INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8325514
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
SUPORTURI UNDIȚE PESCUIT LA CRAP, SENZORI

Suport Lansetă Pescuit la Crap Carp Stick 50/80 CAPERLAN

CAPERLAN
4.6/5
4.6/5
Decathlon
Produs conceput pentru a permite pescuitul cu 2 lansete, utilizând picheți. Răsucirea vârfului permite înşurubarea pichetului în sol.Orificiul pentru şurub universal permite fixarea unui un buzz bar, detector etc.

Avantaje

Utilizare ușoară Răsucirea vârfului permite înşurubarea pichetului în sol.
Stabilitate Grosimea pichetului asigură stabilitate.
Polivalență Nu dispune de şurub universal. Se poate fixa un senzor, detector etc.
Camuflaj Culoare naturală ce asigură camuflare uşoară.
Durabilitate Filet din alamă pentru rezistenţă optimă.

Informații tehnice

Caracteristici tehnice

- 100% Aluminiu
- Mărime reglabilă de 5080 cm
- Răsucire a vârfului
- Diametru: 2 cm
- Filet universal
- Filetaj alamă
- Vândut la bucată
- Unealtă inclusă pentru montarea pichetului (a se introduce în orificiul prevăzut pentru a exercita o forță mai mare în momentul instalării pichetului).

De ce pescuit cu picheți?

Pichetul este suportul de lansetă cel mai simplu și mai economic. Avantajul principal este acela că ocupă puțin spațiu, fiind perfect pentru partide de pescuit de scurtă durată cu 1 sau 2 undițe. Dacă aveți un set de diferite mărimi, puteți face față unui număr mare de situații. Suportul rod pod se poate așeza pe orice tip de sol, iar undițele se pot orienta în poziții multiple.

Poziționarea lansetelor

Utilizarea picheților permite plasarea lansetei în axul firului pentru a simți mai bine orice mișcare. Pe un suport rod pod este evident că este mai dificil ca fiecare lansetă să fie în axul firului.
În plus, în funcție de locul de pescuit, este necesar să facem alegerea bună în orientarea undițelor: joasă, orizontală sau în poziție înaltă. Separând undițele cu buzzbars, orientarea se poate realiza mai ușor.

Poziționarea lansetelor: vârf în poziție înaltă sau joasă? (1)

Poziție orizontală: este poziția naturală a lansetelor. Este potrivită pentru majoritatea condițiilor de pescuit, atunci când practicăm la distanță medie în ape fără obstacole. Poziție joasă sau vârfuri scufundate: această poziție prezintă avantajul de a crește discreția pe fundul apei. Utilizați această poziție în apele în care fundul nu prezintă obstacole. Atunci când vântul este puternic, această poziție reduce riscul ca firul să fie luat de vânt.

Poziționarea lansetelor: vârf în poziție înaltă sau joasă? (2)

Poziție înaltă: dacă întâlniți obstacole, este nevoie să se îndepărteze firul. Pentru asta, lanseta trebuie îndreptată spre cer. Atunci când pescuim la distanțe foarte mari, precum în lac, contactul cu montura este mai bun și evităm obstacolele. În râu sau în fluviu, pentru a evita deplasarea monturii din cauza curentului, utilizați poziția înaltă.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Structură
100% Aluminiu
Șasiu
100% Poliamidă

Angajamentele noastre

Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri