INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8325509
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
SUPORTURI UNDIȚE PESCUIT LA CRAP, SENZORI

Suport Lansetă Buzzbar 2 Pescuit la Crap CAPERLAN

CAPERLAN
4.8/5
4.8/5
Decathlon
  • Livrare în magazin Data estimată de livrare 26/07/2021 Gratuit
  • Ridicare din punct de livrare Data estimată de livrare 27/07/2021 9,99LEI
  • Livrare la domiciliu Data estimată de livrare 27/07/2021 14,99LEI
Echipa noastră de pasionați a conceput acest produs pentru a permite pescuitul cu 2 lansete, utilizând picheți. Datorită celor două puncte de fixare în sol, stabilitatea este optimă.

Avantaje

Stabilitate 2 puncte de fixare pe sol pentru stabilitate optimă.
Durabilitate Filete din alamă pentru rezistență în timp.
Camuflaj Imită culoarea naturală a mediului.

Informații tehnice

Caracteristici tehnice

- Distanța dintre detectori 26 cm
- Filet universal
- Filetaj alamă
- Vândut la bucată.

De ce pescuit cu picheți?

Pichetul este suportul de lansetă cel mai simplu și mai economic. Avantajul principal este acela că ocupă puțin spațiu, fiind perfect pentru partide de pescuit de scurtă durată cu 1 sau 2 lansete. Dacă aveți un set de diferite mărimi, puteți face față unui număr mare de situații. Suportul rod pod se poate așeza pe orice tip de sol, iar lansetele se pot orienta în poziții multiple.

Poziționarea lansetelor

Utilizarea picheților permite plasarea lansetei în axul firului pentru a simți mai bine orice mișcare. Pe un suport rod pod este evident că este mai dificil ca fiecare lansetă să fie în axul firului.
În plus, în funcție de locul de pescuit, este necesar să facem alegerea bună în orientarea lansetelor: joasă, orizontală sau în poziție înaltă. Separând lansetele cu buzzbars, orientarea se poate realiza mai ușor.

Poziționarea lansetelor: vârf în poziție înaltă sau joasă? (1)

Poziție orizontală: este poziția naturală a lansetelor. Este potrivită pentru majoritatea condițiilor de pescuit, atunci când practicăm la distanță medie în ape fără obstacole. Poziție joasă sau vârfuri scufundate: această poziție prezintă avantajul de a crește discreția pe fundul apei. Utilizați această poziție în apele în care fundul nu prezintă obstacole. Atunci când vântul este puternic, această poziție reduce riscul ca firul să fie luat de vânt.

Poziționarea lansetelor: vârf în poziție înaltă sau joasă? (2)

Poziție înaltă: dacă întâlniți obstacole, este nevoie să se îndepărteze firul. Pentru asta, lanseta trebuie îndreptată spre cer. Atunci când pescuim la distanțe foarte mari, precum în lac, contactul cu montura este mai bun și evităm obstacolele. În râu sau în fluviu, pentru a evita deplasarea monturii din cauza curentului, utilizați poziția înaltă.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Structură
100% Aluminiu
Șasiu
100% Poliamidă

Angajamentele noastre

Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri