INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8397797
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
ADVANCED MEN SNOWBOARD EQUIPMENT

Placă snowboard pârtie&Freeride Bullwhip 700 Dreamscape Adulţi DREAMSCAPE

DREAMSCAPE
4.5/5
4.5/5
Evaluarea utilizatorului
Evaluare marimi
Nicio evaluare pentru marimi
Decathlon
  • Livrare în magazin Data estimată de livrare 28/09/2021 Gratuit
  • Livrare la domiciliu Data estimată de livrare 28/09/2021 Gratuit
Produs conceput pentru snowboard pe pârtie, în afara pârtiei/ freeride. Atenție, utilizarea acesteia presupune efort fizic. Camber clasic și torsiune rigidă pentru aderență excelentă la viteză mare. Vârf lung, rocker și setback 35 mm, pentru flotabilitate pe zăpadă pulvăr.Placă dinamică la trecerea de pe un cant pe altul!

Avantaje

Polivalență 40% pe pârtie, 60% în afara pârtiei, 0% snowpark.
Capacitate de manipulare Torsiune rigidă: aderență maximă, ideală pentru viraje mari.
Flotabilitate Flotabilitate mare (rocker lung, inserţii de 35 mm).
Stabilitate Camber clasic și torsiune rigidă pentru aderență excelentă la viteză mare.
Adaptare la conformație 160 cm:1,69m - 1,77m.
166 cm: 1,75m - 1,85m.
Rigiditate Flex rigid 8/10, nucleu lemn, non-wide:rapiditate în schimbarea traiectoriei!
Toleranță Torsiune rigidă şi puternică, toleranţă redusă.
Calitatea deplasării Talpă PEHD sinterizată, pentru o alunecare excelentă.

Informații tehnice

Mesajul responsabilului de produs

Snowboard Dreamscape, ideal pe pârtie și în afara ei.Snowboard tehnic. Dinamic și tehnic.Luați în considerare faptul că snowboardul asigură o alunecare rapidă în timpul practicii.Suntem mândri de aprecierea magazinului SnowSurf și atribuirea titlului de "Top of the POP" 2018. Vă mulţumim!

Program/teren de utilizare

Snowboard-ul Dreamscape este creat pentru utilizare pe 2 tipuri de teren:-pârtie și viraje largi, tăiate: datorită razei de curbură, a formei direcționale, dar mai ales a torsiunii rigide, snowboardul asigură o aderență excelentă.
- în afara pârtiei:datorită rocker-ului mare în față și setback-ului de 35 mm, acesta asigură flotabilitate optimă pe zăpadă pulvăr.

Snowboard direcțional

Placa are o formă direcțională. Nu este simetrică: - partea din spate a plăcii este puțin mai îngustă decât partea din față, iar legăturile și punctele de contact ale plăcii cu zăpada (setback) sunt împinse puțin în spate.Forma direcțională asigură aderenţă în viraje, un control bun al traiectoriei şi relansare la ieşirea din curbă.

Camber clasic + Rocker

Se păstrează toate avantajele unui camber clasic (datoriă elasticității plăcii, un camber clasic acționează ca un arc, pentru a asigura aderență pe orice tip de zăpadă, treceri dinamice de pe un cant pe altul și relansare la ieșirea din curbă). Rockerul asigură manevrabilitate, prin apropierea punctelor de contact ale plăcii pe zăpada. Rocker-ul alungește și ridică vârful pentru alunecare optimă pe zăpadă pulvăr.

Flex rigid şi puternic

Flex-ul este rigiditatea plăcii între partea din faţă şi cea din spate. Flex-ul Dreamscape este de 8/10. Placa este rigidă pentru a asigura dinamism în trecerea de pe o margine pe alta și în timpul relansării.

Torsiune rigidă şi puternică

Torsiunea este de aproximativ 4/5, ceea ce înseamnă că:rigiditatea în torsiune a Dreamscape este de aproximativ 8/10, ceea ce înseamnă că este rigidă şi puternică. Asigură aderenţă optimă şi susţinere în curbă chiar şi pe zăpadă dură, în viteză. În schimb, pentru a manevra snowboardul Dreamscape aveți nevoie de forță fizică, mai ales dacă practicați snowboard o zi întreagă.Este nevoie de forţă.

Setback 35 mm.

Punctele de sprijin ale plăcii nu sunt simetrice în raport cu centrul plăcii, ci decalate spre spate. Legăturile sunt decalate în mod egal în spate, la aceeaşi distanţă. 35 mm: un recul foarte important pentru plăcile Freeride. Reprezintă un avantaj la desprindere, deoarece greutatea apasă în spatele plăcii. Vârful plăcii se ridică în mod natural.Eliberează de presiune piciorul din spate.

Informaţii tehnice

Mărime 160 cm.
Lăţime faţă 297 mm. Centru 251 mm. Spate 289 mm.
Rază 10,0 m (160 cm).
Margine 1 170 mm.
Număr inserții: 10 + 10 (3 poziţii posibile pe legătură/ 20 mm între fiecare).
Distanța recomandată dintre legături: 560 mm.

Legături recomandate

2 posibilităţi: legăturile Illusion 700 sunt legături clasice, pentru a te putea bucura de marginile pârtiei, carving şi în afara pârtiei. Este posibilă reglarea înclinării spoiler-ului. Legăturile Endzone 500 asigură susținere, iar spoiler-ul este mai flexibil.

Când se aplică ceară pe placa de snowboard?

Plăcile Wed'ze sunt ceruite din fabrică și sunt gata să alunece.Necesită întreţinere constantă: se recomandă ceruirea la fiecare 5 utilizări, cel puțin 1 dată pe an: -fie la începutul sezonului, pentru alunecare optimă. -fie la sfârșitul sezonului, pentru a hrăni talpa, lăsând ceara să pătrundă în profunzime pe tot parcursul verii.

Alegerea corectă a mărimii

În general, pentru utilizare Freeride, se alege o placă mai mare cu: -aproximativ 10 -15 cm (de exemplu, o persoană de 1,74 m înălțime poate alege o placă între 164-159 cm).O mărime mai mică facilitează practicarea.O mărime mai mare asigură stabilitate la viteză mare. Atenţie:din cauza rockerului, placa de 160 cm este echivalentă cu una de 157 cm, iar placa de 166 cm este echivalentă cu una de 163 cm.

160 cm (60 - 90 kg) => 1,69 m - 1,77 m.
166 cm (75 - 110 kg) => 1,75 m - 1,85 m.

Calitatea deplasării: talpă sinterizată

Talpă din polietilenă, formată prin 2 procedee diferite: - talpă extrudată, cu densitate de polietilenă - talpă sinterizată, cu o densitate mai mare de polietilenă (mai puține găuri, mai multe PE). Alunecare extraordinară

Ce înseamnă Wide?

O placă ''Wade" este o placă mai mare decât cea normală, pentru a evita ca persoanele ce poartă mărimi mari să atingă cu picioarele zăpada în viraje mai strânse. Începând de la mărimea 44, vă recomandăm să alegeți mărimea"Wide". Măsurăm "Wide-ul" la lăţimea plăcii, în centru. La Decathlon, am definit:
- până la 254 mm: mărimi 36-43.- de la 255 mm la 264 mm: midwide/mărimi 41-45.- de la 265 mm: wide/mărimi 43-49Wide / mărimi între 43 - 49

0% Park: se pot face salturi cu această placă?

Da. 0% park înseamnă că acest snowboard nu are caracteristicile necesare pentru freestyle: placa nu este scurtă, nu este simetrică din față în spte, deci toate mișcările freestyle, rotirile sau salturile sunt posibile, dar nu puteți progresa.Pe de altă parte, pe pârtie și în afara pârtiei, puteți face salturi drepte când doriți.

Legăturile se pot fixa în magazine?

Da.
În fișa produsului, există un video care vă prezintă cum să montați legăturile pe snowboard, dar le puteți monta și în magazinele noastre.Trebuie să fiți atenți să reglați:
- legăturile din față în spate, pentru ca bootsii să nu depășească mai mult degetele de la picioare decât călcâiul sau invers.
- benzile de fixare, pentru ca aceștia să fie bine reglați.

Greutate placă

160 cm:3000 g +/- 6%
Mărimea 166: 3170 +/- 6%

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Placă
10% Polietilenă de densitate înaltă (HDPE), 20% Lemn, 30% Fibră de sticlă, 40% Epoxy
Recomandări de stocare A se șterge canturile după utilizare, pentru a evita ruginirea. A se cerui o dată la 5 ieșiri. Depozitare vara: la loc ferit de razele soarelui. Puteți lăsa legăturile pe placă.
Mențiuni legale Produs conceput pentru snowboard. Pentru orice alt tip de utilizare, se depăşesc capacităţile tehnice pentru care a fost creat produsul. Recomandăm purtarea unei căşti, a unei protecţii dorsale şi a unui şort de protecţie.

Angajamentele noastre

Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri