DESCOPERĂ NOUL PROGRAM DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8551065
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
COSTUME ÎNOT SURF ÎNCEPĂTORI FEMEI

Sutien surf Triunghiuri Culisante Mae Tobi Maldive Damă OLAIAN

OLAIAN
4.4/5
4.4/5

Culoare : NEGRU

Evaluarea utilizatorului
Evaluare marimi
Nicio evaluare pentru marimi
Decathlon
Produs conceput pentru surf (nivel începător). Sutien cu triunghiuri culisante, bureți detașabili, șnur reglabil la gât, margini elastice.

Avantaje

Nu se deplasează în apă Design pentru o susţinere bună în valurile mici.

Informații tehnice

Surf la nivel începător

Produs ideal pentru surf, în valuri mici.

Conformație

Echipa noastră a conceput o gamă mare de costume adaptate practicii ocazionale de surf și conformației dumneavoastră. Sutien sub formă de triunghiuri culisante, ce se adaptează uşor la diferite conformaţii. Șnur de strângere la gât și spate. Sutien din material flexibil ce asigură confort. Bureţi detaşabili, pentru a pune în valoare bustul.

Test de susținere în valuri

Costumele noastre de baie sunt concepute pentru a rezista sub acțiunea valurilor. Pentru a le testa, facem apel la un grup de practicante de surf, cu conformaţii diferite, care să urmeze protocolul testelor în bazin în laboratoarele noastre de la Hendaye. Acest protocol are ca obiectiv reproducerea mişcărilor din timpul timpul practicării de surf. Dacă rezultatele sunt bune, următoarea etapă este de a testa costumele de baie direct în mare.

Ce sunt bureţii?

Bureții reprezintă soluția perfectă pentru a defini bustul, fără a irita pielea.Tribord a creat modele de costume cu bureți, pentru a asigura confort optim.

Dispune de bureți detașabili

Bureții permit mărirea sau micșorarea bustului cu o jumătate de măsură.

Reglare

Se poate regla nivelul de acoperire în funcție de mărimea bustului.

Mărimea materialului uscat şi mărimea materialului umed

Pentru a asigura suținere în apă, echipa noastră a ajustat modelele uscate, deoarece ude se lasă. Vă sfătuim să alegeţi mărimea potrivită: costumul de înot trebuie să fie mulat atunci când îl purta'i, pentru a vă asigura susţinerea potrivită. Elastanul permite costumului să se lase în apă.

OLAIAN, marca Decathlon pentru surf

OLAIAN este noua marcă Decathlon pentru surf și bodyboard, situată în Hendaye, în sud-vestul Franței. În birourile noastre, concepem într-o zi un costum de baie, iar apoi mergem să-l testăm direct în mare, pentru a verifica susținerea în valuri.

O notă pentru a compara impactul produsului asupra mediului

Impactul produsului asupra mediului este calculat pe totalitatea utilizării produsului cu diferiți indicatori. O notă globală ABCDE este realizată pentru a vă ajuta să identificați ușor produsele cu cea mai bună performanță de mediu comparând produsele de același tip între ele (tricouri, pantaloni, rucsacuri). Decathlon este un actor voluntar în acest demers de afișare a impactului produselor asupra mediului înconjurător. Pentru mai multe informații: http://sustainability.decathlon.com/

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Material principal
82% Poliamidă, 18% Elastan
Căptuşeală
100% Poliester
Recomandări de întreținere A se clăti cu apă curată după utilizare.
Recomandări de spălare
A se spăla manual
A se spăla manual
A nu se înălbi
A nu se înălbi
A nu se usca în mașina automată
A nu se usca în mașina automată
A nu se călca
A nu se călca
A nu se curăța chimic
A nu se curăța chimic
Restricții de utilizare: Nu se recomandă utilizarea frecventă în apă cu clor.

Angajamentele noastre

Testare produs Produsul a fost testat în practică, la Hendaye şi a fost supus mai multor teste în laborator pentru a i se garanta calitatea. A fost supus la teste de elasticitate, stabilitate a materialului, rezistenţă generală la spălări repetate şi rezistenţă a culorilor la spălare, la apa de mare şi la cea cu clor, la expunerea la soare şi la lumină.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri