INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8518787
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
BUSOLE ȘI ECHIPAMENTE DE ORIENTARE

Supot Hartă Bicicletă Cursă de orientare și trasee multisport GEONAUTE

GEONAUTE
3.8/5
3.8/5
Decathlon
  • Livrare în magazin Data estimată de livrare 17/05/2021 Gratuit
  • Ridicare din punct de livrare Data estimată de livrare 18/05/2021 9,99LEI
  • Livrare la domiciliu Data estimată de livrare 18/05/2021 14,99LEI
Produs conceput pentru curse de orientare, trasee multisport sau drumeții cu bicicleta. Suport reglabil, ce se fixează pe ghidon. Suport hartă orientabil și ușor, ce se montează rapid. În plus, acesta rămâne stabil în timp ce pedalați.

Avantaje

Reglabil Navigare mai ușoară: întoarceți harta, datorită suportului ce se rotește.
Montare/demontare Instalare și reglare fără unelte!
Stabilitate Harta rămâne stabilă și în timpul pedalării.
Compactare Depozitare și transport ușor: etrierul se pliază complet.

Informații tehnice

Dimensiuni suport: 30cm x 30cm

Suportul pătrat măsoară 30 cm/30 cm. Distanța dintre suport și ghidon este de 16 cm, când etrierul este perfect perpendicular pe suport. Având în vedere că acesta se poate pivota, puteți să reglați înălțimea cum doriți!

Inspirație din cursele de orientare

La originea produsului stă problema următoare. Suporturile pentru hărți sunt greu de găsit și instalat. Pentru a propune acest produs simplu, practic și accesibil, echipa noastră de concepere a luat în considerare mai multe teste și prototipuri. Momentul nostru preferat? Când unul dintre alergători a folosit prototipul în finala campionatului Franței la trasee multisport. Astfel, am conceput un suport pentru hartă, ușor de montat și rezistent!

Suport hartă cu montare fără unelte!

Când te pregătești pentru cursa de orientare, nu trebuie să-ți mai faci griji pentru uneltele de montare a suportului și nici să vă complicați cu montarea acestuia.
Acest suport de hartă a fost special creat pentru a putea fi montat și reglat foarte ușor. Sistemul de prindere din plastic (foarte rezistente) se fixează pe ghidon, iar elementele de strângere nu permit pierderea șuruburilor pe durata cursei.

Suport reglabil, orientabil și compact!


Trucul este să orientezi harta în direcția ta de mers, pentru o reperare mai ușoară. Și pe bicicletă? Echipa noastră vă propune un suport care se rotește!
De asemenea, etrierul permite reglarea înălțimii și a înclinării suportului. Și pentru a avea spațiu în rucsac, acesta se pliază complet!Ultimul truc? Șaibele din cauciuc permit adaptarea suportului la un ghidon mai subțiere.

Suport practic și stabil

Nu este întotdeauna ușor să citești o hartă. Mai ales în timpul traseelor MTB, când traseul pe care îl parcurgi nu îți permite să te odihnești. Astfel, echipa noastră a creat acest suport semi-rigid (dimensiuni 30cmx30cm), pentru a absorbi vibrațiile. Cu sistemul de prindere cu elastice, se poate deschide pentru a schimba harta în timpul cursei! Ultimul truc? Acesta este prevăzut și cu un spațiu pentru busolă.

Realizare suport hartă MTB

"Când am început acest proiect, m-am înscris la curse de orientare pentru a înțelege nevoile existente în timpul practicii. Realizarea acestui suport a presupus observarea dificultăților cu care se confruntă pasionații de curse de orientare. După acestă etapă, echipa a conceput acest suport cu elemente de prindere simple și foarte rezistente, din plastic. O altă nevoie este aceea de a citi și utiliza harta ușor, doar cu o mână!"


În caz de cădere

Suportul flexibil se pliază fără să se deterioreze, în caz de lovitură.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Placă
100% Acrilonitril butadien stiren
Main part
100% Poliamidă
Șurub
100% Oţel inoxidabil
Film
100% PVC (policlorură de vinil)
Recomandări de stocare După utilizare, clătiți suportul cu apă și lăsați să se usuce în aer liber.

Angajamentele noastre

Aprobat de Suport hartă testat și aprobat de pasionați de curse de orientare, în timpul campionatului francez raid multisport 2018, în Munții Pirinei.
Testare produs Teste anti-coroziune pentru șuruburi.
Teste lovituri.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri