Livrare gratuită pentru comenzi de peste 200 RON

Material respirant, cu mesh în lateral.

Referință : 8393086

Tricou Ciclism pe Șosea 900

Conceput pentru: ciclism pe vreme caldă (nivel mediu). Materialul mesh la spate și sub brațe asigură respirabilitate bună. Fermoar integral. 5 buzunare, din care securizat. Croială mulată. Talie elastică.

Produsul nu mai este disponibil

INFORMAȚII TEHNICE
Ce înseamnă mesh?

Material din mesh, ușor și plăcut la atingere, asigură aerisire mai bună decât bumbacul sau poliesterul. Materialul respirant permite evacuarea transpirației mai rapid. Materialul menține pielea uscată. Este confortabil.

Sfaturi de întreținere

A se spăla automat la maximum 30°. Program sintetic. Întoarceți pe dos. Nu folosiți balsam. Uscați pe umeraș, în loc uscat și aerisit. A nu se usca automat. A nu se curăţa chimic. Nu folosiți clor. Nu așezați pe calorifer.

Teste produs

Echipa noastră de concepție de produse are sediul la campusul B'TWIN din Lille, și face cercetări continue pentru ameliorarea confortului la ciclism. Scopul nostru este să dezvoltăm produse care să răspundă perfect nevoilor utilizatorului.Le testăm apoi pe teren, pentru că suntem convinși că doar evaluarea în condiții reale de utilizare ne permite să evoluăm în permanență.

ANGAJAMENTELE NOASTRE
Garanție 2 Ani
OPINIILE DVS.
OPINIA COLABORATORILOR NOȘTRI