INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8381920
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
Heavy Pant Non Taping

Set Snorkeling Mască Easybreath + Labe de Înot Albastru/ Turcoaz/ Negru SUBEA

SUBEA
4.4/5
4.4/5
Evaluarea utilizatorului
Evaluare marimi
Nicio evaluare pentru marimi
Decathlon
Produs conceput pentru snorkeling. Mască Easybreath + labe de înot SNK 520 asortate. Set ușor de transportat în timpul vacanțelor la mare. Set compus din labe de înot și mască Easybreath ce se vând cu o husă, pentru a facilita transportul. Set ideal pentru snorkeling la suprafață!

Avantaje

Respirabilitate Mască integrală, pentru respiraţie naturală pe nas şi/sau gură.
Utilizare ușoară Lama mică a labei de înot facilitează intrarea în apă.
Capacitate de limitare a condensului Concept exclusiv, ce permite circulația aerului, pentru a evita aburirea.
Câmp vizual Câmp vizual panoramic, efect 180°.
Etanşeitate Tub cu sistem Dry-Top, ce nu permite pătrunderea apei prin partea superioară.
Putere Late de înot ideale pentru nivel începător.
Confort Botoș din material flexibil, ce permite pătrunderea ușoară a piciorului.
Descoperiți produsul în detaliu

Informații tehnice

Mărimea măștii

Dacă alegeți o mărime între 36/37 și 40/41, masca va avea mărimea S/M, iar dacă alegeți mărimea 42/43 sau 46/47, masca va avea mărimea M/L.

Masca Easybreath este disponibilă în 2 mărimi. Pentru copii peste 10 ani, adolescenți și femei, se recomandă mărimea S/M, iar pentru bărbați M/L. Pentru a alege corect mărimea în magazin, probați masca: nu trebuie să existe spațiu între bărbie și partea inferioară a măștii.

Se exclude posibilitatea de apnee cu masca Easybreath.

Volumul de aer conţinut în mască Easybreath® este mai mare decât în măştile clasice. De la 1 m adâncime, presiunea măştii devine inconfortabilă. În caz de apnee, se recomandă decompresarea, dar cu masca Easybreath acest lucru nu este posibil, deoarece nasul rămâne inaccesibil.

Lungimea tubului

Tubul iese mai mult din apă decât tuburile clasice. Tuburile clasice par mai lungi pentru că pleacă din zona gurii, dar Easybreath® pleacă din zona capului. Pentru a asigura o respiraţie în conformitate cu normele în vigoare, nu este posibilă lungirea tubului.

Pot folosi Easybreath dacă am barbă?

Barba poate fi un alt motiv pentru care apa pătrunde în interior. Nu recomandăm persoanelor cu barbă să folosească Easybreath, deoarece etanșeitatea nu este garantată între garnitura din silicon și piele. Nu recomandăm persoanelor cu barbă să folosească Easybreath, deoarece etanșeitatea nu este garantată între garnitura din silicon și piele.

Cum funcționează conceptul exclusiv anti-aburire?

Funcţionare optimă începând cu 18°C, datorită faptului că aerul inspirat este proiectat pe vizor înainte de a veni în nas sau în gură. Aerul încărcat de umiditate pe care-l expirați este evacuat cu ajutorul elementelor laterale din silicon și din plastic care conduc aerul în tub. Astfel, aerul este în mod constant reînnoit. Este acelaşi principiu ca la ventilarea parbrizului maşinii.

Cum funcționează sistemul Dry-top care opreşte pătrunderea apei?

Este conceput pentru a evita intrarea apei în tub când marea este agitată, când sunt valuri la suprafaţă sau când utilizatorul își apleacă capul prea mult în față.Tubul este prevăzut cu o clapetă, care în caz de scufundare, permite închiderea tubului. În caz de imersiune, suflați atunci când vă ridicați la suprafață pentru a fi sigur că lasați clapeta să coboare.

Ce precauții trebui să îmi iau pentru utilizarea măștii Easybreath?

Atenție la nisip! A se evita contactul cu nisipul, pentru a nu zgâria vizorul.În caz de nisip, nu forţaţi închiderea tubului. Clătiţi înainte de folosire.Nisipul poate de asemenea bloca flotorul. Clătiţi energic tubul sau utilizați o cheie, pe care să o treceți prin spațiile de aerisire ale tubului, pentru a debloca flotorul, apoi clătiți tubul.

În caz de spargere, masca Easybreath poate fi reparată?

Puteți crește rezistența în timp a măștii Easybreath! Serviciu post-vânzare disponibil în atelierele magazinelor Decathlon. Piesele de schimb sunt disponibile și online, având următoarele coduri: chingă- 8316952, valvă - 8363399, tub - 8342901.

Întrebările cele mai frecvente

https://sfaturi.decathlon.ro/cum-sa-utilizezi-masca-easybreath/

Botoş

Partea labei de înot unde se introduce piciorul. Pot fi închise atunci când se folosesc cu botoși, sau deschise, cu prindere cu o chingă reglabilă în cazul labelor de înot reglabile.

Lamă

Partea plată a labei de înot care asigură putere. Cu cât este mai lungă/dură, cu atât asigură o înaintare mai rapidă. Cu cât este mai scurtă/flexibilă, cu atât asigură o înaintare mai lentă.

Depozitarea labelor de înot

Cele două labe de înot pot fi unite (element de prindere situat pe fiecare labă de înot, în faţa degetelor mari), pentru a fi transportate mai uşor.

Greutate set (mărimea 42/43)

1,5 kg.

Care este diferența dintre apnee freediving și snorkeling ?

La Subea s-a hotărât definirea diferenței dintre produsele pentru apnee freediving și cele pentru snorkeling: în momentul în care ne reținem respirația și coborâm în apnee, câțiva metri, este vorba despre apnee freediving. Invers, dacă rămânem la suprafață, este vorba despre snorkeling.

Ce este marca Subea?

Tribord Scufundări devine Subea, marca Decathlon dedicată sporturilor subacvatice (snorkeling, scufundare cu butelie, vânătoare subacvatică și apnee). Treptat, toate marcajele produselor noastre pentru scufundări vor fi înlocuite.
De ce Subea ? Pentru că: SUBaquatic Experiences are Amazing!

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Blade (for fin)
45% Polipropilenă, 55% Butadien Stiren Etilenă (SEBS)
Ambalaj
100% Poliester
Skirt (for mask)
100% Silicon
Ramă (pentru mască)
100% Polipropilenă
Tub
100% Policarbonat Acrilonitril Butadien Stiren (PC ABS)
Lens (for mask)
100% Policarbonat Acrilonitril Butadien Stiren (PC ABS)
Recomandări de stocare A se păstra într-un loc uscat, ferit de lumina soarelui.
Restricții de utilizare: A nu se utiliza de persoane < 10 ani, apnee/ înot intensiv.

Angajamentele noastre

Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri