INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8494025
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
ADVANCED MEN SNOWBOARD EQUIPMENT

Snowboard pârtie și all mountain All Road 500 Bărbați DREAMSCAPE

DREAMSCAPE
4.9/5
4.9/5
Evaluarea utilizatorului
Evaluare marimi
Nicio evaluare pentru marimi
Decathlon
  • Livrare în magazin Data estimată de livrare 14/08/2021 Gratuit
  • Livrare la domiciliu Data estimată de livrare 14/08/2021 Gratuit
Produs conceput pentru snowboard (nivel mediu). Ideal pentru viraje pe pârtie și pe zăpadă pulvăr. Camber clasic și torsiune medie, pentru aderență optimă pe zăpadă tare! Vârf lung (nose) și rocker pentru flotabilitate optimă pe zăpadă pulvăr ! Adaptat persoanelor care poartă mărimi mari (wide).

Avantaje

Polivalență 50% pe pârtie, 50% în afara pârtiei, 0% snowpark.
Capacitate de manipulare Torsiune medie: aderență și efectuare ușoară de viraje medii.
Flotabilitate Flotabilitate mare (rocker, inserţii de 25 mm, mărime lată).
Stabilitate Camber clasic + torsiune medie = aderență optimă pe orice tip de zăpadă.
Adaptare la conformație 158 cm: 1,70- 1,75 m.
163W cm: 1,75-1,82 m.
168W cm: peste 1,80 m.
Rigiditate Flex mediu 5/10, nucleu lemn și wide: trecere ușoară de pe un cant pe altul.
Toleranță Torsiune medie: compromis bun între alunecare și toleranță la denivelări.
Calitatea deplasării Talpă PEHD sinterizată, pentru o alunecare excelentă.

Informații tehnice

Mesajul responsabilului de produs

Placă polivalentă, pentru practicare în afara snowpark-ului. Snowboard ideal atât pentru pârtie, cât și în afara ei, dar necesită un nivel tehnic bun și pregătire fizică exigentă.

Program/teren de utilizare

All Road este un snowboard All Mountain prin exelență: 50% pârtie, 50% în afara pârtiei. Snowboard ideal pentru toate tipurile de zăpadă, pe pârtie sau în afara pârtiei, datorită vârfului alungit și lățimii adaptate, pentru a nu se afunda în zăpada. De aceea, vârful are o formă deosebită.A nu se utiliza în snowpark: această placă nu este destinată pentru depalsare cu spatele.

Snowboard direcțional

Placa are o formă direcțională. Nu este simetrică: - partea din spate a plăcii este puțin mai îngustă decât partea din față, iar legăturile și punctele de contact ale plăcii cu zăpada (setback) sunt împinse puțin în spate.Forma direcțională asigură aderenţă în viraje, un control bun al traiectoriei şi relansare la ieşirea din curbă.

Camber clasic + Rocker

Se păstrează toate avantajele unui camber clasic (datoriă elasticității plăcii, un camber clasic acționează ca un arc, pentru a asigura aderență pe orice tip de zăpadă, treceri dinamice de pe un cant pe altul și relansare la ieșirea din curbă). Rockerul asigură manevrabilitate, prin apropierea punctelor de contact ale plăcii pe zăpada. Rocker-ul alungește și ridică vârful pentru alunecare optimă pe zăpadă pulvăr.

Flex mediu şi polivalent

Flex-ul (rigiditatea plăcii între partea din faţă şi cea din spate) este în jur de 3/5, ceea ce înseamnă mediu şi polivalent. Asigură control optim în viraje scurte şi toleranţă la alunecarea canturilor.

Torsiune medie şi polivalentă

Torsiunea este de aproximativ 3/5, pentru susţinere optimă în curbă, relansare uşoară în viraje şi rigiditate în trecerea de la un cant la altul. Datorită acestor caracteristici, snowboardul este ideal atât pentru nivel mediu și nivel avansat.

Setback 25 mm.

Punctele de sprijin ale plăcii nu sunt simetrice în raport cu centrul plăcii, ci decalate spre spate. Legăturile sunt decalate în mod egal în spate, la aceeaşi distanţă. setback 25 mm => recul important pentru plăcile direcționale. Acesta aigură viraje scurte și portanță optimă pe zăpadă pulvăr (greutatea apasă pe partea din spate a plăcii și vârful se ridică).

Informaţii tehnice

Mărime 163 cm Mid-Wide
Lăţime faţă 302 mm. Centru 265 mm. Spate 294 mm.Rază 9,5 m.Număr inserții: 10 + 10 (3 poziţii posibile în funcţie de legături/ 20 mm între fiecare, compatibile cu discuri mini).Distanța dintre legături recomandată: 550 mm.

Legături recomandate

2 posibilităţi: legăturile Illusion 700 sunt legături clasice, pentru a te putea bucura de marginile pârtiei, carving şi în afara pârtiei. Este posibilă reglarea înclinării spoiler-ului. Legăturile Illusion 400 au aceeași rigiditate ca modelul 700, dar are mai puține opțiuni de reglare.

Când se aplică ceară pe placa de snowboard?

Plăcile Wed'ze sunt ceruite din fabrică și sunt gata să alunece.Necesită întreţinere constantă: se recomandă ceruirea la fiecare 5 utilizări, cel puțin 1 dată pe an: -fie la începutul sezonului, pentru alunecare optimă. -fie la sfârșitul sezonului, pentru a hrăni talpa, lăsând ceara să pătrundă în profunzime pe tot parcursul verii.

Alegerea corectă a mărimii

Pentru All Mountain, placa trebuie să aibă cu 15/20 cm mai puțin (o persoană de 1,74m înălțime, poate alege o placă între 1,59 m-1,54m).Snowboardul All road are rocker, poate fi considerat destul de mare. O mărime mai mică facilitează practicarea.Poate fi utilizată de persoane cu o greutate mai mică, în funcţie de înălţime.O mărime mai mare asigură stabilitate la viteză mare. 158 cm (60 - 80 kg) => de la 1,70m la 1,75m
163 cm (75 - 90 kg) => de 1,75m la 1,82m
168 cm (85 - +110 kg) => 1,80m +

Ce înseamnă Wide?

O placă ''Wade" este o placă mai mare decât cea normală, pentru a evita ca persoanele ce poartă mărimi mari să atingă cu picioarele zăpada la viraje mai strânse. Începând de la mărimea 44, vă recomandăm să alegeți mărimea"Wide". Măsurăm "Wide-ul" la lăţimea plăcii, în centru. La Decathlon, am definit:
- până la 254 mm: mărimi 36-43.- de la 255 mm la 264 mm: midwide/mărimi 41-45.- de la 265 mm: wide/mărimi 43-49Wide / mărimi 43 - 49

Calitatea deplasării: talpă sinterizată

Talpă din polietilenă, formată prin 2 procedee diferite: - talpă extrudată, cu densitate de polietilenă. - talpă sinterizată, cu o densitate mai mare de polietilenă (mai puține găuri, mai mult PE). Alunecare extraordinară.

0% Park: se pot face salturi cu această placă?

Da. 0% park înseamnă că acest snowboard nu are caracteristicile necesare pentru freestyle: placa nu este scurtă, nu este simetrică din față în spte, deci toate mișcările freestyle, rotirile sau salturile sunt posibile, dar nu puteți progresa.Pe de altă parte, pe pârtie și în afara pârtiei, puteți face salturi drepte când doriți.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Placă
70% Lemn, 20% Fibră de sticlă, 10% Epoxy
Recomandări de stocare A se șterge canturile după utilizare, pentru a evita ruginirea. A se cerui o dată la 5 ieșiri. Depozitare vara: la loc ferit de razele soarelui. Puteți lăsa legăturile pe placă.
Mențiuni legale Produs conceput pentru snowboard. Pentru orice alt tip de utilizare, se depăşesc capacităţile tehnice pentru care a fost creat produsul. Recomandăm purtarea unei căşti, a unei protecţii dorsale şi a unui şort de protecţie.

Angajamentele noastre

Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri