OXELO

Skateboard PLAY 120 MEDUSA Copii 4 - 7 ani

16999 RON
Ref. : 8506163

Produs conceput pentru inițiere în skateboarding. Skateboard ideal pentru copiii cu vârsta între 4 - 7 ani.

Copilul dumneavoastră învață să meargă pe skateboard? Această placă simetrică are trucks-uri adaptate vârstei lui și permite o învățare rapidă și sigură.

Ridicare gratuită din magazin

+ 169 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

    Beneficii:

    Avantaje produs

    Stabilitate

    Truckuri și roți speciale, pentru un plus de stabilitate.

    Învățare ușoară

    Platformă joasă, pentru învățare ușoară.

    Calitatea alunecării

    Rulmenți ABEC 3, pentru alunecare bună.

    Ușor de manipulat

    Truckuri cu elemente din poliuretan, pentru manevrabilitate.

    Utilizare ușoară

    Copilul învață să se poziționeze pe placă, grație marcajelor de pe grip.

    Informații tehnice

    Truckuri skateboard Play 120

    Pentru a fi adaptată utilizării de către copii de 4 - 7 ani, distanța dintre truckuri a fost mărită: placa este joasă. Rulmenții ABEC 3 oferă o alunecare bună și manevrabilitate.Placa este prevăzută cu spații speciale pentru a pune truckuri în poziție clasică.

    Un skateboard pentru cei mici

    Grație formei sale clasice și înălțimii reduse, skateboardul Play 120 nu se aseamănă cu plăcile de skateboard clasice:truckuri înclinate și roți cu ampatament mai mare, pentru stabilitate. Placa este mai joasă, pentru a putea fi utilizată de către micii practicanți. Placa ajută la inițierea în alunecare.

    Truckuri, nose, bushing etc. Vocabular skateboard:

    Truckurile, piese înșurubate pe placă în zona roților și rulmenții de calitate Abec 1, permit aplecarea plăcii, pentru întoarcere. „Nose” și „tail” desemnează partea din față și partea din spate a skateboardului. De ce placa trebuie să aibă aceste două elemente? Pentru că nu toată lumea plasează picioarele la fel pe placă. Vorbim de Goofy când piciorul drept este în față și de Regular când piciorul stâng este în față.

    Conceperea produsului

    Ne-am dorit să creăm o placă adaptată copiilor de 4 - 7 ani. Învățarea unui sport trebuie să fie amuzantă. Din acest motiv, acesta skateboard este prevăzut cu rulmenți care asigură o alunecare bună. Produsul a fost testat în școli de skateboarding, în Dardogne.Totul pentru amuzarea copiilor.”

    Cum începeți să învățați? Iată câteva sfaturi:

    Învățarea acestui sport presupune utilizarea unui echipament adecvat: cască, cotiere, genunchiere, protecții încheieturi. Acestea fac parte din skate, ca atunci când învățăm să mergem. Precum la judo, mai întâi trebuie să învățați să cădeți. Al doilea sfat este să vă alegeți bine locul în care o să învățați: o suprafață netedă. O parcare goală este potrivită!

    Cum învață copilul să meargă pe skateboard?

    Câteva sugestii: - Copilul poate să învețe începând să se împingă, cu un picior pe skateboard și unul pe sol. Odată ce s-a obișnuit, poate să învețe să meargă pe skate.
    - Altă opțiune este aceea de a îl însoți: copilul se așează pe placă și dumneavoastră îl împingeți ușor, ținându-l. Copilul va putea să se familiarizeze cu echilibrul și virajele.

    Dimensiunile plăcii

    71.12 cm x 19,812 cm (28" x 7,8")

    Garanție

    2 ani

    Greutate

    2.196 kg

    Compoziție/ Recomandări

    Compoziție

    Placă de skateboard 100% Lemn Trucks 100% Polietilenă Rulment 100% Deșeuri metalice Roți skateboard 57% Polipropilenă, 43% Poliuretan termoplastic

    RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

    Skateboardul este din lemn: pentru o mai bună rezistență în timp, vă sfătuim să îl depozitați într-un loc uscat și răcoros. A se evita contactul cu apa.

    Restricții de utilizare

    Nerecomandat pentru trick-uri, greutate max. utilizator: 50 kg.

    TESTE

    Toate plăcile noastre sunt testate în laborator. Prin aceste teste se validează respectarea normelor europene relative la utilizarea plăcilor de skate, dar şi rezistenţa la uzură. Aceste teste în laborator sunt completate de teste pe teren, în condiții reale de utilizare. Rezultatul? Un produs testat şi aprobat.

    Aprobat de

    Această placă a fost concepută de către echipa noastră pasionată de skateboarding. Conceperea acestui model a fost realizată în colaborare cu numeroase școli de skateboarding, printre care All Board Family din Dordogne, Franța.

    Opinii clienți

    Întrebări și răspunsuri