OLAIAN

Sutien de baie cu push up ELENA FOLY Damă

6499 RON
7999 RON -18%
*De la ‪21.03.2024‬, în limita stocului disponibil
Ref. : 8405205

Produs conceput pentru surf în valuri sub 1m (nivel începător).

Sutien cu armături și bureți ficși, care pune în valoare decolteul. Se înnoadă la spate și la gât, pentru susținere și confort.

Culoare: ALBASTRU ÎNCHIS

  • EU:70A FR:85A undefined
  • EU:70B FR:85B Produs indisponibil online momentan
  • EU:75B FR:90B Produs indisponibil online momentan
  • EU:75C FR:90C Produs indisponibil online momentan
  • EU:80C FR:95C undefined
  • EU:80D FR:95D Produs indisponibil online momentan
  • EU:80E FR:95E Produs indisponibil online momentan
+ 64 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

    Beneficii:

    Avantaje produs

    Nu se deplasează în apă

    Design studiat pentru o susţinere bună în valuri mici.

    Imagini

    Sutien de baie cu push up ELENA FOLY Damă
    Sutien de baie cu push up ELENA FOLY Damă

    Informații tehnice

    Surf practicat la nivel începător

    Pentru practicare ocazională de surf, în valuri mici. Pentru începători. Utilizare în valuri mici. Echipa noastră a conceput o mare de costume adaptate practicării ocazionale de surf și conformației dumneavoastră.

    Utilizare

    Bustiera asigură susținere optimă în apă. În acest scop am realizat teste în valurile mării. Acest model este conceput pentru practicarea de surf, dar și de alte sporturi de apă: stand up paddle, windsurf, kite surf, înot etc.

    Conformație

    Sutien cu efect de push up. Şnurul se înnoadă în jurul gâtului, pentru a evidenţia decolteul. Armături şi şnur la bază ce asigură susţinere şi confort. Şnur de prindere la spate ce se adaptează conformaţiei. Ideal pentru busturile mici şi medii.

    Test de susținere

    Costumele noastre de baie sunt concepute pentru a rezista sub acțiunea valurilor. Pentru a le testa, facem apel la un grup de practicante de surf, cu conformaţii diferite, care să urmeze protocolul testelor în bazin în laboratoarele noastre de la Hendaye. Acest protocol are ca obiectiv reproducerea mişcărilor din timpul practicării de surf. Dacă rezultatele sunt bune, următoarea etapă este de a testa costumele de baie în mare.

    Misiunea noastră

    Misiunea noastră este să ajutăm fiecare femeie să își găsească un costum de baie potrivit conformației sale.Nu strânge la piept și la fesieri, iar decolteul este scos în valoare. Misiunea noastră este să ajutăm fiecare femeie să își găsească un costum de baie potrivit conformației sale.

    Ce este efectul push up ?

    Bureţii integraţi ridică sânii şi pun în valoare decolteul. Acesta este un efect de push up.
    Sutienul de înot Elena face parte din categoria cu push up maxi.

    Ce sunt bureţii?

    Bureții reprezintă soluția perfectă pentru a defini bustul, fără a irita pielea.Olaian a creat modele de costume cu bureți pentru confortul dumneavoastră.
    Bureţii detaşabili permit mărirea sau micşorarea cu o jumătate de măsură.
    Dispune de bureţi ficşi.

    Bureţi evolutivi

    Bureţii pot fi evolutivi, adică se adaptează în funcţie de măsura cupei: maxi push-up (cupa A şi B) şi push-up discret pentru mărimile mari.

    Armături

    Armătura este o întăritură în jurul sânului ce asigură susţinere optimă. Acestea permit reglarea formei decolteului.

    Mărime material uscat şi material ud

    Pentru a asigura susținere în apă, am ajustat modelele atunci când sunt uscate, pentru că, atunci când materialul este ud, se lasă puțin. Vă sfătuim să alegeţi mărimea potrivită. Costumul de înot trebuie să fie mulat atunci când îl probaţi pentru a vă asigura susţinerea potrivită. Elastanul permite costumului să se lase în apă.

    Doriți să schimbați costumul?

    Dacă marimea sau modelul nu ți se potrivește, poți opta pentru returnarea produsului într-unul din magazinele noastre Decathlon. Vreți să schimbați produsul? O puteți face fără probleme, în magazinele Decathlon.

    OLAIAN, marca Decathlon pentru surf

    OLAIAN este noua marcă de surf și de bodyboard Decathlon, situată în Hendaye, în sud-vestul Franței. În birourile noastre, concepem într-o zi un costum de baie, apoi mergem să-l testăm direct pe mare, pentru a verifica susținerea în valuri.

    Garanție

    2 ani

    Video

    Compoziție/ Recomandări

    Compoziție

    Material principal 83% Poliester, 17% Elastan Material interior 100% Poliester Material intercalat 80% Poliamidă, 20% Elastan

    Restricții de utilizare

    Nu se recomandă utilizarea frecventă în apă cu clor.

    TESTE

    Produsul a fost testat în practică, la Hendaye şi a fost supus mai multor teste în laborator pentru a i se garanta calitatea. A fost supus la teste de elasticitate, stabilitate a materialului, rezistenţă generală la spălări repetate şi rezistenţă a culorilor la spălare, la apa de mare şi la cea cu clor, la expunerea la soare şi la lumină.

    Recomandări de întreținere

    A se spăla manual

    A nu se înălbi

    A nu se usca în mașina automată

    A nu se călca

    A nu se curăța chimic

    Opinii clienți

    Întrebări și răspunsuri