INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8569331
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
Protecţii călăreţ

Tocă 520 echitație Negru mat FOUGANZA

FOUGANZA
4.7/5
4.7/5

Culoare : NEGRU / Gri asfalt

Evaluarea utilizatorului
Evaluare marimi
Nicio evaluare pentru marimi
Decathlon
  • Livrare în magazin Data estimată de livrare 18/09/2021 Gratuit
  • Ridicare din punct de livrare Data estimată de livrare 18/09/2021 9,99LEI
  • Livrare la domiciliu Data estimată de livrare 18/09/2021 14,99LEI
Produs conceput pentru echitație, pentru a vă proteja în caz de impact. Datorită curelușei ergonomice, toca este cu adevărat confortabilă, încât vei uita că o porți. Interior detașabil, ce se poate spăla automat sau schimba.

Avantaje

Protecție împotriva șocurilor Tocă rezistentă, testată și certificată conform EN1384:2017.
Confort Curea confortabilă și spumă pentru a reduce punctele de presiune.
Ventilare Sistem tehnic de ventilare optimă, ce oferă confort termic.
Stabilitate Curea îmbunătățită pentru a oferi susținere optimă călărețului.

Informații tehnice

Normă:

Certificată, potrivit EN1384:2017

Mărimi

De la 53 la 61.

Greutate:

520 g (Mărimea 57).

Protecţie

Principala misiune a unei toci este de a proteja capul practicantului de echitație. Testată în atelierele noastre, toca 520 este concepută pentru a absorbi o parte din șoc în cazul unui impact, prin deformarea parțială a carcasei și/sau a materialului de protecție. În caz de impact, înlocuiți toca! Deteriorările pot fi invizibile, aşa că se recomandă înlocuirea tocii care a suferit un şoc.

Confort

Avantaj: Toca este rezistentă, solidă, ușoară și foarte confortabilă. Echipa Fouganza a lucrat asupra ergonomiei curelei. Concepută din poliester, această este fină la atingere și asigură confort! Calota este detașabilă și fixată în interiorul tocii printr-un sistem de prindere cu arici. Se poate spăla automat și este formată din spumă cu rolul de a reduce presiunea asupra capului.

Ventilare optimă

Toca este potrivită pentru timp călduros datorită sistemului de ventilare, ce evacuează în mod optim transpirația. Datorită celor 27 de orificii din partea din față, precum și a canalelor de ventilare situate pe tocă, aerul circulă și optimizează ventilarea. Casca evacueză transpirația.

Capacitate de susţinere

Toca trebuie să stea bine pe capul practicantului. Dacă se mișcă, aceasta nu-și îndeplinește misiunea de protecție. Pentru susținere optimă, cureaua tocii 520 a fost îmbunătățită: este ergonomică și trece pe sub gâtul și barba practicantului fără a le presa. Cureaua ia forma capului sportivului, fără a împiedica mișcările. Și asigură o excelentă susținere!

Cum se alege o tocă

Toca este disponibilă în diferite mărimi, de la 53 la 61. Dacă nu găsiți mărimea dumneavostră în magazin, vă recomandăm să consultați site-ul nostru decathlon.ro. Este recomandată măsurarea capului și probarea mai multor mărimi pentru a o alege pe cea potrivită. Este esenţial ca toca să fie de mărimea potrivită şi să fie bine reglată. Nu cumpăraţi niciodată copiilor o tocă de o mărime mai mare decât cea de care au nevoie.

Practică

Avantaj: Practicantele care își doresc să-și țină părul prins în coadă au posibilitatea să scoată părul din tocă, la spate, pentru a asigura mai multă stabilitate acesteia.

Calota

Toca 520 conține o calotă concepută din spumă și din mesh, ce oferă confort optim. Acest element, susținut printr-un sistem eficient cu bandă cu arici, este detașabil și se poate spăla manual, cu apă rece. Dacă toca nu a suferit niciun impact și nu doriți s-o înlocuiți, se poate înlocui numai interiorul din spumă. Spumă pentru mai mult confort.

Întreţinere

Curățați exteriorul tocii cu un material textil. A nu se folosi substanțe de curățare care pot deteriora toca. Interior detașabil, se poate spăla la maşină la 30°.Pentru depozitare şi transport se recomandă utilizarea unei genţi din material textil, pentru a feri toca de murdărie, zgârieturi şi lumină.

Aspect îngrijit

Toca 520 este disponibilă în mai multe modele: uni sau în două culori. .

Reglarea tocii

Pentru o protecţie optimă, toca trebuie să fie în contact cu capul, evitând însă punctele de compresie. Atunci când cureaua de prindere este reglată corect, toca nu trebuie să alunece în faţă, în spate sau în lateral.
Cureluşa tocii trebuie să treacă pe sub bărbie, şi nu la nivelul acesteia. Ea trebuie să fie reglată astfel încât să nu permită mişcarea tocii, fără a strânge, însă, prea tare.

Atenuarea şocurilor:

Toca este concepută pentru a absorbi o parte din șocul unei lovituri, prin deformare parțială a carcasei sau/și a învelișului protector. O astfel de tocă reduce severitatea accidentărilor. Protecţia oferită de tocă depinde de circumstanţele accidentului. Purtarea tocii de protecţie nu exclude în întregime situaţiile de deces sau invaliditate pe termen lung.

Recomandări de utilizare

A se citi manualul de utilizare. Produsul este conceput exclusiv pentru echitație. A nu se folosi pentru alte tipuri de sporturi. A nu se folosi pentru alte tipuri de sporturi.

Durată de viaţă

Recomandăm înlocuirea tocii după 5 ani de la data de fabricație în cazul în care toca nu a fost niciodată lovită și a fost depozitată în condiții bune.
Deteriorările pot fi invizibile, aşa că se recomandă înlocuirea tocii care a fost supusă unui şoc.

Din motive de siguranță, acest produs nu poate fi returnat.

Cască ce corespunde normelor EPI (Echipament de Protecție Individuală).

Asigurață-vă că mărimea vi se potrivește.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Carcasă
40% Policarbonat, 60% Acrilonitril butadien stiren
Căptuşeala principală
100% Polistiren expandat
Chingă textilă
100% Poliamidă
Catarame
100% Polioximetilenă
Recomandări de stocare A se feri de orice sursă de căldură. În caz contrar, materialul din polistirenă îşi poate pierde din proprietăţile de protecţie.
Restricții de utilizare: Pentru echitaţie. În caz de şoc, toca trebuie înlocuită.

Angajamentele noastre

Aprobat de N° 2008, Dolomiticert s.c.ar.l
Testare produs Casca a fost testată într-un laborator independent, în conformitate cu reglementările aflate în vigoare.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri