INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8542260
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
Skateboard

Skateboard COMPLETE 100 GRADIANT PARROT OXELO

OXELO
4.4/5
4.4/5

Culoare : NEGRU / ALBASTRU / Verde

Decathlon
Produs conceput pentru skateboarding street și în rampă. Skateboard integral din arțar, ideal pentru a progresa. Skateboard COMPLETE 100, 100% din arţar canadian (rezistență și pop). Această placă este ideală pentru utilizare street și în rampă (nivel începător).

Avantaje

Calitatea ricoșeului Placă din 7 straturi de lemn, 100% arţar canadian.
Precizie Platformă 8" x 31,6". Concavitate medie, pentru manevrabilitate bună.
Calitatea deplasării Skate adaptat pentru skateboarding pe mai multe suprafețe
Capacitate de manipulare Truck aluminiu, cauciuc dur 92A. Roată PU High Rebound 52 mm, 99A.

Informații tehnice

Placa skateboard COMPLETE 100

Dimensiuni: 8 x 31,6, concavitate medie, Nose (față) și tail (spate) late și înclinate, pentru trick-uri.Placa din 100% arțar canadian este foarte rezistentă.Lemnul de arțar canadian este cel mai adaptat pentru a realiza skateboard-uri: dur, dens, ușor.

Roţi şi rulmenţi

Roți 100% poliuretan, 52mm duritate 99A. Aceste roți sunt ideale cu o utilizare a produsului în skatepark sau în stradă. Acestea sunt suficient de dure pentru a realiza powerslide-uri și destul de moi pentru a nu resimți vibrațiile provocate de asperitățile terenului.Skateboardul COMPLETE100 este prevăzut cu rulmenți ABEC7.
Această placă este ideală pentru nivel începător.

Trucks (sistemul de fixare al roţilor)

Trucks din aluminiu. Elemente din poliuretan (duritate 88A). Aceste trick-uri sunt perfect adaptate pentru a realiza grind-uri.Dacă faceți multe grind-uri, vă recomandăm trucks-urile FURY EVO 2. Acestea sunt montate pe skateboard-ul COMPLETE500 și sunt adaptate unei practicări intensive.

Greutate

2,3 kg.

Cum sunt testate produsele ?

Înainte de lansarea produselor pe piață ne asigurăm că acestea sunt calitative și rezistente, testându-le în laborator sau în condiții reale de utilizare. Ambasadorii noștri sportivi testează produsele în condiții reale de practică pentru a se adapta practicii sportive pentru care au fost concepute. Această colaborare strânsă cu ambasadorii în timpul dezvoltării produselor reprezintă un garant al calității.

Garanție

Garanție 2 ani, cu excepția rulmenților.

Greutate

2,3 kg

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Placă
100% Lemn
Trucks
100% Aluminiu
Roată
100% Poliuretan
Rulment
100% Fier
Recomandări de stocare A se păstra într-un loc uscat şi curat, ferit de lumină.A nu se folosi în contact cu apa și a nu se depozita într-un loc umed.
Restricții de utilizare: A nu se utiliza prin apă.

Angajamentele noastre

Aprobat de Concepută și validată de către comunitatea ambasadorilor și partenerilor tehnici. Aceștia sunt pasionați de skateboarding din întrega lume, care lucrează la Decathlon.
Testare produs Plăcile noastre sunt testate în laborator.Prin aceste teste se validează respectarea normelor europene relative la utilizarea plăcilor de skate, dar şi rezistenţa la uzură. Aceste teste în laborator sunt completate de teste pe teren, în condiții reale de utilizare. Pentru acestea ne bazăm pe comunitatea de ambasadori pasionați de skateboarding, care lucrează la Decathlon, în întreaga lume.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri