INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8402040
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
ÎMBRĂCĂMINTE ȘI ACCESORII PLOAIE

Suprapantalon ciclism 100 Negru BTWIN

BTWIN
4.4/5
4.4/5
Evaluarea utilizatorului
Evaluare marimi
Nicio evaluare pentru marimi
Decathlon
  • Livrare în magazin Data estimată de livrare 19/04/2021 Gratuit
  • Ridicare din punct de livrare Data estimată de livrare 20/04/2021 9,99LEI
  • Livrare la domiciliu Data estimată de livrare 20/04/2021 14,99LEI
Căutați un echipament de protecție împotriva ploii în timpul deplasărilor cu bicicleta? Acest suprapantalon este conceput special pentru ciclism în oraș. Suprapantalon cu protecție integrată pentru încălțăminte, ideal pentru a vă proteja de ploaie. Se îmbracă și se dezbracă ușor, grație fermoarelor din talie și părților inferioare cu arici.

Avantaje

Impermeabilitate Oferă protecție împotriva ploii timp de 2h. Cusături 100% etanșe.
Utilizare Se îmbracă ușor, grație taliei elastice și marginilor de jos, cu arici.
Compatibilitate Compatibil cu lumini, la nivelul gambei.
Compactare A trecut ploaia? Suprapantalonul se poate strânge ușor cu ajutorul elasticului.
Concept eco Produs vopsit printr-o tehnică cu impact redus asupra mediului.

Informații tehnice


Croială

Croială unisex, adaptată cicliștilor.
Protecție încălțăminte integrată, pentru protejarea încălțămintei de ploaie.Poziționați elasticul protecțiilor pentru încălțăminte în spatele călcâiului, pentru o susținere bună în timpul pedalării.Pentru un plus de libertate de mișcare, dacă aveți nevoie să strângeți suprapantalonul, vă recomandăm să utilizați un accesoriu pentru strângerea acestuia.

Impermeabilitatea materialului

Impermeabilitatea materialului se datorează rezistenței și stratului protector, dar și cusăturilor etanșe. Rezistența materialului se măsoară prin presiunea apei, exprimată în mm pe coloana de apă (test conform normei ISO 811). Materialul nostru rezistă la presiunea exercitată de 2000 mm de apă. Produsul final este validat printr-un test duș realizat în laboratorul nostru, sub o ploaie de 60 l de apă /h/m², timp de 2 ore sau în condiții de averse medii.

Compatibilitate cu lumini

Acest produs dispune de două sisteme de fixare, în spatele fiecărui picior, pentru atașarea unei lumini, cu clips.

Respirabilitatea materialului

Strat protector respirant (RET=12): limitează condensul. Pentru a ști dacă un material este respirant, i se măsoară rezistența evaporativă (test bazat pe norma ISO 11092). Cu cât rezistența este mai scăzută, cu atât materialul evacuează mai bine transpirația, deci este mai respirant.
De exemplu: RET < 9 = material extrem de respirant / 9 < RET < 12 = material foarte respirant / 12 < RET < 20 = material respirant / RET > 20 = material foarte puțin sau deloc respirant.

PRODUS CONCEPUT ECO

Colorarea în masă reprezintă integrarea pigmenților colorați în timpul fabricării țesăturii, pentru a reduce impactul asupra mediului. Astfel, consumul de apă și poluarea acesteia sunt limitate.

Greutate

S: 0,22 KGM
M: 0,23 KGM
L: 0,25 KGM
XL: 0,26 KGM
XXL: 0,28 KGM

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Material principal
100% Poliester
Strat protector
100% Poliuretan
Recomandări de spălare
A se spăla automat la max. 30° - program normal
A se spăla automat la max. 30° - program normal
A nu se înălbi
A nu se înălbi
A nu se usca în mașina automată
A nu se usca în mașina automată
A nu se călca
A nu se călca
A nu se curăța chimic
A nu se curăța chimic
Recomandări de stocare A se evita plierea produsului când este umed, pentru a evita riscul de condens și umezeală. A se usca după fiecare utilizare și înainte de a o depozita.

Angajamentele noastre

Aprobat de Echipa care creează produsele se află la Lille (Franța), în centrul orașului, unde condițiile meteo variază de-a lungul zilei. Pe tot parcursul anului, realizăm produse noi, în urma unor cercetări amănunțite, pentru a face mai plăcut mersul pe bicicletă. De aceea, noi testăm fiecare produs alături de clienții noștri, pe teren și înainte de a fi introdus în magazin, pentru a testa și a îmbunătăți gama în situații reale.
Testare produs Produsul a fost validat în urma unui test sub duș, la 60 l de apă/ m² / h. Acest test recreează condițiile de averse medii. Benzile etanșe au o durată de viață de 2 ani, în condițiile unei utilizări consecvente (aproximativ de 3 ori pe săptămână)Pentru conservarea acestora, deschideți bine benzile cu arici situate în partea inferioară a suprapantalonului, pentru a evita frecările cu încălțămintea. Puteți utiliza un spray impermeabilizant după spălare.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri