FOUGANZA

Tocă 520 Echitaţie Gri-maro Adulți și Copii

29999 RON
Ref. : 8569333

Produs conceput pentru echitație, pentru a vă proteja în caz de impact.

Datorită curelușei ergonomice, toca este cu adevărat confortabilă, încât vei uita că o porți. Interior detașabil, ce se poate spăla automat sau schimba.

Culoare: Gri asfalt / Caramel închis

  • S/53cm undefined
  • S/54cm undefined
  • M/55cm undefined
  • M/56cm undefined
  • M/57cm undefined
  • M/58cm Produs indisponibil online momentan
  • L/59cm Produs indisponibil online momentan
+ 299 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

    Beneficii:

    Avantaje produs

    Protecție împotriva șocurilor

    Tocă rezistentă, testată și certificată conform EN1384:2017.

    Confortul utilizatorului

    Curea confortabilă și spumă pentru a reduce punctele de presiune.

    Ventilare

    Sistem tehnic de ventilare optimă, ce oferă confort termic.

    Stabilitate

    Curea îmbunătățită pentru a oferi susținere optimă călărețului.

    Informații tehnice

    Normă:

    Certificată, potrivit EN1384:2017

    Mărimi

    De la 53 la 61.

    Greutate:

    520 g (Mărimea 57).

    Protecţie

    Principala misiune a unei toci este de a proteja capul practicantului de echitație. Testată în atelierele noastre, toca 520 este concepută pentru a absorbi o parte din șoc în cazul unui impact, prin deformarea parțială a carcasei și/sau a materialului de protecție. În caz de impact, înlocuiți toca! Deteriorările pot fi invizibile, aşa că se recomandă înlocuirea tocii care a suferit un şoc.

    Confort

    Avantaj: Toca este rezistentă, solidă, ușoară și foarte confortabilă. Echipa Fouganza a lucrat asupra ergonomiei curelei. Concepută din poliester, această este fină la atingere și asigură confort! Calota este detașabilă și fixată în interiorul tocii printr-un sistem de prindere cu arici. Se poate spăla automat și este formată din spumă cu rolul de a reduce presiunea asupra capului.

    Ventilare optimă

    Fie că este călare pe ponei, fie că este pe cal, practicantul de echitație nu poate face pauză! Toca este potrivită pentru timp călduros datorită sistemului de ventilare, ce evacuează în mod optim transpirația. Datorită celor 27 de orificii din partea din față, precum și a canalelor de ventilare situate pe tocă, aerul circulă și optimizează ventilarea. Casca evacueză transpirația.

    Capacitate de susţinere

    Toca trebuie să stea bine pe capul practicantului. Dacă se mișcă, aceasta nu-și îndeplinește misiunea de protecție. Pentru susținere optimă, cureaua tocii 520 a fost îmbunătățită: este ergonomică și trece pe sub gâtul și barba practicantului fără a le presa. Cureaua ia forma capului sportivului, fără a împiedica mișcările. Și asigură o excelentă susținere! Misiune îndeplinită!

    Cum se alege o tocă

    Toca este disponibilă în diferite mărimi, de la 53 la 61. Dacă nu găsiți mărimea dumneavostră în magazin, vă recomandăm să consultați site-ul nostru decathlon.ro. Nu ezită să faci comandă pe site-ul nostru! Este recomandată măsurarea capului și probarea mai multor mărimi pentru a o alege pe cea potrivită. Este esenţial ca toca să fie de mărimea potrivită şi să fie bine reglată. Nu cumpăraţi niciodată copiilor o tocă de o mărime mai mare decât cea de care au nevoie.

    Practică

    Avantaj: Practicantele care își doresc să-și țină părul prins în coadă au posibilitatea să scoată părul din tocă, la spate, pentru a asigura mai multă stabilitate acesteia. I

    Calota

    Toca 520 conține o calotă concepută din spumă și din mesh, ce oferă confort optim. Acest element, susținut printr-un sistem eficient cu bandă cu arici, este detașabil și se poate spăla manual, cu apă rece. Dacă toca nu a suferit niciun impact și nu doriți s-o înlocuiți, se poate înlocui numai interiorul din spumă. Spumă pentru mai mult confort.

    Întreţinere

    Curățați exteriorul tocii cu un material textil. A nu se folosi substanțe de curățare care pot deteriora toca. Interior detașabil, se poate spăla la maşină la 30°.Pentru depozitare şi transport se recomandă utilizarea unei genţi din material textil, pentru a feri toca de murdărie, zgârieturi şi lumină.

    Aspect îngrijit

    Toca 520 este disponibilă în mai multe modele: uni sau în două culori. Vopsită sau din piele de căprioară, aceasta răspunde preferințelor fiecărui practicant de echitație. Unii vor opta pentru liniile simple ale versiunii clasice monocrome, alții vor alege versiunea bi-coloră. .

    Reglarea tocii

    Pentru o protecţie optimă, toca trebuie să fie în contact cu capul, evitând însă punctele de compresie. Atunci când cureaua de prindere este reglată corect, toca nu trebuie să alunece în faţă, în spate sau în lateral.
    Cureluşa tocii trebuie să treacă pe sub bărbie, şi nu la nivelul acesteia. Ea trebuie să fie reglată astfel încât să nu permită mişcarea tocii, fără a strânge, însă, prea tare.

    Atenuarea şocurilor:

    Toca este concepută pentru a absorbi o parte din șocul unei lovituri, prin deformare parțială a carcasei sau/și a învelișului protector. O astfel de tocă reduce severitatea accidentărilor. Protecţia oferită de tocă depinde de circumstanţele accidentului. Purtarea tocii de protecţie nu exclude în întregime situaţiile de deces sau invaliditate pe termen lung.

    Recomandări de utilizare

    A se citi manualul de utilizare. Produsul este conceput exclusiv pentru echitație. A nu se folosi pentru alte tipuri de sporturi. A nu se folosi pentru alte tipuri de sporturi. Îți recomandăm să optezi pentru protecții mai adecvate.

    Durată de viaţă

    Recomandăm înlocuirea tocii după 5 ani de la data de fabricație în cazul în care toca nu a fost niciodată lovită și a fost depozitată în condiții bune.
    Deteriorările pot fi invizibile, aşa că se recomandă înlocuirea tocii care a fost supusă unui şoc.

    Din motive de siguranță, acest produs nu poate fi returnat.

    Cască ce corespunde normelor EPI (Echipament de Protecție Individuală).
    Asigurați-vă că mărimea vi se potrivește. Din motive de siguranță, acest produs nu poate fi returnat decât dacă îndeplinește condițiile de retur: produsul este curat și nou, nu a fost folosit; toate marcajele inițiale sunt prezente și atașate în aceeași formă ca la momentul achiziționării (etichetă mărime, etichete cu diverse informații, etichetă RFID, etc); nu prezintă defecte vizuale sau urme de uzură; nu au fost personalizate.) Împreună, protejăm terenul nostru de joc!

    Garanție

    2 ani

    Compoziție/ Recomandări

    Compoziție

    Carcasă 60% Acrilonitril butadien stiren, 40% Policarbonat Căptuşeala principală 100% Polistiren Chingă 100% Poliamidă Catarame 100% Polioximetilen

    RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

    A se feri de orice sursă de căldură. În caz contrar, materialul din polistirenă îşi poate pierde din proprietăţile de protecţie.

    Restricții de utilizare

    Pentru echitaţie. În caz de şoc, toca trebuie înlocuită.

    TESTE

    Casca a fost testată într-un laborator independent, în conformitate cu reglementările aflate în vigoare.

    Aprobat de

    N° 2008, Dolomiticert s.c.ar.l

    Opinii clienți

    Întrebări și răspunsuri