INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8512137
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
COSTUME ÎNOT SURF ÎNCEPĂTORI FEMEI

Șort Surf Tini Vila Talie Elastică Şnur de Strângere Damă OLAIAN

OLAIAN
4.7/5
4.7/5

Culoare : Verde

Evaluarea utilizatorului
Evaluare marimi
Nicio evaluare pentru marimi
Decathlon
Produs conceput pentru surf în valuri mai mici de 1 m (nivel începător). Se poate purta peste costumul de baie. Talia elastică și șnurul de strângere asigură o reglare ușoară, iar materialul cu tratament hidrofob asigură o uscare rapidă.

Alti vizitatori au cumparat si...

Avantaje

Nu se deplasează în apă Design pentru o susţinere bună în valurile mici.

Informații tehnice

Surf practicat la nivel începător

Pentru practicare ocazională de surf, în valuri mici. Pentru începători. Utilizare în valuri mici. Echipa noastră a conceput o mare de costume adaptate practicării ocazionale de surf și conformației dumneavoastră.

Conformație

Ideal și pentru stand up paddle, snorkeling, acesta se adaptează tuturor conformațiilor. Lugime medie, pentru punerea în evidență a siluetei.Șnur de strângere ce asigură susținere bună, indiferent de puterea valurilor.

Test de susținere

Costumele noastre de baie sunt concepute pentru a rezista sub acțiunea valurilor. Pentru a le testa, facem apel la un grup de practicante de surf, cu conformaţii diferite, care să urmeze protocolul testelor în bazin în laboratoarele noastre de la Hendaye. Acest protocol are ca obiectiv reproducerea mişcărilor din timpul practicării de surf. Dacă rezultatele sunt bune, următoarea etapă este de a testa costumele de baie în mare.

OLAIAN, marca Decathlon pentru surf

OLAIAN este noua marcă de surf și de bodyboard Decathlon, situată în Hendaye, în sud-vestul Franței. În birourile noastre, concepem într-o zi un costum de baie, apoi mergem să-l testăm direct pe mare, pentru a verifica susținerea în valuri.

O notă pentru a compara impactul produselor asupra mediului

Impactul produsului asupra mediului este calculat pe totalitatea utilizării produsului cu diferiți indicatoriO notă ABCDE este dată pentru a vă ajuta să identificați ușor produsele cu cea mai bună performanță de mediu, comparând produse de același tip între ele (tricouri, pantaloni, rucsacuri). Pentru mai multe informații:https://www.decathlon.ro/eco-design.html.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Material principal
86% Poliester, 14% Elastan
Recomandări de întreținere A se spăla înainte de prima utilizare. A se clăti cu apă curată după utilizare. A se spăla separat doar la prima spălare. A se călca pe dos.
Recomandări de spălare
A se spăla automat la max. 30° - ciclu scurt
A se spăla automat la max. 30° - ciclu scurt
A nu se înălbi
A nu se înălbi
A nu se usca în mașina automată
A nu se usca în mașina automată
A se călca la maximum 110°C - fără aburi
A se călca la maximum 110°C - fără aburi
A nu se curăța chimic
A nu se curăța chimic
Restricții de utilizare: Nu se recomandă utilizarea frecventă în apă cu clor.

Angajamentele noastre

Testare produs Produsul a fost testat în practică, la Hendaye şi a fost supus mai multor teste în laborator pentru a i se garanta calitatea. A fost supus la teste de elasticitate, stabilitate a materialului, rezistenţă generală la spălări repetate şi rezistenţă a culorilor la spălare, la apa de mare şi la cea cu clor, la expunerea la soare şi la lumină.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri