INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8570158
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
ADVANCED WOMEN SNOWBOARD EQUIPMENT

Snowboard all mountain Gala Damă ROSSIGNOL

ROSSIGNOL
4.5/5
4.5/5
Evaluarea utilizatorului
Evaluare marimi
Nicio evaluare pentru marimi
Decathlon
  • Livrare în magazin Data estimată de livrare 15/05/2021 Gratuit
  • Livrare la domiciliu Data estimată de livrare 17/05/2021 Gratuit
Produs conceput pentru snowboard (nivel începător). Placă flexibilă și tolerantă. Torsiune flexibilă, pentru toleranță la greșeli și manevrabilitate optimă! Flotabilitate optimă pe zăpadă pulvăr, datorită rocker-ului mare (față, spate).

Avantaje

Polivalență 50% pe pârtie, 50% în afara pârtiei, 0% snowpark.
Flotabilitate Rocker + inserții de 15mm = flotabilitate optimă pe zăpadă pulvăr.
Stabilitate Camber clasic,mic și torsiune flexibilă.
Adaptare la conformație 146 cm: 1,61-1,68 m.
151cm: 1,65-1,75m.
Rigiditate Flex moale și nucleu din lemn: progresați ușor.
Toleranță Formă rotunjită şi flex uşor, pentru a reduce riscul de cădere.
Calitatea deplasării Talpă din PE extrudat, pentru o alunecare bună.

Informații tehnice

Program/ Teren de utilizare

Placă polivalentă şi accesibilă. Pe pârtie, camber-ul clasic asigură aderenţă, rocker-ul dublu (faţă/spate) asigură flotabilitate pe zăpada pulvăr şi pivotare uşoară.Pe pârtie, camber-ul clasic asigură aderenţă, rocker-ul dublu (faţă/spate) asigură flotabilitate pe zăpada pulvăr şi pivotare uşoară.La viteză mare, îi pot fi probate calitățile.

Snowboard direcțional

Placa are o formă direcțională. - partea din spate a plăcii este puțin mai îngustă decât partea din față,
- legăturile, dar și punctele de contact ale plăcii cu zăpada (setback) sunt împinse puțin în spate.
Forma direcțională asigură aderenţă în viraje, un control bun al traiectoriei şi relansare la ieşirea din curbă.

Camber Ampteck Auto-Turn Rossignol

Camber-ul Rossignol Amptek Auto-Turn este o combinaţie de camber inversat între legături, un camber mic, clasic, pentru aderenţă: 20% camber clasic şi 80% rocker.Ideal pentru utilizatori la nivel începător și mediu. Aderență optimă pe zăpadă tare. Acest tip de camber inversat (sau dublu rocker) asigură flotabilitate pe zăpadă pulvăr, pivotare ușoară și manevrabilitate.

Flex uşor şi tolerant

Flex-ul (rigiditatea plăcii între partea din faţă şi cea din spate) este de aproximativ 2/5 şi asigură flexibilitate şi toleranţă. Acest tip de flex este omogen atât în vârf (nose), cât şi la coadă (tail) şi asigură stabilitate în viraje.Pe de altă parte, la o viteză mare sau pe zăpadă foarte înghețată, acest snowboard nu poate lua viraje scurte. Placa derapează și frânați automat.

Torsiune flexibilă şi toleranţă

Torsiunea este de aproximativ 2/5. Asta înseamnă că placa poate fi prinsă ușor în mână și permite pivotarea. Torsiunea flexibilă asigură puţină libertate picioarelor: (piciorul din faţă poate fi îndoit călcâi/vârf, iar cel din spate vârf/călcâi). Erorile de canturi sunt tolerate, ceea ce este foarte important pentru un începător. Torsiune flexibilă, adaptată utilizării Freestyle-jib.

Setback 15mm.

Punctele de sprijin ale plăcii nu sunt simetrice în raport cu centrul plăcii, ci decalate spre spate. Legăturile sunt decalate în mod egal în spate, la aceeaşi distanţă. Setback 15mm.recul clasic al plăcilor direcţionale. Acesta aigură viraje scurte și portanță optimă pe zăpadă pulvăr (greutatea apasă pe partea din spate a plăcii și vârful se ridică).

Informaţii tehnice

Lățime față 281mm / Centru 234mm / Spate 281mm (Mărime 146 cm).
Rază 7,1 m. Canturi 1110 mm.
Număr inserții: 8 + 8 (3 poziţii posibile în funcţie de fixare/ 40 mm între fiecare).Distanța dintre legături recomandată: 480 mm.

Când se aplică ceară pe placa de snowboarding?

Plăcile Wed'ze sunt ceruite din fabrică.Necesită întreţinere constantă: se recomandă ceruirea la fiecare 5 utilizări, cel puțin 1 dată pe an: -fie la începutul sezonului, pentru alunecare optimă -fie la sfârșitul sezonului, pentru a hrăni talpa, lăsând ceara să pătrundă în profunzime pe tot parcursul verii.

Alegerea corectă a mărimii

Pentru o folosire pe orice tip de teren alegem -15/-20 cm (de exemplu, o fată de 166 cm poate să aleagă o placă între 151-146 cm).O mărime mai mică facilitează practicarea.Poate fi utilizată de persoane cu o greutate mai mică, în funcţie de înălţime. O mărime mai mare asigură stabilitate la viteză mare.
146 cm (40 - 70 kg) => 1,75 m - 1,80 m.
151 cm (50 - 75 kg) => 1,80 m - 1,88 m.

Calitatea deplasării: talpă extrudată.

Talpa este din poliuretan, dar folosind 2 tehnici diferite: - talpă extrudată, cu o anumită densitate de poliuretan. - talpă sinterizată, cu o densitate mai mare de poliuretan. O talpă extrudată aluneacă uşor şi rezistă în timp.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Recomandări de stocare Ștergeți canturile după utilizare, pentru a evita ruginirea. Ceruiți o dată la 5 ieșiri. Depozitare vara: la loc ferit de razele soarelui. Puteți lăsa legăturile pe placă.
Mențiuni legale Produs conceput pentru snowboard. Pentru orice alt tip de utilizare, se depăşesc capacităţile tehnice pentru care a fost creat produsul. Recomandăm purtarea unei căşti, a unei protecţii dorsale şi a unui şort de protecţie.

Angajamentele noastre

Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri