INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Subea

SUBEA

Subea este noua marcă Decathlon dedicată exclusiv pasionaților de scufundări: snorkeling, scufundări în apnee, scufundări cu butelie, vânătoare subacvatică.

CUNOȘTI MARCA TRIBORD, DAR AI ÎNCEPUT SĂ VEZI NUMELE SUBEA INSCRIPȚIONAT PE UNELE DINTRE PRODUSELE NOASTRE?

Marca Subea a fost înființată în anul 2017.

TE ÎNTREBI DE CE A AVUT LOC ACEASTĂ SCHIMBARE?

Pentru a fi mai atenți la așteptările iubitorilor universului subacvatic, am constituit o echipă formată din pasionați de scufundări, dedicată exclusiv conceperii de produse adaptate pentru a descoperi lumea de sub apă.

MISIUNEA NOASTRĂ?

Să împărtășim cu tine această pasiune, dezvoltând produse destinate simplificării diferitelor practici sportive care implică descoperirea lumii subacvatice.

Obiectivul nostru?

Să invităm din ce în ce mai multe persoane să descopere scufundările, pentru a se bucura de frumusețea lumii subacvatice.

DE CE SUBEA?

Pentru că SUBaquatic Experiences are Amazing! *

*Experiențele subacvatice sunt minunate!

Oceanele și mările găzduiesc milioane de specii animale și vegetale pe care le poți descoperi în timpul scufundărilor. Tu ești pregătit să descoperi lumea subacvatică?

DESCOPERĂ LUMEA SUBACVATICĂ

Pentru a descoperi lumea subacvatică, este suficient să bagi capul sub apă și să te bucuri de spectacolul pe care îl oferă lumea subacvatică. Senzația de libertate din timpul scufundării și de a te vedea înconjurat de culori deosebite, de mii de vietăți și de comori naturale pe care le poți explora sunt fascinante și aproape ireale, dar le poți experimenta ușor cu ajutorul unui echipament adaptat.

DORINȚA NOASTRĂ

Dorința noastră este să împărtășim cu tine această bucurie de a face cunoștință cu lumea subacvatică și să invităm un număr cât mai mare de persoane să descopere fascinanta lume subacvatică.

CENTRUL DE CONCEPERE AL PRODUSELOR NOASTRE SE AFLĂ ÎN HENDAYE

Echipele noastre responsabile de conceperea și dezvoltarea produselor au sediul în Hendaye, în Țara Bascilor, aproape de ocean, în zona fostei piețe din portul Hendaye.

Așadar, echipele noastre de ingineri, șefi de produs, designeri concep și testează produsele de mâine în cel mai mare open-space din lume, mai aproape de utilizatori și de nevoile lor.

Mărcile create de Decathlon

Fiecare sport sau grup de sporturi dispune de o marcă pasiune, creată și deținută de Decathlon. Membrii echipei sunt sportivi pasionați și au ca viziune dezvoltarea celor mai bune produse pentru ca toată lumea să practice sport. În prezent, peste 40 de echipe ale mărcilor proprii sunt responsabile de proiectarea viitorului sportului fiecăruia.