DESCOPERĂ NOUL PROGRAM DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8325161
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
Protecţii călăreţ

Tocă Echitaţie C700 Negru Mat FOUGANZA

FOUGANZA
5/5
5/5
Evaluarea utilizatorului
Evaluare marimi
Nicio evaluare pentru marimi
Decathlon
Echipa noastră de pasionați a conceput această tocă pentru parcticanții de echitație de nivel mediu. Protejează capul călărețului, în caz de cădere. Tocă elegantă, confortabilă, cu un look sobru! Toca garantează siguranță, confort și respirabilitate.Învelișul interior este ajustabil şi poate fi spălat la maşină.

Avantaje

Protecție împotriva șocurilor Tocă certificată UTAC/CRITT, conform directivei 89/686/CEE.
Reglabil Curea reglabilă și cataramă glisantă la nivelul bărbiei.
Ventilare 30 orificii şi 9 canale de aerisire. Ventilare frontală. Protecţie pentru ceafă.
Confort Interior din spumă şi mesh, pentru confort optim.
Stabilitate Curea reglabilă în 4 poziţii, pentru o susținre bună.

Informații tehnice

Normă :

Protocolul UTAC/CRITT, 4/2015, aplicarea directivei 89/686/EEC Norma europeană EN1384: 2012 abrogată în octombrie 2014. Tocile fabricate după data de 4 noiembrie 2014 au fost supuse în mod obligatoriu marcării CE. Acest marcaj trebuie completat ori de Directiva 89/686/CE;ori de documentul VG1 01.040 2014-12„ori de proiectul normei prEN1384:2016; ori EN1384:2017.

Reglarea tocii

Pentru protecţie optimă, toca trebuie să fie în contact strâns cu capul fără puncte de compresie. Atunci când cureaua de prindere este reglată corect, toca nu trebuie să alunece în faţă, în spate sau în lateral.

Reglarea curelei de prindere:

Pentru susţinere optimă, cureaua de prindere a căștii trebuie să treacă pe sub bărbie, nu peste.

Atenuarea şocurilor:

Scopul tocii este acela de a absorbi parțial sau total șocurile resimțite în timpul practicării de echitație, în cazul unei impact violent la nivelul capului. În cazul unei căderi, calota și/ sau căptușeala se pot deforma sau rupe, pentru a absorbi energia provocată de impact. Deteriorările pot fi invizibile, aşa că se recomandă înlocuirea căștii care a suferit un şoc.

Ventilare

30 canale de aerisire în faţă şi în spate pentru a asigura o ventilare optimă. Calota din polistiren include şi canalele de aerisire ce facilitează circulaţia aerului în interiorul acesteia.

Înveliş interior:

Înveliş interior din spumă şi mesh 2D şi 3D, ce asigură confort şi respirabilitate optime. Învelișul interior este detașabil, ceea ce permite o întreținere mai ușoară. Asesta poate fi detașat cu ușurință, datorită sistemului de prindere prin benzi auto-aderente. A se spăla automat la 30°. A se lăsa la uscat în aer liber.

Greutate:

640g.

Recomandări de întreținere

A se peria exteriorul la aburi.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Căptuşeala principală
100.00% Polistiren expandat
Recomandări de întreținere A se peria exteriorul la aburi.
Recomandări de stocare A se feri de orice sursă de căldură. În caz contrar, materialul din polistirenă îşi poate pierde din proprietăţile de protecţie.
Restricții de utilizare: Pentru echitaţie. În caz de şoc, toca trebuie înlocuită.

Angajamentele noastre

Aprobat de UTAC este un laborator independent, desemnat de autorităţile franceze să verifice dacă echipamentele de protecţie respectă directivele date de Comisia Europeană de la Bruxelles. Recunoscut pentru competenţele sale tehnice, UTAC se află pe lista laboratoarelor oficiale ale organismului european independent EuroNCAP. De asemenea, UTAC realizează şi teste la cererea Naţiunilor Unite. Laboratorul a omologat această tocă pentru UE.
Testare produs Toca a fost testată într-un laborator independent, în conformitate cu reglementările aflate în vigoare.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri