INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8493990
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
SKI TOURING

Set schiuri de tură XLD 500 RT + Legături + Piei WED'ZE

WED'ZE
4.4/5
4.4/5
Evaluarea utilizatorului
Evaluare marimi
Nicio evaluare pentru marimi
Decathlon
Produs conceput pentru schi de tură. Schiurile XLD 500 RT se pot folosi pentru schi alpin cu clăpari clasici şi inițiere în schi de tură, datorită legăturilor detaşabile şi pieilor.

Avantaje

Polivalență Schi pe pârtie şi schi de tură.
Lejeritate 1 schi cu legături Ambition 10 = 2510 grame pentru 166 cm.
Capacitate de manipulare Rocker pe faţă, pentru a eficientiza luarea virajelor.
Stabilitate Camber mediu ce asigură o bună stabilitate în viteză medie.
Stabilitate Canturile drepte distribuie presiunea pe toată lungimea schiului.
Utilizare ușoară Set cu legături şi piei adaptate mărimii schiurilor
Descoperiți produsul în detaliu

Informații tehnice

Îmbunătățire produs: plasă pentru piei

În urmă opiniilor primite din partea utilizatorilor, am decis să adăugăm o plasă pentru piei. Pentru a asigura o bună aderență a lipiciului, se recomandă depozitarea pieilor pe plasă.

Ce este Resort Touring?

Prin Resort Touring ne referim la schiul de tură practicat în stațiunile de schi.
Utilizați traseele marcate din stațiunile de schi, pentru urcare, iar pentru coborâre, folosiți pârtiile. Astfel, puteți descoperi schiul de tură și tehnicile sale de bază. Acest sport este apreciat de către cei care vor să progreseze rapid.

Set

Schiurile XLD 500 RT se vând cu legăturile Tyrolia Ambition 10 şi piei. Legăturile sunt montate pe o șină care permite reglarea lungimii. Astfel, se potrivesc cu orice mărime. Placa este montată în conformitate cu un plan ce corespunde tuturor mărimilor. Acest tip de montare permite reglarea schiurilor. Este un avantaj important pentru a descoperi schiul de tură.

Piei

Pieile propuse cu schiurile XLD RT 500 sunt pe mărimi, potrivite la mărimea schiurilor. Sunt compuse din 70% Mohair şi 30% material sintetic, cea mai bună îmbinare pentru alunecare (la urcare, pentru a reduce efortul) / aderenţă (la urcare pentru a reduce efectul de recul). Pieile sunt montate cu un etrier din metal ce permite fixarea pe majoritatea vârfurilor şi o curea camlock reglabilă, în spate, pentru a fixa pieile.

Structură

Structură Sandwich din lemn cu canturi drepte.

Ce înseamnă camber?

Când punem schiurile pe pârtie, punctele de contact cu zăpada sunt situate aproape de vârf și de coadă. Centrul schiurilor (sub legături) se ridică ușor (camber).
Cu cât camber-ul este mai lung și mai înalt, cu atât schiurile au aderență și reactivitate mai bune. Cu cât camberul este mai jos, cu atât schiurile sunt mai tolerante și mai ușor manevrabile.

Camber

Camberul de pe schiurile XLD 500 RT este mediu, asigură manevrabilitate şi aderenţă.

Ce înseamnă rocker?

La un schi «rocker», vârful (uneori şi coada), se desprind de sol mai devreme decât la nişte schiuri camber. Astfel, punctele de contact se deplasează spre centru. Suprafaţa schiurilor ce are contact cu zăpada este de asemenea redusă, ceea ce oferă o mai bună manevrabilitate şi portanţă. La viraj, cantul oferă o aderenţă bună pe zăpada îngheţată. Cu cât rocker-ul este mai lung, cu atât schiurile sunt mai manevrabile.

Rocker

Schiurile XLD 500 RT au un rocker în faţă şi în spate (vârf şi spate), ce permite manevrabilitate şi uşurinţă în mişcări.

Ce reprezintă lățimea schiurilor?

Lăţimea schiurilor este definită de 3 puncte, lățimea la vârf, la centru și la coadă. Cu cât vârful este mai lat, cu atât virajele sunt mai ușoare. Cu cât centrul este mai îngust, cu atât crește aderența schiurilor pe zăpadă tare. Cu cât centrul este mai lat, cu atât schiurile sunt mai confortabile și stabile pe diferite tipuri de zăpadă. Cu cât coada este mai lată, cu atât schiurile virează mai greu. Cu cât coada este mai îngustă, cu atât schiurile derapează mai mult.

Sidecut

Sidecut

158 cm = 122/78/111 cm Rază => 14m
166 cm= 122/78/111 cm Rază => 15m
174 cm= 122/78/111 cm Rază=> 17m

Greutate

Schi fără legături - 1420g mărimea 166 cm.Schi cu legături Tyrolia Ambition 10 = 2510 grame pentru 166 cm.

Legături

Legăturile detașabile de la Tyrollia pot fi utilizate cu clăparii de schi alpin clasic.
Reglare tensiune/legătură: 3 - 10

Reglabile pentru clăpari cu lungimile de 260-340 mm.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Placă
5% Polietilenă, 20% Poliamidă, 10% Oțel, 45% Lemn, 20% Fibră de sticlă
Recomandări de stocare A se usca pieile după fiecare utilizare.A se usca canturile și talpa schiurilor după utilizare, pentru a evita apariția ruginii.

Angajamentele noastre

Testare produs Schiuri testate de către echipa de schiori de tură Decathlon şi de schiori externi, în condiţii reale de utilizare.
Garanție 2 ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri