INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8501929
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
ADVANCED WOMEN SNOWBOARD EQUIPMENT

Snowboard pârtie/freeride Serenity 500 Damă DREAMSCAPE

DREAMSCAPE
Evaluarea utilizatorului
Evaluare marimi
Nicio evaluare pentru marimi
Decathlon
  • Livrare în magazin Data estimată de livrare 23/05/2021 Gratuit
  • Livrare la domiciliu Data estimată de livrare 25/05/2021 Gratuit
Produs conceput pentru snowboard freestyle (nivel mediu). Asigură viraje bune pe pârtie și pe zăpadă pulvăr. Camber clasic și torsiune medie, pentru aderență optimă pe zăpadă tare! Vârf rocker, pentru flotabilitate bună în zăpadă pulvăr.

Avantaje

Polivalență 50% pe pârtie, 50% în afara pârtiei, 0% snowpark.
Capacitate de manipulare Torsiune medie: aderență și efectuare ușoară de viraje medii.
Flotabilitate Rocker + inserții de 15mm = flotabilitate optimă pe zăpadă pulvăr.
Stabilitate Camber clasic + torsiune medie = aderență optimă pe orice tip de zăpadă.
Adaptare la conformație 147 cm: 1,60m - 1,67m
152 cm: 1,65m - 1,72m
157 cm: 1,70m - 1,77m
Rigiditate Flex mediu 5/10, nucleu din lemn: rapiditate în schimbarea traiectoriei!
Toleranță Torsiune medie: compromis bun între alunecare și toleranță la denivelări.
Calitatea deplasării Talpă PEHD sinterizată, pentru o alunecare excelentă.
Descoperiți produsul în detaliu

Informații tehnice

Mesajul responsabilului de produs

Placă polivalentă, pentru practicare în afara snowpark-ului. Snowboard ideal atât pentru pârtie, cât și în afara ei, dar necesită un nivel tehnic bun și pregătire fizică exigentă.

Program/teren de utilizare

Serenity 500 este un snowboard All Mountain prin excelență: 50% pârtie, 50% în afara pârtiei. Snowboard ideal pentru toate tipurile de zăpadă. A nu se utiliza în snowpark: această placă nu este destinată pentru depalasare cu spatele.

Snowboard direcțional

Placa are o formă direcțională. Nu este simetrică: - partea din spate a plăcii este puțin mai îngustă decât partea din față, iar legăturile și punctele de contact ale plăcii cu zăpada (setback) sunt împinse puțin în spate.Forma direcțională asigură aderenţă în viraje, un control bun al traiectoriei şi relansare la ieşirea din curbă.

Camber clasic + Rocker

Se păstrează toate avantajele unui camber clasic (datoriă elasticității plăcii, un camber clasic acționează ca un arc, pentru a asigura aderență pe orice tip de zăpadă, treceri dinamice de pe un cant pe altul și relansare la ieșirea din curbă). Rockerul asigură manevrabilitate, prin apropierea punctelor de contact ale plăcii pe zăpada. Rocker-ul alungește și ridică vârful pentru alunecare optimă pe zăpadă pulvăr.

Flex mediu şi polivalent

Flex-ul (rigiditatea plăcii între partea din faţă şi cea din spate) este în jur de 3/5, ceea ce înseamnă mediu şi polivalent. Asigură control optim în viraje scurte şi toleranţă la alunecarea canturilor.

Torsiune medie şi polivalentă

Torsiunea este de aproximativ 3/5, pentru susţinere optimă în curbă, relansare uşoară în viraje şi rigiditate în trecerea de la un cant la altul. Datorită acestor caracteristici, snowboardul este ideal atât pentru nivel mediu și nivel avansat.

Setback 15 mm.

Punctele de sprijin ale plăcii nu sunt simetrice în raport cu centrul plăcii, ci decalate spre spate. Legăturile sunt decalate în mod egal în spate, la aceeaşi distanţă. setback 15 mm => recul important pentru plăcile direcționale. Acesta aigură viraje scurte și portanță optimă pe zăpadă pulvăr (greutatea apasă pe partea din spate a plăcii și vârful se ridică).

Informaţii tehnice

Mărime 152 cm
Lățime față 279 mm. Centru 240 mm. Spate 279 mm. Rază 8,0 m. Canturi 1 097 mm. Număr inserții: 8 + 8 (3 poziţii posibile în funcţie de fixare/ 40 mm între fiecare). Distanța dintre legături recomandată: 515 mm.

Legături recomandate

Cu Legăturile Serenity 500, placa şi legăturile sunt omogene:

Când se aplică ceară pe placa de snowboard?

Plăcile Wed'ze sunt ceruite din fabrică Necesită întreţinere constantă: se recomandă ceruirea la fiecare 5 utilizări, cel puțin 1 dată pe an: -fie la începutul sezonului, pentru alunecare optimă -fie la sfârșitul sezonului, pentru a hrăni talpa, lăsând ceara să pătrundă în profunzime pe tot parcursul verii (se depozitează, de preferință, cu legăturile în jos).

Alegerea corectă a mărimii plăcii Serenity 500

Pentru All Mountain, placa trebuie să aibă cu 15/20 cm mai puțin (o persoană de 1,74m înălțime, poate alege o placă între 1,59 m-1,54m).Snowboardul Serenity are rocker, deci poate fi puțin mai mare. O mărime mai mică facilitează practicarea.Poate fi utilizată de persoane cu o greutate mai mică, în funcţie de înălţime. O mărime mai mare asigură stabilitate la viteză mare. 147 cm: 1,60m - 1,67m
152 cm: 1,65m - 1,72m
157 cm: 1,70m - 1,77m

Calitatea deplasării: talpă extrudată + grafit pentru alunecare optimă.

Talpă din polietilenă, formată prin 2 procedee diferite:
- talpă extrudată, cu o anumită densitate de polietilenă
- talpă cu conținut mai mare de PE (cu mai puține găuri)
Talpa extrudată asigură alunecare normală și rezistență în timp. Acest strat este mai dur, cu alunecare mai bună. Rezistență mai bună în timp decât o placă simplă extrudată.

Legăturile se pot fixa în magazine?

Da.
În fișa produsului, există un video care vă prezintă cum să montați legăturile pe snowboard, dar le puteți monta și în magazinele noastre.Trebuie să fiți atenți să reglați:
- legăturile din față în spate, pentru ca bootsii să nu depășească mai mult degetele de la picioare decât călcâiul sau invers.
- benzile de fixare, pentru ca aceștia să fie bine reglați.

0% Park: se pot face salturi cu această placă?

Da. 0% park înseamnă că acest snowboard nu are caracteristicile necesare pentru freestyle: placa nu este scurtă, nu este simetrică din față în spte, deci toate mișcările freestyle, rotirile sau salturile sunt posibile, dar nu pute'i progresa.Pe de altă parte, pe pârtie și în afara pârtiei, puteți face salturi drepte când doriți.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Placă
10% Oțel, 60% Lemn tare, 30% Epoxy
Recomandări de stocare A se șterge canturile după utilizare, pentru a evita ruginirea. A se cerui o dată la 5 ieșiri. Depozitare vara: la loc ferit de razele soarelui. Puteți lăsa legăturile pe placă.
Mențiuni legale Produs conceput pentru snowboard. Pentru orice alt tip de utilizare, se depăşesc capacităţile tehnice pentru care a fost creat produsul. Recomandăm purtarea unei căşti, a unei protecţii dorsale şi a unui şort de protecţie.

Angajamentele noastre

Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri