INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8493879
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
ADVANCED WOMEN SNOWBOARD EQUIPMENT

Set snowboard pârtie și freeride Serenity 500 Damă DREAMSCAPE

DREAMSCAPE
4.5/5
4.5/5
Evaluarea utilizatorului
Evaluare marimi
Nicio evaluare pentru marimi
Decathlon
Echipa noastră a conceput acest produs pentru snowboard freestyle (nivel mediu). Asigură viraje bune pe pârtie și pe zăpadă pulvăr. Camber clasic și torsiune medie, pentru aderență optimă pe zăpadă tare! Vârf rocker, pentru flotabilitate bună în zăpadă pulvăr.

Avantaje

Polivalență 50% pe pârtie, 50% în afara pârtiei, 0% snowpark.
Capacitate de manipulare Torsiune medie: aderență și efectuare ușoară de viraje medii.
Flotabilitate Rocker + inserții de 15mm = flotabilitate optimă pe zăpadă pulvăr.
Stabilitate Camber clasic + torsiune medie= aderență optimă pe orice tip de zăpadă.
Adaptare la conformație 147 cm: 1,60m - 1,67m
152 cm: 1,65m - 1,72m
157 cm: 1,70m - 1,77m
Rigiditate Flex moale și nucleu din lemn: trecere ușoară de pe un cant pe altul.
Toleranță Torsiune medie: compromis bun între alunecare și toleranță la denivelări.
Calitatea deplasării Talpă PEHD, sinterizată, pentru o alunecare excelentă.

Informații tehnice

Mesajul responsabilului de produs

Placă polivalentă, pentru practicare în afara snowpark-ului. Snowboard ideal atât pentru pistă, cât și în afara ei: alunecare ușoară!A fost conceput 100% în centrul nostru de creație de la Mountain Store de Passy și testată pe tot parcursul dezvoltării.

Program/Teren de utilizare

Serenity 500 este un snowboard All Mountain prin excelență: 50% pârtie, 50% în afara pârtiei. Snowboard ideal pentru toate tipurile de zăpadă. A nu se utiliza în snowpark: această placă nu este destinată pentru depalsare cu spatele.

Snowboard direcțional

Placa are o formă direcțională. Nu este simetrică: - partea din spate a plăcii este puțin mai îngustă decât partea din față, iar legăturile și punctele de contact ale plăcii cu zăpada (setback) sunt împinse puțin în spate.Forma direcțională asigură aderenţă în viraje, un control bun al traiectoriei şi relansare la ieşirea din curbă.

Camber Clasic + Rocker

Se păstrează toate avantajele unui camber clasic (datoriă elasticității plăcii, un camber clasic acționează ca un arc, pentru a asigura aderență pe orice tip de zăpadă, treceri dinamice de pe un cant pe altul și relansare la ieșirea din curbă). Rockerul asigură manevrabilitate, prin apropierea punctelor de contact ale plăcii pe zăpada. Rockerul alungește și ridică vârful pentru alunecare optimă pe zăpadă pulvăr.

Flex mediu şi polivalent

Flex-ul plăcii (rigiditatea plăcii între partea din faţă şi cea din spate)este de aproximativ 3/5 şi asigură flexibilitate şi toleranţă. Asigură control optim în viraje scurte şi toleranţă la alunecarea canturilor.

Torsiune medie şi polivalentă

Torsiunea este de aproximativ 3/5, pentru susţinere optimă în curbă, relansare uşoară în viraje şi nervozitate în trecerea de la un cant la altul. Datorită acestor caracteristici, snowboardul este ideal atât pentru nivel mediu, cât și pentru nivel avansat.

Setback 15 mm.

Punctele de sprijin ale plăcii nu sunt simetrice în raport cu centrul plăcii, ci decalate spre spate. Legăturile sunt decalate în mod egal în spate, la aceeaşi distanţă. setback 15 mm => recul important pentru plăcile direcționale. Acesta aigură viraje scurte și portanță optimă pe zăpadă pulvăr (greutatea apasă pe partea din spate a plăcii și vârful se ridică).

Informaţii tehnice

Mărime 152 cm
Lățime față 279 mm. Centru 240 mm. Spate 279 mm.
Rază 8,0 m. Canturi 1 097 mm.
Număr inserții: 8 + 8 (3 poziţii posibile în funcţie de fixare/ 40 mm între fiecare).
Distanța dintre legături recomandată: 515 mm.

Se vinde cu legăturile Illusion 500, cu spoiler pentru utilizare pe pârtie sau în afara ei.

Legături Illusion 700, dar fără Full pad EVA.
-bandă gleznă 3D + spumă ce se adaptează la boots, pentru susținere optimă. Spumă confortabilă:
- strap în partea din față, pentru confort în zona degetelor
- sistem de deschidere ușoară Turn Strap, pentru a nu vă incomoda la încălțare.
147 cm, 152 cm, 157 cm: legături mărimea M, pentru mărimile 36-42.

Când se aplică ceară pe placa de snowboard?

Plăcile Wed'ze sunt ceruite din fabrică și sunt gata să alunece.Necesită întreţinere constantă: se recomandă ceruirea la fiecare 5 utilizări, cel puțin 1 dată pe an: -fie la începutul sezonului, pentru alunecare optimă -fie la sfârșitul sezonului, pentru a hrăni talpa, lăsând ceara să pătrundă în profunzime pe tot parcursul verii.

Alegerea corectă a mărimii plăcii Serenity 500

Pentru All Mountain, placa trebuie să aibă cu 15/20 cm mai puțin (o persoană de 1,74m înălțime, poate alege o placă între 1,59 m/1,54m).
Snowboardul Serenity are rocker, deci poate fi puțin mai mare.
O mărime mai mică facilitează practicarea.Poate fi utilizată de persoane cu o greutate mai mică, în funcţie de înălţime. O mărime mai mare asigură stabilitate la viteză mare. 147 cm: 1,60m - 1,67m
152 cm: 1,65m - 1,72m
157 cm: 1,70m - 1,77m

Calitatea deplasării: talpă sinterizată.

Talpa este din poliuretan, dar folosind 2 tehnici diferite: - talpă extrudată, cu densitate de polietilenă - talpă sinterizată, cu o densitate mai mare de polietilenă (mai puține găuri, mai multe PE). Talpa este sinterizată. Alunecare extraordinară.

Legăturile se pot fixa în magazine?

Da.
În fișa produsului, există un video care vă prezintă cum să montați legăturile pe snowboard, dar le puteți monta și în magazinele noastre.
Trebuie să fiți atenți să reglați:
- legăturile din față în spate, pentru ca bootsii să nu depășească mai mult degetele de la picioare decât călcâiul sau invers.
- benzile de fixare, pentru ca aceștia să fie bine reglați.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Șasiu
10% Spumă EVA, 70% Poliamidă 6, 20% Oţel inoxidabil
Placă
33% Lemn tare, 34% Fibră de sticlă, 33% Epoxy
Recomandări de stocare Ștergeți canturile după utilizare, pentru a evita ruginirea. Ceruiți o dată la 5 ieșiri. Depozitare vara: la loc ferit de razele soarelui.Puteți lăsa legăturile pe placă.
Mențiuni legale Produs conceput pentru snowboard. Pentru orice alt tip de utilizare, se depăşesc capacităţile tehnice pentru care a fost creat produsul. Recomandăm purtarea unei căşti, a unei protecţii dorsale şi a unui şort de protecţie.

Angajamentele noastre

Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri