INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8489473
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
MINI GOLF

Set Putting INESIS

INESIS
4.6/5
4.6/5
Decathlon
  • Livrare în magazin Data estimată de livrare 01/08/2021 Gratuit
  • Ridicare din punct de livrare Data estimată de livrare 02/08/2021 9,99LEI
  • Livrare la domiciliu Data estimată de livrare 02/08/2021 14,99LEI
Produs conceput pentru practicarea jocului de golf acasă. Practicare acasă? Am conceput această gamă cu scopul de a vă bucura de golf şi la dumneavoastră acasă.

Avantaje

Învățare ușoară Mingea are aceeaşi rotire pe gazon, cât şi pe pe terenurile dure.
Diametru Cupa reține doar mingile care au fost corect direcţionate.
Protecție anti-șoc Jucați acasă: datorită materialului, mingea nu deteriorează mobila.
Compactare Se depozitează ușor în cutia sa, care ocupă puțin spațiu.
Vizibilitate Cele 3 culori ale mingiilor permit identificarea fiecărui jucător.

Informații tehnice

Golf Acasă

Am conceput gama de "Golf at Home" cu scopul de a vă bucura de golf şi la dumneavoastră acasă. Descoperiţi, jucaţi, progresaţi: produsele noastre vă permit să descoperiţi plăcerea şi confortul de a juca golf de la dumneavoastră de acasă.
Acest Putting Set vă permite transformarea interiorului casei într-un veritabil Putting Green.

Set de golf pentru acasă!

Mingea este concepută în jurul unui adevărat nucleu al unei mingi de golf, acoperită cu spumă de poliuretan, ce oferă o viteză de deplasare asemănătoare celei pe green. Rezultat: mingea se deplasează la fel ca pe green. În plus, nu face zgomot în timpul rostogolirii şi nu deteriorează mobila.

Minge care reacționează ca pe green și cupă cu aripioare

cupa lasă să intre doar mingile care au fost corect direcţionate, la fel ca o adevărată gaură pe green. O minge prea rapidă va trece peste gaură, de exemplu. În plus, forma rotundă permite un joc la 360°, ca pe teren. Aripioarele flexibile din material dublu se adaptează interiorului: cupa este rotundă, iar aripioarele se lasă în mod natural, dacă marcați.

Descoperiți experiența pe care o propune setul de putting!

Această combinaţie vă va permite să creaţi propriul parcurs de putting la domiciliu. Mingi colorate diferit, pentru a vă putea distra şi pentru a vă antrena împreună cu familia sau prietenii.Puteți juca oriunde în casă!

Setul Putting

Set compus din 3 mingi și o cupă. Mingile au un diametru de 4,3 cm, precum mingile clasice de golf. Cupa are 19 cm diametru, iar aripioarele 7 mm la bază și 2,3 cm la vârf. Set Putting cu brevet în Franţa număr 1851577 şi cerere de brevet internaţional.

Dezvoltarea setului Putting

La baza acestui produs, există o întrebare: cum a fost creat setul? Echipa noastră de pasionați a colaborat cu jucători și a studiat numeroase prototipuri. Astfel, vă propunem un produs realist.

Câteva sfaturi

Guillaume, șef de produs la Inesis, vorbește despre setul Putting: În golf, importante sunt loviturile puternice, dar nu trebuie să uităm că fiecare lovitură valorează un punct. Sfatul meu este să practicați.” Setul reprezintă o metodă de a împărtăși pasionea pentru golf și a se antrena.

Echipa Inesis

Lucrăm la produsele noastre pentru a ne asigura că ele corespund așteptărilor voastre.INESIS este o echipă de jucători de golf pasionați, care țin cont de opiniile dvs. pentru dezvoltarea produselor.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Structură
80% Polipropilenă (PP) reciclată, 20% Butadien Stiren Etilenă (SEBS)
Minge
50% Spumă poliuretanică, 50% Cauciuc Latex
Restricții de utilizare: A se utiliza numai cu un putter.

Angajamentele noastre

Aprobat de Ne dorim ca produsele să fie apreciate de jucătorii de golf. Ţinem cont de părerile şi sesizările făcute asupra produselor noastre, acţionând în consecinţă, pentru ca rezultatele testelor să fie satisfăcătoare.Astfel, puteţi consulta opiniile clienţilor noştri cu privire la acest produs. Puteţi chiar contribui la îmbunătăţirea produselor noastre, lăsându-ne părerile dumneavoastră.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri