DESCOPERĂ NOUL PROGRAM DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8487134
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat

Set de Conectare Home Trainer

3.2/5
3.2/5
Conceput pentru conectarea unui home trainer B'TWIN la o tabletă sau un smartphone şi utilizarea aplicaţiei B'TWIN TRAINING Premium. Set cu 2 captatori (viteză şi cadenţă) Bluetooth Smart şi Ant+ pentru conectarea home trainerului B'TWIN la tabletă sau smartphone. Include codurile de acces pentru 1 an la B'TWIN TRAINING Premium.

Avantaje

Conectivitate Conexiune prin Bluetooth Smart cu tabletă sau smartphone.
Compatibilitate Compatibil cu toate home trainerele mărcii Btwin (vechi şi noi).
Coaching Include codurile de acces pentru 1 an la aplicaţia B'TWIN TRAINING Premium.
Polivalență Se pot folosi captatorii pentru o folosire la exterior.
Montare/demontare Captatori "noua generaţie", fără magnet. (captator giroscopic)

Informații tehnice

Inclus

- Captator de viteză, fără magnet, Bluetooth Smart şi ANT +(a se monta pe axul roţii din spate a bicicletei).
- Captator de cadenţă, fără magnet, Bluetooth Smart şi ANT+ (a se monta pe manivelă)
- Hartă cu cod de acces pentru 1 an, pentru utilizare gratuită a aplicaţiei Btwin Training Premium. Mai multe informații pe: http://www.kinomap.com/apps/btwin

Conexiune Bluetooth Smart

Conectarea captatorilor la tabletă sau smartphone se face via Bluetooth Smart. Verificați compatibilitatea produsului - Apple: Iphone 4S/Ipad 3 sau mai recent
- Android: Android 4.3 minimum sau descărcaţi şi utilizaţi aplicaţia Decathlon Utility pentru a verifica compatibilitatea aparatului. Nu funcționează cu WAHOO și RUNTASTIC.

Conectare ANT+

Puteţi conecta captatorii via Ant+, tehnologie utilizată des de GPS (printre care şi Garmin). Puteţi folosi aceşti captatori în timpul ieşirilor în exterior.

Aplicația B'TWIN Training

Aplicația « B’twin Training » este eficientă și are o platformă interactivă. Aceasta poate fi descărcată gratuit de pe App Store (pentru Apple) sau de pe Google Play (pentru Android). Aplicaţia oferă antrenamente prin interval (gratuite) şi video-uri geolocalizate (doar la versiunea Premium).

Abonament Kinomap

B’twin Training (versiunea "Premium") vă oferă acces la mii de videoclipuri dedicate ciclismului, în funcție de viteza pedalării. Videoclipurile sunt oferite de Kinomap, care poate fi folosit gratuit timp de 12 luni (abonament inclus în pachet). Fără abonament puteți utiliza B'twin Training,dar veți avea acces doar la câteva filmulețe demonstrative.

Conexiune televizor

Puteți vizualiza videoclipurile și/sau tabloul de bord pe ecranul televizorului, dacă acesta este conectat la tabletă. Conexiunea este posibilă prin Apple TV (pentru Ipad), Chromecast (pentru tabletele Android) sau printr-un cablu HDMI. Aceste accesorii nu sunt furnizate cu produsul.

Suport în caz de probleme

Dacă întâmpinați în continuare probleme și nu găsiți o soluție în instrucțiunile de utilizare, ne puteți contacta pe adresa: support@geonaute.com.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Cameră interioară
20.00% Siliciu, 20.00% Cupru, 20.00% Circuit imprimat, 40.00% Aliaj
Structură
100.00% Policarbonat
Complementary parts
100.00% PVC (policlorură de vinil)

Angajamentele noastre

Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri