DESCOPERĂ NOUL PROGRAM DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8578560
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
[EN] BOY/MAN LEISURE GYMNASTICS TRACKSUITS

Trening S500 Educație fizică călduros și respirant Negru-roșu băieți DOMYOS

DOMYOS
4.5/5
4.5/5

Culoare : NEGRU / NEGRU / Roşu

Evaluarea utilizatorului
Evaluare marimi
Nicio evaluare pentru marimi
Decathlon
Produs conceput pentru a asigura confort termic înainte, în timpul și după antrenametul de educație fizică și sport, de intensitate medie. Ansamblu călduros hanorac cu glugă și pantalon. Zone de ventilare sub brațe și la spatele taliei pantalonului. Întărituri la genunchi pentru a evita ruperea. Jachetă și pantalon cu buzunare.

Avantaje

Respirabilitate Materialul din poliester evacuează transpirația. Zone din mesh sub brațe.
Rezistenţă Întărituri în zona genunchilor, mai rezistente decât materialul principal.
Căldură Material sintetic, pieptănat, ce protejează de frig. Gluga asigură acoperire.
Extensibilitate Material stretch în mod natural pentru a asigura libertate de mișcare.

Informații tehnice

Trening = jachetă + pantalon
Ideal pentru a oferi protecție împotriva frigului!

Treningul este alcătuit dintr-un pantalon și o bluză de trening cu glugă și fermoar, din material sintetic, pieptănat. Este prevăzut cu zone de ventilare pentru a evacua transpirația în timpul practicii sportive. Pantalonul se poate strânge prin elasticele de la baza piciorului. Pantalon cu buzunare.
Bluza de trening cu buzunare are 2 culori.
Ușor de întreținut. Rezistent la spălări și uscări repetate. Bluza de trening și pantalonul sunt vândute împreună. Nu pot fi cumpărate separat!

Un pantalon rezistent în zona genunchilor, ideal pentru a face sport.

În urma observațiilor realizate asupra modului în care copiii folosesc produsele noastre, am remarcat că genunchii sunt cei mai solicitați în timpul antrenamentului de educație fizică. Am decis, deci, să întărim aceste părți!

Îmbrăcămintea pentru educație fizică și sport este concepută pentru copii de 6 - 14 ani

Gama noastră este concepută pentru antrenamente în sala de sport sau la școală. 60 minute este timpul minim, pe zi, pe care un copil ar trebui să-l petreacă practicând sport, confort recomandărilor făcute de Organizația Mondială a Sănătății(OMS).
Sportul are beneficii și un rol determinant în dezvoltarea fizică și psihică a copilului: dezvoltarea motricității și a agilității, încrederea în sine, capacitatea de a se integra într-un grup.

Ce înseamnă Educație fizică și sport?

Educația fizică este un sport complet, care îi permite copilului să exploreze toate posibilitățile fizice de care dispune: sărituri, menținerea echilibrului, efectuarea unei serii de mișcări și figuri. În general practicată la școală în timpul orelor de educație fizică și sport, poate fi, de asemenea, practicată la sală, ca hobby.

Plăcerea de a face educație fizică și sport

Copilul face sport și se distrează împreună cu prietenii, în timp ce respectă anumite reguli de conviețuire în societate. Astfel, educația fizică este o disciplină accesibilă, care are numeroase beneficii.

CONCEPEREA PRODUSELOR DOMYOS

Echipa noastră are un singur obiectiv: ca produsele noastre să asigure echilibrul dintre evacuarea transpirației, aportul de căldură și libertatea de mișcare. Echipament complet pentru educație fizică și sport: tricou, maiou, colanți, pantalon, șort, hanorac sau jachetă.

Află care este mărimea potrivită

Grila noastră de mărimi pentru copiii de 6-14 ani au evoluat! Vă prezentăm produsele indicând vârsta și înălțimea copilului. Știm că există diferențe de înălțime între copii de aceeași vârstă. Totuși, măsurați-vă copilul înainte de achiziționarea hainelor, pentru a alege mărimea și modelul potrivite pentru el. Am conceput o mărime suplimentară pentru preadolescenții de 14-15 ani: 172 cm pentru băieți/ 166 cm pentru fete.

Știați că?

Modelele sunt testate în practică şi sunt adaptate constant la nevoile clienţilor noştri.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Material principal
100% Poliester
Material intercalat
100% Poliester
Capac de protecție
88% Poliester, 12% Elastan
Recomandări de întreținere A se spăla înainte de prima utilizare. A nu se curăţa chimic. A se spăla separat doar la prima spălare.
Recomandări de spălare
A se spăla automat la max. 30° - program normal
A se spăla automat la max. 30° - program normal
A nu se înălbi
A nu se înălbi
A nu se usca în mașina automată
A nu se usca în mașina automată
A se călca la maximum 110°C - fără aburi
A se călca la maximum 110°C - fără aburi
A nu se curăța chimic
A nu se curăța chimic

Angajamentele noastre

Testare produs Testele au fost făcute în mod consecvent într-un laborator extern pentru a confirma calitatea produsului. A fost supus unor teste de spălare şi uscare pentru a verifica menţinerea formei şi culorii.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri