INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Tarmak

TARMAK

Tarmak este marca proprie Decathlon, dedicată baschetului! Indiferent de locul în care practici, obiectivul mărcii este acela de a face accesibilă practicarea acestui sport și de a concepe produse tot mai inovatoare și atractive. Siguranța și tehnicitatea sunt cuvintele cheie după care ne ghidăm în conceperea gamelor de produse.

CINE SUNTEM?

TARMAK are sediul în Tourcoing, Franța, în cadrul unui complex unic, cu o suprafață de 45 000 m2, dedicat majorității sporturilor de echipă.

Acest centru de practică este un adevărat laborator de observare și inovare, în ceea ce privește produsele pentru baschet.

ECHIPA TARMAK

Echipa Tarmak este formată din pasionați de baschet: șefi de produs, designeri, ingineri de produs, practicanți care participă la testarea produselor și chiar voi toți, indiferent de nivelul de practicare. Voi, practicanții de baschet, reprezentați sursa noastră de inspirație numărul unu, iar toate creațiile noastre sunt rodul colaborării strâns legate cu diferiți parteneri tehnici.

PRODUSE TARMAK

Produsele marca TARMAK sunt toate concepute într-un mod simplu și care să asigure siguranță.

Iar toate acestea se reflectă în ușurința cu care se montează panourile de baschet și cu care îți poți lega șireturile de la încălțăminte, dar și în siguranța pe care o oferă întăriturile încălțămintei și gama noastră de susținere și protecție.

Damien, Leader Baschet

”Indiferent de nivelul de practică, descoperă toate produsele noastre destinate inițierii și progresării în baschet.

Prioritatea noastră: conceperea produselor pentru practicanții de baschet în centrul Tarmak Network.

Unicitatea noastră: mai mult timp dedicat plăcerii de a juca baschet, în siguranță. Obiectivul nostru: a asigura siguranță, confort și rezistență tuturor practicanților, indiferent de nivelul de practicare.”

Noua minge omologată FIBA

Mingea Tarmak BT900 Mărimea 6 și 7

Împărtășind experiențe de pe terenul de baschet, echipa Tarmak a constatat că confortul la atingerea mingii este una dintre calitățile cele mai căutate de către jucători.

Astfel, mingea BT900 asigură confort optim la atingere datorită materialului din poliuretan și microfibre.

TESTE FIBA

8 teste au fost trecute cu succes pentru a obține certificarea ”FIBA”, din partea FIBA Basketball Approval Programme 2016-2019.

Mărcile create de Decathlon

Fiecare sport sau grup de sporturi dispune de o marcă pasiune, creată și deținută de Decathlon. Membrii echipei sunt sportivi pasionați și au ca viziune dezvoltarea celor mai bune produse pentru ca toată lumea să practice sport. În prezent, peste 40 de echipe ale mărcilor proprii sunt responsabile de proiectarea viitorului sportului fiecăruia.