DESCOPERĂ NOUL PROGRAM DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
B2B

CARDURI CADOU DECATHLON PENTRU ȘCOLI, CLUBURI SPORTIVE ȘI COMPANII

RECOMPENSEAZĂ ȘI SĂRBĂTOREȘTE, OFERIND CARDURI CADOU DE LA DECATHLON, ACUM ȘI ÎN FORMAT ELECTRONIC!

DE CE SĂ ALEGI DECATHLON?

DECATHLON este cel mai mare magazin de articole sportive, cu o retea de 27 de magazine la nivel național, la care se adaugă platforma online decathlon.ro.

O GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE

Cu peste 70 de sporturi disponibile în magazin, clienții, partenerii și angajații tăi vor găsi la Decathlon echipamentul sportiv de care au nevoie, pentru a practica sportul lor preferat sau pentru a descoperi unul nou.

MĂRCI PROPRII ȘI PRODUSE INOVATOARE

Având peste 20 de mărci proprii, echipele noastre își investesc toată experiența în crearea de produse de calitate, adaptate nevoilor clienților noștri. Suntem foarte mândri de produsele noastre inovatoare, cum este, de exemplu, cortul Quechua 2 Seconds, masca Easybreath de la Subea sau fileul Rollnet de la Pongori.

COLEGII NOȘTRI, PASIONAȚI DE SPORT, ÎȚI STAU LA DISPOZIȚIE

Colegii noștri te ajută să alegi echipamentul sportiv potrivit nevoilor tale.

CINE SUNTEM?

COMPANIA NOASTRĂ

Decathlon este o companie de articole sportive, ce deține mărci proprii, iar obiectivul nostru este de a face plăcerea practicării sportului accesibilă cât mai multor oameni, într-un mod sustenabil.

OFERIM O GAMĂ EXTINSĂ DE PRODUSE

Gama noastră cuprinde produse destinate să răspundă nevoilor cât mai multor pasionați de sport și cuprinde atât produse marcă proprie, noi le denumim Mărci Pasiune, precum Quechua, Btwin, Kipsta, Tribord, cât și produse aparținând mărcilor internaționale.

INOVAȚII

La Decathlon, inovațiile sunt în centrul activităților noastre: de la cercetare la vânzare, de la conceperea produselor, la design, producție și logistică. Membrii echipelor celor 20 de mărci pasiune își concentrează toate eforturile pentru a crea produse tehnice, simple, dar cu design plăcut, mereu la prețuri accesibile. Aceste produse se adresează tuturor nivelurilor de practicare, de la începător la avansat și sunt disponibile exclusiv la Decathlon.

DE CE SĂ OFERI CARDURI CADOU?

PROMOVEZI VALORILE SPORTULUI

Oferind un card cadou pentru echipamente sportive, promovezi valorile sportului! Notorietatea mărcii noastre se potrivește perfect în cadrul festivității de premiere a concursului pe care îl organizezi, este la fel de potrivită pentru recompensarea participanților sau pentru stimularea angajaților. Datorită prețurilor competitive și notorietății brandului nostru, produsele Decathlon reprezintă o alternativă excelentă pentru cadourile clasice. Noutăți și inovații, toate pe un card cadou!

OFERI ÎNTOTDEAUNA CADOUL POTRIVIT!

Nu oferi doar un cadou sportiv, ci și bucurie și o stare de bine!

PENTRU CLIENȚII TĂI

CREȘTE-ȚI AFACEREA!

Cardurile noastre cadou sunt ideale pentru o campanie publicitară, pentru un program de fidelitate sau pentru a le oferi ca premii.

ATRAGERE CLIENȚI NOI: Cardul cadou de la Decathlon reprezintă un ideal cadou de bun venit, pentru a atrage clienți noi. Demonstrează-ți generozitatea și oferă-le clienților tăi un impuls să (re)descopere vitalitatea și beneficile sportului. Este o adevărată valoare adăugată, pe care potențialii tăi clienți o vor aprecia, cu siguranță.

RETENȚIE CLIENȚI: Oferind un card cadou Decathlon, oferi produsele de calitate ale unui brand de renume, ceea ce, în ochii clienților tăi, va reprezenta un semn de prețuire.

PROMOȚII COMERCIALE: Include cardurile cadou de la Decathlon în campania ta promoțională, pentru a crea noi oportunități de lansare a produselor sau companiei tale. Deschide noi orizonturi și motivează-ți potențialii clienți.

PENTRU ANGAJAȚII TĂI

STARE DE BINE LA LOCUL DE MUNCĂ!

Ideale pentru premiile oferite de compania ta. În cadrul ofertei Decathlon pentru Companii, cardurile cadou pot fi achiziționat și în format electronic. Pentru informații și comenzi, te rugăm să ne contactezi la adresa magazinonline@decathlon.ro

Vino în sprijinul angajaților tăi, oferindu-le oportunitatea de a face sport la locul de muncă, pentru o stare de bine și un stil de viață sănătos.Împărtășește valorile sportului cu angajații tăi.

Recompense și premii la locul de muncă: Motivează-ți angajații, recompensează-i pentru reușitele lor, oferindu-le carduri cadou de la Decathlon. Arată-ți recunoștința față de ei, prin cadouri ce exprimă valorile sportului, cum ar fi lucrul în echipă, perseverența, dorința de auto-depășire.

PENTRU CLUBURI SPORTIVE ȘI ȘCOLI

OFERĂ SPORTUL ÎN DAR!

Ideal pentru cluburi sportive, asociații, școli.

PREMIERE ȘI KITURI DE ÎNSCRIERE: Oferă recompense sportive la decernarea premiilor competiției pe care o organizezi! Oferă un cadou de bun venit participanților la evenimentul tău sportiv. Ia în considerare cardurile cadou Decathlon, în strategia de promovare a clubului tău. În magazinele noastre, regăsești o gamă largă de echipamente sportive, pentru toate nivelurile de practică. Cardul cadou Decathlon este modalitatea perfectă pentru a îi determina pe membrii clubului tău să investească într-un echipament sportiv. Echipele noastre de specialiști vă stau mereu la dispoziție, pentru alegerea produselor adaptate nevoilor tale.

RECOMPENSAREA VOLUNTARILOR: Mulțumește-le pentru energia pozitivă investită, oferindu-le un cadou original și sportiv.

Pentru a achiziționa un card cadou, contactează cel mai apropiat magazin Decathlon.

Comandă card cadou electronic

Vă rugăm să introduceți email valid.
 • RON
  Nu ai introdus nr. carduri.
  Vă rugăm să introduceți o valaore între 50 RON și 5000 RON.
 • RON
  Vă rugăm să introduceți o valaore între 50 RON și 5000 RON.
 • RON
  Vă rugăm să introduceți o valaore între 50 RON și 5000 RON.
 • Total Suma: 0 RON

  Total Carduri: 0

A apărut o eroare, cererea nu a fost trimisă.

Comanda ta de carduri cadou electronice a fost recepționată. În curând vei fi contactat pentru finalizarea tranzacției.

Ai o întrebare referitoare la programul Decathlon B2B? Ai nevoie de informații detaliate despre un serviciu anume din oferta noastră? Contactează-ne la:

ROUMASPORT SRL (denumită în continuare „Decathlon România”)
București, Bd. Iuliu Maniu, nr. 546 – 560, sector 6
România

J40/6890/2008
CUI: RO23727785