DESCOPERĂ NOUL PROGRAM DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8570156
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
ADVANCED MEN SNOWBOARD EQUIPMENT

Snowboard freestyle/all mountain District Bărbați ROSSIGNOL

ROSSIGNOL
2/5
2/5
Evaluarea utilizatorului
Evaluare marimi
Nicio evaluare pentru marimi
Decathlon
până la 999,90LEI -24%

de la

759,90LEI**
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

din 07/02/2020 La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de 07/02/2020 în limita stocului disponibil
999,90LEI -%
Înainte de 0,00LEIAcum 999,90LEI*
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* din La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de în limita stocului disponibil
VERIFICĂ STOC MAGAZIN(E)
Produs conceput pentru snowboard freestyle (nivel începător-mediu). Ideal pentru practicanții de nivel începător, care doresc să progreseze. Twin Tip = placă simetrică, cu legături centrate, pentru confort în ambele sensuri! La comanda pe internet, veți primi aleatoriu o placă cu talpa neagră sau albă.*

Avantaje

Polivalență 25% pe pârtie, 25% în afara pârtiei, 50% snowpark.
Capacitate de manipulare Torsiune flexibilă, libertate de mișcare:dinamism la sărituri.
Flotabilitate Camber semi-inversat= flotabilitate optimă pe zăpadă pulvăr.
Stabilitate Camber clasic, mic și torsiune flexibilă.
Adaptare la conformație 151cm:de la 1,69 la 1,76m
155cm:de la 1,74 la 1,81m
161 W cm:de la 1,78 la 1,86m
Rigiditate Față și spate destul de flexibile. Ideal pentru salturi la viteză mică.
Toleranță Rocker mare și torsiune flexibilă, pentru a minimiza greşelile de canturi.
Calitatea deplasării Talpă din PE extrudat, pentru o alunecare bună.

Informații tehnice

Informaţii tehnice

Lățime față 306mm / Centru 262mm / Spate 306mm (Mărime 156W cm). Rază 7,5 m. Canturi 1190 mm.Număr inserții: 8 + 8 (3 poziţii posibile pe fiecare legătură/ 40 mm între fiecare).
Poziţie recomandată: Distanța recomandată între legături: 540 mm.

Talpă neagră sau talpă albă?

La comanda pe internet, veți primi aleatoriu o placă cu talpa neagră sau albă.*Motivul este simplu: pentru a minimiza căderile în producție și, deci, deșeurile, literele negre, decupate pe talpa neagră, sunt lipite pe talpa albă și reciproc.Apoi, în depozit, nu le putem trimite decât aleatoriu.

Alegerea corectă a mărimii

În Freestyle, putem folosi plăci destul de scurte: -20/-25 (de exemplu, o persoană de 1,74m înălțime poate alege o placă între 154 și 149 cm).O placă mai mică facilitează rotirea şi realizarea de trick-uri. O placă mai mare permite mai multă stabilitate la viteză mai mare şi la sărituri.

Program/teren de utilizare

Snowboard ideal pentru utilizare pe pârtie sau în snowpark. Placă accesibilă, cu Camber Amptek Auto-Turn de la Rossignol, forma Twin Tip și flex-ul moale. Practicanții de nivel avansat pot folosi placa la marginea pârtiei, în pădurile de la marginea pârtiei sau în snowpark. La fel ca toate plăcile Freestyle, este polivalentă atât pe pârtie, cât și în afara ei.

Snowboard Twin Tip

Forma snowboardului (shape) este Twin Tip: liniile laterale ale plăcii sunt complet simetrice față-spate, iar snowboardul este bine centrat. Ideal pentru deplasare la fel de bună în ambele sensuri. Forma Twin Tip oferă echilibru perfect la rotații (sol sau aer).

Camber Ampteck Auto-Turn Rossignol

Camber-ul Rossignol Amptek Auto-Turn este o combinaţie de camber inversat între legături, un camber mic, clasic, pentru aderenţă: 20% camber clasic şi 80% rocker.Ideal pentru utilizatori la nivel începător și mediu. Aderență optimă pe zăpadă tare. Acest tip de camber inversat (sau dublu rocker) asigură flotabilitate pe zăpadă pulvăr, pivotare ușoară și manevrabilitate.

Flex uşor şi tolerant

Flex-ul plăcii (rigiditatea plăcii între partea din faţă şi cea din spate)este de aproximativ 4/10 şi asigură flexibilitate şi toleranţă. Acest tip de flex este omogen atât în vârf (nose), cât şi la coadă (tail) şi asigură stabilitate în viraje. Pe de altă parte, la o viteză mare sau pe zăpadă foarte înghețată, acest snowboard nu poate lua viraje scurte. Placa derapează și frânați automat.

Torsiune flexibilă şi toleranţă

Torsiunea este de aproximativ 2/5. Asta înseamnă că placa poate fi prinsă ușor în mână și permite pivotarea. Torsiunea flexibilă asigură puţină libertate picioarelor: piciorul din faţă poate fi îndoit călcâi/vârf, iar cel din spate vârf/călcâi. Erorile de canturi sunt tolerate, ceea ce este foarte important pentru un începător. Torsiune flexibilă, adaptată utilizării Freestyle-jib.

Setback 0 mm

Punctele de sprijin ale plăcii nu sunt simetrice în raport cu centrul plăcii, ci decalate spre spate. Legăturile sunt decalate în mod egal în spate, la aceeaşi distanţă. 0 mm: fără recul, pentru plăcile Twin Tip centrate pentru a putea merge în ambele sensuri, dar şi pentru echilibru în rotaţie (în aer sau pe pârtie).

Legături recomandate

Pentru snowboard la nivel începător se recomandă legăturile Snb 400.Pentru snowboard freestyle se recomandă utilizarea legăturilor Endzone 500. Acestea asigură un plus de susținere și amortizare.

Calitatea deplasării: talpă extrudată

Talpă din polietilenă, formată prin 2 procedee diferite: - talpă extrudată, cu o anumită densitate de poliuretan. - talpă sinterizată, cu o densitate mai mare de poliuretan. O talpă extrudată aluneacă uşor şi rezistă în timp.

Când se aplică ceară pe placa de snowboard?

Plăcile Wed'ze sunt ceruite din fabrică.Necesită întreţinere constantă: se recomandă ceruirea la fiecare 5 utilizări, cel puțin 1 dată pe an: -fie la începutul sezonului, pentru alunecare optimă -fie la sfârșitul sezonului, pentru a hrăni talpa, lăsând ceara să pătrundă în profunzime pe tot parcursul verii.

Ce înseamnă Wide?

O placă ,,Wide" este o placă mai mare decât cea normală, pentru a evita ca picioarele să atingă zăpada. De la mărimea 44, este recomandat să alegeţi o placă ,,Wide". Măsurăm placa ,,Wide" de la marginea plăcii spre centru. La Decathlon, am definit: - până la 250mm: placă normală
- între 251 mm - 259 mm : Mid Wide
- de la 260mm: Wide

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Recomandări de stocare A se șterge canturile după utilizare, pentru a evita ruginirea. A se cerui o dată la 5 ieșiri. Depozitare vara: la loc ferit de razele soarelui. Puteți lăsa legăturile pe placă.
Mențiuni legale Produs conceput pentru snowboard. Pentru orice alt tip de utilizare, se depăşesc capacităţile tehnice pentru care a fost creat produsul. Recomandăm purtarea unei căşti, a unei protecţii dorsale şi a unui şort de protecţie.

Angajamentele noastre

Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri