Comandă și ridică produsele din magazin. Detalii aici
Referință : 8494024
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
BEGINNER WOMEN SNOWBOARD EQUIPMENT

Snowboard pârtie și all mountain Serenity 100 Damă WED'ZE

WED'ZE
4/5
Evaluarea utilizatorului
Decathlon
până la 499,90LEI -%

de la

499,90LEI**
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

din La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de în limita stocului disponibil
499,90LEI -%
Înainte de 0,00LEIAcum 499,90LEI*
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* din La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de în limita stocului disponibil
VERIFICĂ STOC MAGAZIN(E)
Echipa de pasionaţi a conceput acest produs pentru a progresa pe pârtie sau în afara ei. Torsiune flexibilă între picioare, pentru toleranță și manevrabilitate optimă! Asigură aderență optimă și stabilitate pe pârtie, datorită camber-ului clasic și nucleului din lemn.

Avantaje

Polivalență 70% pe pârtie, 30% în afara pârtiei, 0% snowpark.
Capacitate de manipulare Torsiune flexibilă: viraje uşoare/aderență limitată pe pârtia roșie.
Flotabilitate Camber clasic, inserții la distanță de 10 mm, flotabilitate pe zăpadă pulvăr.
Stabilitate Camber clasic + torsiune flexibilă = aderenţă optimă şi alunecare uşoară.
Adaptare la conformație 142 cm: 1,57-1,65 m
146 cm: 1,61-1,70 m.
Rigiditate Flex moale și nucleu din lemn: progresați ușor.
Toleranță Formă rotundă, torsiune flexibilă, pentru a minimiza greşelile.
Calitatea deplasării Talpă din PE extrudat, pentru o alunecare bună.
Descoperiți produsul în utilizare

Informații tehnice

Informaţii tehnice

Talpă sinterizată.
Nucleu lemn din plop de 20 millimetri
Număr de inserții: 8 + 8 (3 poziţii posibile în funcţie de fixare/ 40 mm între fiecare).
Setback:10 mm
Mărime 142: Lăţime 276 mm. Centru 238 mm. Spate 276 mm
Rază 7,5 m.Distanța dintre legături recomandată: 490 mm.Mărime 146 cm:
Lăţime față 277 mm. Centru 241 mm. Spate 277 mm.
Rază 8 mDistanța dintre legături recomandată: 500 mm.Plăcile noastre sunt ceruite din fabrică.

Alegerea corectă a mărimii

Pentru o folosire pe orice tip de teren alegem -15/-20 cm (de exemplu, o fată de 166 cm poate să aleagă o placă între 151-146 cm).O mărime mai mică facilitează practicarea.Poate fi utilizată de persoane cu o greutate mai mică, în funcţie de înălţime. O mărime mai mare asigură stabilitate la viteză mare.
142 cm (30 - 60 kg) => 1,57 m - 1,65 m.
146 cm (40 - 70 kg) => 1,61 m - 1,70 m.

Mesajul responsabilului de produs

Snowboard ușor și accesibil, ideal pentru a progresa.
Pentru un raport cât mai bun calitate-preț, am îmbunătățit modalitatea de transportare. De aceea, snowboardul nu are legăturile atașate. Nucleul din lemn garantează o durată de viață mare pentru placă, dar și plăcere în timpul practicării.

Program/Teren de utilizare

Snowboardul Serenity 100 este Ideal pentru pârtii, pe toate tipurile de zăpadă.Flex şi torsiune flexibilă, camber clasic, dar puţin pronunţat, formă direcțională, dar fină:ideal pentru inițiere în snowboarding. Aceste caracteristici asigură flotabilitate pe zăpada pulvăr și dinamism, pentru freestyle. Nucleul din lemn permite alunecarea optimă pe zăpadă tare.

Snowboard direcțional

Placa are o formă direcțională. Nu este simetrică: - partea din spate a plăcii este puțin mai îngustă decât partea din față, iar legăturile și punctele de contact ale plăcii cu zăpada (setback) sunt împinse puțin în spate.Forma direcțională asigură aderenţă în viraje, un control bun al traiectoriei şi relansare la ieşirea din curbă.

Camber clasic

Camberul clasic este curbat spre vârf între cele 2 puncte de contact ale plăcii cu zăpada. Datorită elasticității sale, un camber clasic are efect de resort, asigurând aderență pe toate tipurile de zăpadă, dinamism la trecerea de pe un cant pe altul și relansare la ieșira din curbă.

Flex uşor şi tolerant

Flex-ul plăcii (rigiditatea plăcii între partea din faţă şi cea din spate)este de aproximativ 2/5, ceea ce o face flexibilă și tolerantă. Acest tip de flex este omogen atât în vârf (nose), cât şi la coadă (tail) şi asigură stabilitate în viraje. Pe de altă parte, la o viteză mare sau pe zăpadă foarte înghețată, acest snowboard nu poate lua viraje scurte. Placa derapează și frânați automat.

Torsiune flexibilă şi toleranţă

Torsiunea este de aproximativ 2/5. Asta înseamnă că placa poate fi prinsă ușor în mână și permite pivotarea. Torsiunea flexibilă asigură puţină libertate picioarelor: (piciorul din faţă poate fi îndoit călcâi/vârf, iar cel din spate vârf/călcâi). Erorile de canturi sunt tolerate, ceea ce este foarte important pentru un începător. Torsiune flexibilă, adaptată utilizării Freestyle-jib.

Setback 10 mm

Punctele de sprijin ale plăcii nu sunt simetrice în raport cu centrul plăcii, ci decalate spre spate. Legăturile sunt decalate în mod egal în spate, la aceeaşi distanţă. Setback de 10 mm: recul clasic al plăcilor direcţionale. Acesta aigură viraje scurte și portanță optimă pe zăpadă pulvăr (greutatea apasă pe partea din spate a plăcii și vârful se ridică).

Legături recomandate

Cu legăturile Serenity 100 mov, echipamentul placă+ legături va avea un design unitar.

Când se aplică ceară pe placa de snowboarding?

Plăcile Wed'ze sunt ceruite din fabrică.Necesită întreţinere constantă: se recomandă ceruirea la fiecare 5 utilizări, cel puțin 1 dată pe an: -fie la începutul sezonului, pentru alunecare optimă -fie la sfârșitul sezonului, pentru a hrăni talpa, lăsând ceara să pătrundă în profunzime pe tot parcursul verii.

Calitatea deplasării: talpă extrudată.

Talpa este din poliuretan, dar folosind 2 tehnici diferite: - talpă extrudată, cu o anumită densitate de poliuretan. - talpă sinterizată, cu o densitate mai mare de poliuretan. O talpă extrudată aluneacă uşor şi rezistă în timp.

Ce înseamnă Wide?

O placă ''Wide" este o placă mai mare decât cea normală, pentru a evita ca persoanele ce poartă mărimi mari, să nu atingă cu picioarele zăpada la viraje mai strânse.
De la mărimea 44, este recomandat să alegeţi o placă ,,Wide".
Măsurăm "Wide-ul" la lăţimea plăcii spre centru. La Decathlon, am definit:
- până la 255 cm: placă normală; - de la 255 mm la 265 mm: Mid Wide
- de la 265 mm: Wide

0% Park: se pot face salturi cu această placă?

Da. 0% park înseamnă că acest snowboard nu are caracteristicile necesare pentru freestyle: placa nu este scurtă, nu este simetrică din față în spte, deci toate mișcările freestyle, rotirile sau salturile sunt posibile, dar nu pute'i progresa.Pe de altă parte, pe pârtie și în afara pârtiei, puteți face salturi drepte când doriți.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Cadru/ Șasiu (role)
70.00% Lemn, 20.00% Fibră de sticlă, 10.00% Epoxy
Recomandări de stocare Ștergeți canturile după utilizare, pentru a evita ruginirea. Ceruiți o dată la 5 ieșiri. Depozitare vara: la loc ferit de razele soarelui. Puteți lăsa legăturile pe placă.
Mențiuni legale Produs conceput pentru snowboard. Pentru orice alt tip de utilizare, se depăşesc capacităţile tehnice pentru care a fost creat produsul. Recomandăm purtarea unei căşti, a unei protecţii dorsale şi a unui şort de protecţie.

Angajamentele noastre

Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri