare
A se spăla automat la max 30° - program pentru haine delicate
A se spăla automat la max 30° - program pentru haine delicate
A nu se înălbi
A nu se înălbi
A nu se usca în mașina automată
A nu se usca în mașina automată
A nu se călca
A nu se călca
A nu se curăța chimic
A nu se curăța chimic
Restricții de utilizare: Apă > 22°C. Protejează chiar și umedă. Filtrează 95% din UV.

Angajamentele noastre

Aprobat de Materialele cu protecţie solară sunt testate în laborator de către inginerii noştri. Produsul corespunde normelor în vigoare: EN13758-2. Materialele utilizate sunt testate înainte de a fi lansate spre producţie. Dispunem de aparate proprii de măsurare în laboratoarele noastre pentru a efectua teste în plus faţă de laboratoarele externe. Produsele sunt testate atât în laboratoare cu temperatură umedă şi uscată, cât și în condiții reale de purtare.
Testare produs Produs conceput şi testat de echipele noastre din Hendaye (Franţa). Materialele folosite pentru acest produs sunt testate în laborator pentru a garanta cea mai bună calitate și durabilitate.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri